Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én is szeretem az ólakat használni. Főleg új tenyésztés bevezetése előtt. :);)xD

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én muszályból ólazok. Sajna ahány ól annyi érési idő ezért napjában többször is leszedem őket ha nem tenném nem szaporodna. Mivel vagy másfél évig kiszolgáltam a vevőket szinte mindenből hiányom lett így a legtöbb állatból is. Időközben az állatok árai meg sokszorozódtak én meg nem szoktam drágán vásárolni szinte semmit ezért inkább beállítottam egy területet a főfarmon. Egy egy fajtából több százat termelek, pl volt már strucc, páva, kaméleon, denevér stb, mindegyikből szeretem ha sok van fenn egy időben mert nem szeretek tö...ni.xD Persze nincs sok ól pl kiviből, farkas, kakas, stb, ezeket sokáig kint kell hagyni mert nem veszek belőlük olyan drágák. Most van fent több piros és narancs szamár, 10 retro++ hód, ezek előtt meg szinte mind csacsikovács volt a gazdaköri miatt melyet el is felejtettem.:) Persze ha valamiből hamar sok kell az a 18-20-22 ól mind egyforma (pl a kaméleon volt), hadd haladjon. Olcsóbb állatokat meg vásárolom hagy legyen tartalék.

Vadóc, Kriszti, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  3. mikszafarm

Én amikor a kisállatkertet, meg a Noé bárkáját csináltam, akkor ruháztam be ólakba. Vettem annyit (azóta a többiből is), hogy egy körben le tudtam termelni a feladatba kellő mennyiséget. Amikor új tenyésztés van kilátásban, akkor teleszórom az összes területet azzal az óllal és bőven jut eladásra is, amiből sokszorosan megtérül a befektetés.
    Most pl.: mehetne a ló és a tehén, de még tart az aratógép, így azt használom ki.

Vadóc, Kriszti, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szerintem ne cipekedjünk annyit, elég egy laptop, vagy valami hasonló kütyü ;)

Na igen, engem is eőrsen motivál a kirakandó ólak kiválasztásánál a piac ;)xD

Én az állatos vevőt időtlen idők óta nem szolgálom ki, eladom a drága állatokat, ami olcsó, azt pedig folyamatosan veszem :)

Én csak a felét vettem meg a Noénak is ;)
    Nem szeretem, ha sok egyforma ól van kint. Alapot nem is rakok ki soha, inkább a fejlesztéseket teszek rá és akkor ad két állatot, vagy retro++-t teszek ki, az meg hamar beérik.

5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Imádom az ólakat.
    Most két területet raktam tele, úgy, hogy körben fák vannak, sajnos még az almából is kifogytam, és azért azt túlzásnak tartanám még az én könnyelműségemmel is, hogy 55 - 60 csp-ért vegyek almát. Szóval körben fák, meg elszórtan is, mert egyre több az, aminek jó az ára és ki kell rakni. Aztán az egyik területen a pillangók, narancs lovak és rénszarvasok. Más már nem is fért oda csak egyetlenegy darab piros szamár. A másikon a farkasok, az egyetlen kivim, három kakas, mosómedve, mormota (aminek az árától az előbb majd lefordultam a székről) a bajuszos, kacsacsőrű, csacsikovácsból már csak három darab fért ki. Még hatvanegy darab kell a gazdaköribe és meglesz a rózsa szamár és a terményes.:) Tölgyesben a mamutok, hogy visszapótoljak valamit a nulláról. Pontosan ugyanúgy szeretnék ólakat kirakni ahogyan mondtad. Egyfajtából egyszerre sok, mert utálok heteket, hónapokat várni. Na ez ment fuccsba az utóbbi időben jelentkező új ól, új terményes, új fák gyakorlat miatt. Semminek nincs helye. Bahán is bajban vagyok, mert szorítanám a gazdaköriket, akkor viszont nem tudok ólakat kirakni. Pedig tenyészteni is imádok, még akkor is ha az utóbbi pár alkalommal a szerencsém elhagyott, avagy a szerver beállítása tréfált meg. Jót nevetnék, ha nem kudarcnak élném meg. Ettől függetlenül legközelebb is tenyészteni fogok, mert a várakozásnak azt a fajta izgalmát adja, amit semmi más nem pótol ebben a játékban.
    A pakolás végeredménye, hogy megint csak nem tudtam mindent kitenni amit szerettem volna, vagy ami praktikus lett volna, de legalább gyönyörű a főfarmom is és a szédült is.:):D

