Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :)
    A 21 fok már majdnem a "sok" kategória, de azzal még éppen kiegyezem ;)xD

Szia Sütike! :) Nem tudom te mikor unatkoztál utoljára? ;) Szerintem talán a pólyában, mert akkor még nem tudtál fürgén elszaladni valamerre ;)xD Ma nem fogsz, annyi mindenesetre biztos. Az ebédedre benevezek én is, nagyon finomakat fogsz készíteni :)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Hun egy kávé a csütörtökbe belefáradt dolgozónak? Hm?:(

Reggelit már biztosan ettetek, ebédet pedig talán Sütikétől kapunk egy picit, mert azt bizony bevállalnám.:)
    Addig vegyetek magatokhoz egy kis vitamint!
    Megyek iratozni!:)

Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A halat ugye nem így nyersen kell megennünk...?

Zsémbes-banya, Kriszti és Vadóc kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Nem mondtam, hogy edd meg, csak azt, hogy vedd magadhoz. Egyébként ezt nyugodtan meg is ehetnéd. Pontosan megfelelő ideig füstölték, csak el kell fogyasztani.
    Hoznék neked sült halat, de nem merek, mert a végén arra meg azt mondanád, hogy célzásként hoztam.:):D

Kriszti, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  5. kpe59

A füstölt halnak egészen más színe van, de ha te mondod elhiszem, [​IMG] hogy füstölt-szárított halról van szó...
    A sült hallal a szűkszavúságomra gondoltál...???!!! [​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Zsémbi! :)
    i vitamin nincs is ;):pxD Aztán lehet, hogy már valamit elneveztek annak, csak én lemaradtam a jóról [​IMG]

Szia Erzsike! :) Ne hidd el neki, a saját szemednek higgyél! Nyers hal az ;)

Utoljára szerkesztett: 23.4.15
  7. kpe59

A konfrontálódást kerülendően inkább elhiszem neki... [​IMG]

8. .Emama.

Jól van. Ha így gondolod, akkor nekem jó. ;) A keresztanyám szokta mondani ilyen alkalmakkor, hogy ha te úgy gondolod, akkor nekem a 7 is páros :pxD

9. kpe59

Nekem a kilenc szokott páros lenni... [​IMG]

Kriszti kedveli ezt.
  10. .Emama.

Na kérem ;) Az elv ugyanaz, tehát kompromisszumosan megegyezhetünk 8-ban :pxDxDxD

11. kpe59

Ami viszont amúgy is páros... [​IMG]
    Szétnéztem a haladás érdekében a gazdakörben, néhány feladatba beadtam cuccokat. Volt ahol barkács volt a nyeremény, ott összesen 5 itatót kaptam, így tudok megint építeni egy gyárat.
    Leginkább a tenyészdögös feladatoknál vannak hiányosságaim, de azok nagyon nyögvenyelősen mennek nekem...

12. .Emama.

Épp azon derültem :)

A tenyészállatos feladatok nekem is állnak a 8. szint környékén, nem is fogok afelett megcsinálni semmit. Nincs arra sztápom, ha meg véeltlenül ugrásból jön nagyobb állat, akkor én bizony azt eladom. Egyedül az arany szamarat akarom a levesmesterbe megszerezni, azt az egy feladatot nekem megérné megcsinálni :)

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Talán egyedül a levesmester az a köri amit egyszer az elején néztem meg és azóta is meg se fordul a fejembe, hogy valaha is hozzá kezdenék. Igen, sok remek tp, btp stb jár mindnek a 3. szinteknél. De ha valaki mérlegeli az első kettő szintet ahova szinte mindhez többek között 110!! termény kéne nos, ott viszont szemérmetlenül alul van értékelve a jutalom vagy mi.:sleepy:
    ------------------------
    Nem tudom az előbb hogy jött ki nekem, de a terményekből sokkal több kell mint amit írtam. Persze gondolom a 3. szintnél nem adtam hozzá

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  14. kpe59

A levesmester pont az, ahol az első hat ablak ezüst és aranyát beadtam, a többit nem tervezem egyelőre. Ha a fazék ára lemegy a béka popója alá, akkor még a hetediket is beadom, ahhoz meg valami csodának kellene történnie, hogy legyen aranyszamaram a gyémánthoz.

15. .Emama.

Szia Imi! :) Én csak az ezüstökön mentem végig, hogy eljussak a szamárig. Azzal meg úgy vagyok, hogy egy rózsaszín állatos ólhoz kell 2 db utolsó előtti szintű tenyészállat, a rózsaszín terményeshez meg két utolsó szintű. Itt 1 utolsó szintű állatért kapsz 1 terményes és 1 állatos rózsaszín ólat. Szerintem ez nem rossz :) Nekem még semmilyen rózsa ólam nincs, ezt a kettőt meg akarom szerezni :)

16. Zsémbes-banya

Bibibiiiii - nekem már kint vannak a fődemen. Emiatt gatyásodtam le újfent, de nem bánom. Nekiálltam iperedni, mert volt olyan jó ember, aki megsegített!:):D
    Dobtam ki a piharcra néhány középszintű tenyészállatot, azokat elvitték, pár tétel drágább táppal, állattal és néhány mogyoróvajjal egyetemben. Most már nem kell a templom egeréhez fordulnom kölcsönért, de még hosszú út áll előttem, mire vagyonos leszek!:)
    Nem csak a rózsaólak csábítottak amikor úgy döntöttem, hogy juszt sem várok tovább a nyavalyás fazekakra, hanem a rengeteg tp. is, ami a teljesítésért járt.
    A tenyésztéses feladatokkal viszont meg vagyok lőve. Egy-két kivételtől eltekintve mind az utolsó szinten áll, a többi előtte. Eljutottam odáig, hogy ha meglennének a legnagyobb szintű tenyészállataim, istenuccse beadogatnám őket csak azért, hogy végre tűnjenek el a gazdakörből ezek a feladatok. Rájuk sem bírok nézni.:(

Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Ahogy ismerlek, te be is fodog őket adni előbb- utóbb. Én biztos, hogy nem ;)xD Mérhetetlenül nem érdekel, hogy hány be nem fejezett gazdakörim sorakozik, csak azzal foglalkozom, amit amúgy majd egyszer meg akarok csinálni :)

18. kpe59

Az én tenyészdögöseim is megfeneklettek a 7. szinten. Van amelyik még odáig sem jutott el... [​IMG]
    Amelyikből a múltkor kellett a farmarany, (lovas és tyúkos) az egy picit tovább...

19. .Emama.

Nekem az egyetlen a birka, amibe a rózsaszínből is adtam be, de az még akkor volt, amikor az volt az egyetlen tenyészthető állat. (Jól emlékszem, hogy az volt a legelső?) Azóta vesztettem a naivitásomból ;)xD

20. kpe59

Most néztem a tölgyön, 17 tenyésztésre fogott állatunk van, plusz a három bahás.
    Szerinted mennyi szuper táp kellene ahhoz, [​IMG] ha minden gazdakörit be akarnánk fejezni?
    A világon nincs annyi...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.