Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Papi megmondom, az utca nevét nem tudom, de ott ahol van a kigyós szökőkút, és középen sok sok érsek szobra található..Például a Patachich Ádámé a Főszékesegyházi könyvtár alapitójának.
    Remélem, most be tudod azonositani, ennyire tellett tőlem....

Utoljára szerkesztett: 19.4.15
    Vakond-Gazda, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem rád fütyülök, hanem a dallamot...
    Egyébként meg nyúl-lekvárt ettem, [​IMG] mert sárgabarack helyett véletlen azt bontottam délben a grízes tésztámhoz... (A félreérések elkerülése végett, nem nyúlból készül, hanem répából...[​IMG] )

Vadóc, Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

A nyúl lekvár az sárgarépa lekvár?o_Oo_Oo_O
    Aha! Kiegészítetted. Erre tippeltem, de nem akartam elhinni, hogy ennyivel jobb csaj vagy mint én, és ilyen egészségesen élsz. Tessék:( Most már elhiszem.:cry:;)xD

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Kicsit érdekes arccal nézem ezt a lekvár-beszámolót (nem szeretem a sárgarépát).:oops: Az mire jó igaziból?

Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  5. kpe59

Ez azért nem teljesen fedi a valóságot, vannak kilengéseim, (utána furdalásom...) de igyekszem figyelni... [​IMG]

Hogy hogy mire jó, hát arra, mint a többi lekvár... Megenni...
    Viccet félretéve, a nyugisoknál hozta M.Ági a receptet és mint minden újdonságot, ki kellett ezt is próbálnom... [​IMG]

Vadóc, Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  6. .Emama.

És ez édes lekvár lesz és ugyanúgy lehet használni, mint pl. egy baracklekvárt?
    Mindenesetre szépen fütyülsz tőle ;)xD

7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Ezt a telómon lévő endomondo nevű progi méri, de úgy emlékszem, egyszer már tettem be ide egy képet, de az is lehet hogy nem :)
    Így már tudom :) Amúgy a Szt. István úton van, és ott a sétálóutca részen :)

Na mára ennyi, jóccakát meg ilyesmit is :sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Erzsi és ebbe csak sárgarépa van? Úgy értem, hogy nem raksz hozzá esetleg almát, birset, vagy mittémén mit, hogy finomabb legyen?

Papikám
    lehet, hogy raktál már be ilyent, de én nem emlékszem, akkor bocsi. Hírmondót, bemondót, lemondót, szókimondót, stb. ismerek, de ezt a ...mondót ezt nem.

9. kpe59

Igen édes, de nem savanykás, mint a sárgabarack. Narancs aroma van benne, hogy valamelyest elnyomja a répa ízt.

Nem tettem bele mást, de biztos nem rontotta volna el. Az eredeti recept így szólt. Később megcsináltam sütőtökből is...

10. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Gratulálok papi a teljesítményedhez.
    Jó pihenést neked és mindenkinek.
    Én is elbúcsúzom.

Utoljára szerkesztett: 19.4.15
    talpapi, Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Nekem ahhoz nem kevés narancs aroma kellene, meg még esetleg az, hogy a sárgarépa ne legyen benne!:p;)xD
    Jó pihenést Fiúk!
    Álmodjatok szépeket!:)

talpapi, Vadóc és Frankné kedveli ezt.
  12. .Emama.

Azt szerintem semmi nem tudja elnyomni :pxDxD

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

Zsémbes-banya, Vadóc és Frankné kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Nekem is?:) Menek aludni, mert holnap munka és korán kell kelni. Nem örülök.:(
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten és legyen szép a holnapotok!:)
    Elültettem az 1(!) darab rozsomat, holnap már lesz belőle 4 darab!:D

Magdusnéne, talpapi, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  14. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Papi gratulálok ,ültem a tv előtt és..... néztem a futamot , már amit mutattak ,
    még babakocsival is futottak.
    Még a Dégáznál dolgoztam ,annyit kellet a főnököm után szaladgálni / 1-2 emelet,udvar .../
    ,hogy nem hiányzott a maraton. Mondtam is neki én még hapsi után ennyit nem szaladgáltam.
    Mindez tűsarkúban.
    1-2 évet az általánosban gyalog jártam kb 4 km-ről ,most meg a bottal megy az 500m-is.

Nagyon szépek ilyenkor a virágzó fák , a központba a téren átmenni a nagy dézsákban lévő japán cseresznyék között nagyon szerettem menni. Most átépítik nemtom hol vannak a fák.

Én főzőtökből csináltam lekvárt citrommal ,cukorral és narancs ízű.

Jó éjszakát szép álmokat.

Zsémbes-banya, talpapi, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  15. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, kicsit későn értem ide:) Már mindenki elköszönt:)

Papi gratulálok a futáshoz, remélem nem jött vissza sarkaddal a probléma, én 5 métert se tudok futni nem hogy egy maratont:oops::)

Répatortát már ettem, de eddig még lekvárról nem hallottam, de biztos finom lehet:)

Na megyek aludni mert holnap már hétfő, és mindjárt csörög a telefon, jó éjt szép álmokat :)

16. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Bolond egy idő van. -2 fokos a reggel. Öltözzetek fel rendesen, ha kimentek!
    Mi egyszer sárgadinnye lekvárt csináltunk. Érdekes íze volt, de elfogyott.;)

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Hát, azt hiszem az lenne a következő, amire nem igazán vágynék :oops: Nem szeretem a sárgadinnyét sem, akár csak a répát [​IMG]

Nem bírtam tovább a földekkel és átpakoltam a farmot, kikerültek végre a kedvenc ólaim xD

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hétfő reggel, hideg van, fúj a szél..........

Tegnap is el vesztem, szokás szerint....Ma mennem kellene, muszáj....de semmi kedvem hozzá. Meg is náthásodtam, nyűgös vagyok, de össze szedem magam ám....:) :)

A kicsi farmon is sikerült befejeznem az eventet, nagyon nehezen akart össze jönni a növény, de sikerült. Tudtam én, hogy enm lesz egyszerű, de kellettek az ólak, és a felhő is jó lesz.

Kellemes napot, szép hetet kívánok!

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Sütike! :)
    Jobbulást a náthádnak, neked meg jó "összeszedődést" kívánok! ;):)
    Gratulálok a kicsiden is befejezett eventhez, ügyes vagy, hogy sikerült megcsinálnod ott is :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.