Ugyanúgy, ahogyan Miksza én is megvettem az ólakat, szegény Ema! Hányszor mondta el, hogy mi a bánatnak veszek annyit!:oops: Nem tudtam másképp, nekem azt muszáj volt és kész!:pxD

Vadóc, Kriszti, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nagyon szeretem, mikor ilyenekről beszélgetünk...tényleg, mindig jönnek a jó ötletek...ilyenkor aztán én is pakolnék ezerrel......Most nálam is a bocik, és a lovak uralják a terepet..ki tennék én mindent, ha lenne hova. A hely hiánya a legnagyobb probléma.

7. mikszafarm

Kellene egy ól-paszuly is, és akkor lenne helyük.:);)xD

Vadóc, sutimami57, Kriszti és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Frankné

Frankné Fórum biztosa

A bahán vegyes , föld a legkevesebb ,vagy nincs is.
    A főfarmon fák a szélen + komfort , a tölgyesnél mamutok+ fák , a kérge szélén fák + vegyesen ólak.
    Általában ezt a formát szeretem. A fáknál számít a magasság ,mert sk szedegetem.
    A tölgyesen bal alsó saroknál a kisebbek p.datolya narancs .
    A titok fákon kívül abból van kint több , amiből kicsi a készlet ,vagy kell a tápokhoz.
    Most már minden a "helyén" , nyugodtan alhatok.

Holnap délután , haza jön a lányom / másikhoz/ + az unokám .
    Délután megyek elébük a buszhoz, szerdán,csütörtökön itthon lesznek , péntek Bp./ sport nap /,
    onnan a Balatonhoz mennek család egyesítés után haza.
    Lázi jól elfárad / nem csak az anyukája /.

Jó éjszakát ,szép álmokat +ilyesmit.

Vadóc, sutimami57, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

Azt tudtam és tudom, hogy te szereted az ólakat, de megörültem Krisztinek is. Végre valaki csatlakozik hozzánk ;):)
    Ólból bőven elég a fele is a Noénak, sőt még annyi sem kellett, mert voltak már narancs ólaim is. Pontosan kiszámolva vettem csak az alapokat, mert azt én soha többet semmire nem használom.

Bocit és lovat vettem még amikor 400 Csp körüli áron lehetett kapni a piacon. 1.000 fölött van mindkettő, jó lesz majd eladni, ha szépen felmegy az eventre az ára ;)
    A helyhiányon sírok én is állandóan, lehet, hogy már unalmas is mindig ezt olvasni....... ;)

Ígértek egy ólas területet, vagy valamilyen megoldást, de hát várat magára az is :(
    Az ólas paszuly az jó ötlet, mert akkor legalább lehetne nézegetni is az ólainkat :)

Vadóc, Kriszti és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Bizony! A szentjani a kedvencem, azt egész évben elnézegetném, ehhez képest talán ha két napot van kint évente.:(

Jó lesz Neked Évi!:)
    Élvezd ki míg itt lesznek, és majd mesélj lécci!:)

Vadóc és Frankné kedveli ezt.
  11. mikszafarm

Megyek hunyni. Jó éjszakát.

.Emama., talpapi és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. .Emama.

