Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azt elárulod nekem, hogy miért nem kék? [​IMG]

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Azért, mert nem szilva. xD

sutimami57 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igen. Kerestem valamirevaló kéket, de nem találtam.:(
    Esetleg ezek? Hm. Mit gondolsz?

sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A bal oldali szerintem megfelel... [​IMG]

5. Zsémbes-banya

Akkor most már rendben van minden? Húzd vissza a nyelvedet, mert megcsípem!:pxD

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ezek még szebbek, mint az első, de én a jobb oldalit, a sötétkéket választanám ;)

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

OK! Lányok ebbe így bele is tudok nyugodni. Akkor a világoskék Erzsié, a sötétebb a tiéd, az első pedig az enyém! Ha még valakinek kell, csak szóljon, pillanatok alatt kerítek neki ancúgot!:D

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  8. mikszafarm

Asszem egyek aludni. Jó pihenést mindenkinek.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést Miksza! :)

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Igen, ez a leg jobb ebben a játékban, hogy mindenki úgy játszik, ahogy szereti....de a leg jobb dolog számomra az, hogy nem egyedül vetünk, aratunk, és azt sem tudjuk, merre, mi, hogyan......a közösség építő ereje a legnagyobb siker a farmjátékban..:) :)
    Hát, Ema, akkor nem unatkozol....Én a jövő hétre terveztem a lakás szétbombázását, átpakolással együtt, de ahogy látom az eseményeket, nem fog össze jönni...:(
    Én is szeretnék ilyen szép ancungot...:) :) De én a lilát szeretem..:D :D
    Jó pihenést, szép álmokat Neked is!! :)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szia Sütike! :) Én nem terveztem, csak jött, ez még talán rosszab variáció, mint a tied ;)

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Bébi papi elindítva, a boomra én is várok.
    Zsémbi ! Ha előre tudom ,hogy hozol gatyokat ,nem költök rá.
    Szekrény ellenőrzés után csak 1 db térdalatti pamutot találtam, gyorsan vettem 3 majd kell az" állami wellnesshez ". Délelőtt piac+ utazó vásározó beszerzés megtörtént.
    Holnap megyek unokázni este jövök ,ha még lesz erő.

Jó éjszakát ,szép álmokat.

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Szia Sütike!:)
    Erre gondoltam.
    Igazából én szép zöldet szerettem volna, de olyan végképp nem volt.

Jaj Évi!
    Ne haragudj! Látod erre nem is gondoltam. Pedig van még ott ahol ezeket találtam.
    Holnapi unokázásnak csak öröme legyen, akkor a fáradtság is hamarabb múlik!:)

.Emama., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Tényleg rosszabb...én terveztem, aztán a családom bekavart...a férjem a jövő héttől éjszakás lesz, ami azt jelenti, hogy lapos kúszásban lehet közlekedni a házban. Nem hiszem, hogy a bútorok tologatása ilyen pózban is sikerülne..:D :D

Aztán lesz még egy csomó elintézni való, hivatalos ügyek is.......

Évi! Jók lesznek azok a gatyók...hosszú lesz a nyár, remélem..:) :) Nekem is utána kellene nézni pár nyári nadrágnak, ha lesz rá időm.
    Jajjajaj, hát ez nagyon tetszik!!!!! A zöldet is szeretem, de ez nagyon-nagyon király!!!!!!! Bár csak fel vehetném..:D :D

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szasztok :)
    Volt egy kis balhém az asszonykámmal -.-
    Ritkábban tudok gyönni, de ha tudok majd gyövök :) Paciból mán van 140, most a tehénkéket szaporítom, hétvégére lesz elég abból is :)
    Jóccakát meg ilyesmit is :sleepy::);):p;):):sleepy:

Zsémbes-banya, sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Most tényleg sajnálom, hogy ezt nem tudod viselni, a fene a virtuális világba!
    Szia!:)
    Ha igazad volt, ne hagyd magad! Ha nem, akkor tedd jóvá!
    Sajnálnám ha emiatt nem jönnél. A véleményemet már ismered ebben a kérdésben, nem változott semmit. Ennyi "szabadság" mindenkinek jár. Ha esetleg ezt nem érti meg a másik, ott nagy bajok vannak. Valahogyan okosan, diplomatikusan el kellene rendezni egyszer, s mindenkorra a dolgot. Remélem csak ilyen apróságon durrantatok össze, és nincs komolyabb probléma!:)
    Ha szeretitek egymást, akkor bármi is az ok, megoldódik az.:)
    Aludd ki magadból a dolgot, holnap már könnyebb lesz. Jó éjt, szép álmokat!:)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  17. sutimami57

Neked is jó éjszakát, szép álmokat, és vidám ébredést...:) :) A kis balhé meg másnál is előfordul...:) :)

Egyet értek ebben, amit leírtál! Nálam a szabadság kérdése szent, és sérthetetlen. Akár jár, akár nem jár, én azt csinálok, amit akarok.......Ezért vagyok a férjemmel 34 éve. Mindent beáldoztam ebbe a házasságba, azóta is a családom a mindenem, de a szabadságom az enyém. :)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  18. .Emama.

Minden nap véget ér egyszer, még ha nehezen is jön néha el ez a pillanat :pxD

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. mikszafarm

Jó reggelt!
    +4 fok van, de 21-et ígérnek.
    Papi tudom miről beszélsz. Csak ügyesen, diplomatikusan. ;)

Zsémbes-banya, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Sziasztok! Szép jó reggelt, jó időt!

Remélem, Miksza, igazad lesz, és meg érkezik a 21 fok.

Még hideg van, de korai az időpont. felébredtem hajnalban, nem tudtam aludni. Megetettem az állatokat, még várok a szigetre, aztán indul a mai munka. Túrós bugyrot kell sütnöm, mert jönnek a fiamék délután, és arra vágyik a lelkem gyermekem,a menyem meg Frankfurti levest enne....így együtt mindenkinek jó lesz, magamnak meg valami diétásat.
    Ki megyek az udvarra is egy kicsit tevékenykedni, ki találtam, hogy a sziklakertet beültetem szegély virágokkal. Ne ám, hogy unalmas legyen a napom..:) :)
    Nagyon kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek! Sikeres tenyésztést, aki el kezdte!!

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.