Na, akkor kicsit megint tudsz unokázni, és örülni nekik. :)
    A kézi aratásnál tényleg nem árt, ha a kisebb fák vannak elöl, a széleken még így is elég nehéz learatni a fákat.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Évi! :)

Frankné, Zsémbes-banya és talpapi kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Azért aludj is ám, ne csak hunyj!;):pxD Szép álmokat Miksza, ébredj frissen és jó munkát!:)
    Évike szép mezős álmokat, tettre kész ébredést és vidám holnapot!:)

Frankné kedveli ezt.
  14. lukimi

Én csak tyúkólat és nyulat vettem 3 területre valót, de sokból van 20,40,50 stb db.
    Pár nap múlva én a homokművészet gazdaköribe tenyésztek majmokat, más minden meg van a 3 első szinthez, jön majd több aranybanán is. Aztán a negyediknél megállok mert olyan, hogy bébipanda 1 sincs nem, hogy 32.

15. Zsémbes-banya

Kegyetlen mennyiségeket kér, de annyira csábít az a sok tp., hogy alig bírok magammal. Csimpánzosat nem is bírtam ki és beadtam.
    Úgy döntöttem, hogy péntekig így hagyom a farmot. Reménykedem, hogy péntek 18:00 órától lesz boom, és akkor viharsebesen letenyésztem ami esetleg hiányzik. Ha nem lesz, akkor is keddig bőven van idő.
    Nincs sok sz.tápom, nem hiszem, hogy futná belőle mással is próbálkozni, pedig már égetően kellene nekem egy legnagyobb szintű tenyészállat, hogy helyrebillenjen a lelki egyensúlyom.:)

Vadóc, Frankné, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  16. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Asszem menek mert a párom vár, jóccakát meg ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):sleepy::sleepy:

Frankné, sutimami57 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Szijjajám!:p;) Jóccakát (+khm), és siess, nehogy hátrakössék a sarkadat!:p;)xD
    Ja, és várom a célfotót!:)

talpapi és sutimami57 kedveli ezt.
  18. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Miksza! :)

Én nem tudom a nevét, de azt a sok tenyészállatost meg nem csinálom, az biztos. Ígérhet nekem bármennyi TP-t, az a feladatsor ott fog megszikkadni tőlem ;)

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is! :)

talpapi, Vadóc, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Nem sok az, Ema! Azt hiszem az első szinthez 48 mókusmajom kell ami az alap után jön tehát se perc alatt meglesz és kell a másodikhoz 43 csimpánz amelyhez bummkor már az előbbi tenyésztése közben is várok jó párat. Szóval meg lesz az és szép ajándok üti a markunkat. Fatermés is kell szépen de én abból el vagyok eresztve.xD Szupitápom megint van közel 1500, nemhiába spóroltam legutóbb is meg több gazdakörit hazavágtam így gyűlt össze na persze meg a turbó malom állandóan ment. Eventet kihagyom tehenet lút nem tenyésztek hacsak nem olyan nyeremények lennének, hogy a szemeimet úgy kellene össze seperni a padlóról akkor esetleg bele vágnék de szinte kizárt.xD:p

Frankné, talpapi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Sok az Imi, nekem legalábbis sok. Nagyon spórolok a sztápommal, csak arra használom, amit nagyon fontosnak ítélek meg.
    Szeretnék 1 db arany szamarat, és ahogy kinéz, alapokból kell kitenyésztenem, mert alig-alig van ugrásom. A levesmesterben szeretném azt az egy feladatot megcsinálni, mert 1 arany állatért kap az ember 2 rózsaszín ólat. Nekem még egyetlen rózsa ólam sincs, igaz eddig is elvoltam nélküle, de örülnék ha lenne. Sztápot nem veszek, csak ami a feladatokból kerül ki és amit magam keverek, abból kell gazdálkodnom. Szóval azt a feladatsort nem nekem találták ki.
    Most mondja Zsémbi a fülembe, hogy az utolsó sorba kell 15 cirkuszi panda (utolsó előtti tenyészállat), és 18 szultán teve (az még eggyel előbbi). Hiába ad bármilyen ajándékot ezért, nekem nem éri meg az összespórolt kis sztáp készletemet erre elszórni.

Magdusnéne, talpapi, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.