Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ááááá!!!!!
    Jajmamám! Már kimondtam! Most mit csináljak? Kénytelen leszek "B"-t is mondani.:oops:o_O:eek::pxD

Vadóc, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Te!!!!! Ne zrikálj! Ne szórd el a szupertápodat, mert olyan mad-mad lesz, amit még nem éltél!!! ;):pxDxD

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én is csak holnap este kezdem a tenyésztést és takarékoskodom a szupertápjaimmal. Ha nem muszály, akkor nem engedem lefogyni 600 alá őket. Figyeltél Zsémbi? :);)xD

4. .Emama.

Szia Miksza! :) Helyes, helyes, csak buzdítsd te is Zsémbit! ;)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Jóvammmá, értettem.:( Még nem nyúltam hozzájuk.:( [​IMG] a tejet.:)
    Yes Sir! :D

Magdusnéne, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok..
    Zsémbi, meglátod, a kitartásodat, holnap nagy, nagy siker fogja koronázni.....

Magdusnéne, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Ó Máriám! Hogy szólna ki belőled az a nagy hatalmú!:) Régóta áhítom már a sikert. Kezd az optimizmusom is megkopni, pedig az nagy baj lenne nekem a jövőre nézve.
    Nekem ilyen dologban kitartani nem kis erőfeszítést igényel. Lehet, hogy ezen más csodálkozik, vagy megmosolyogja, rosszabb esetben kinevet, de tényleg így van. Látom magam előtt a kétszívecskés ikont,a kisördög folyamatosan mocorog bennem és kísért, hogy rakd már ki azokat a telepeket!:oops: Ha az este hátralévő részében kordában tudom tartani, holnap úgyis dolgozom, csak 3 óra körül érek haza, akkor a kezdésig már nem lesz gond.xD

Magdusnéne, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Aki ilyen kitartó tud lenni, annak csak siker fogja kisérni a tenyésztését...Szivből kivánom....Nekem egy szilaj bikát sikerült kapnom, s mit mondjak, jól meg is lepődtem...

Vadóc, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Ha a kötelező gyakorlatban Szilaj bikád lett, az jó jel a szabadon választott előtt!:) Van még sz.tápod, hogy a boom alatt is tenyészthess?

.Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Igen van, és majd próbálkozom is.....a cél a Szerelmes üsző...

Utoljára szerkesztett: 23.4.15
    .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Kívánom, hogy úgy legyen. Nekem a Szerelmes üszőről nincsenek jó emlékeim, de az nem az ő hibája, hanem én figyelmetlenségem miatt van. Egyszer kaptam egyet és 8.500.000 csp. helyett véletlenül 850.000 csp-ért raktam ki. Pár másodperc alatt elvitték.:(

-elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Ajajaj, ez volt egy hatalmas nagy pech,de aki megvette, húúúúú,..............mekkora szerencséje volt.
    Az előbb a levél után szerettem volna egy hahotázó smileyt feltenni, de csak a helye sikerült, de majd most...
    A Szerelmes üsző célra....[​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Biciklis lány! :) Drukkolok neked, hogy sikerüljön elérned a kitűzött célodat! :)

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Szia Ema,
    már el is kell űznöm, még csak tervezem...??

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Ha meglesz, lesz is okod nevetni, majd veled együtt mi is jó?:) Ha meg még másnak is sikeredne valami nagyot durrantani (na nem félreérteni!!!!), akkor lenne igazi vihánc!:)
    Ema szegény halovánnyá vált amikor mondtam, hogy siettében elgépelte a dolgokat, a kitűzött és az elért lett összekalapálva,így került a jókívánságba az "elűzött" szó. Közben el kellett futnia, annyi ideje volt, hogy megkért írjam meg neked.:)
    Ez úgy alakult mint amikor az egyik kolléganőm felindultságában a bízza meg a Gyuszit helyett azt kiabálta, hogy Gyuzza meg a bizut. Egy másik pedig a nem tudom mi miatt Lisztes Gézának nevezett férfit úgy szólította, hogy Gézes Liszta.:D

Kriszti, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Tudod, úgy vagyok vele, hogy álmodozni jó, és ha véletlenül valami sikerül is, akkor öröm.Ma a Kerekkeréken kiforgattam a Kószáló kőszáli egy szép példányát és egy nagyon aranyos Sittes hollót.Igaz, jól meg is rántottam a kis traktort a malackával, s meg is lett az eredmény, tüzijáték, csili vili világosság és a felsorolt állatok.

Ó igen, gondoltam, de a labdát nem tudtam nem leütni...

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Én is csak akkor kezdem. Össze kell hoznom 45 mókusmajmot, 43 csimpánzt és 37 bőgőmajmot.:)

Vadóc, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Szerencseszériád kezdődött úgy nézem. Ezt meg kell lovagolni!:) Nem szabad hagyni, hogy azt higgye nincs is rá szükséged. Most aztán üsd majd a vasat, míg forró!:)
    Nnna! Pontosan ennyit kellene nekem is összekalapálni, de megelégednék egy legmagasabb szintű majommal, pandával, tevével és a farmos állatokból is elég lenne mindegyikből egy - egy legnagyobb. Ilyen nagy számokkal mint te nem is terveznék akkor.;):pxD

Vadóc, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Na mos, ha abszolút pozitivan gondolkodó lennék, akkor igy is terelném a gondolataimat, de.........általában ez nem szokott igy folytatódni.Most azonban azt mondom, hogy teszem majd a dolgomat és utólag majd kiderül, hogy mekkora sikerrel jártam.A bizalom magját elültettem, a többi nem rajtam múlik....

Most kivánok jó éjszakát, és jó pihenést...

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Én vagyok egy űzött vad :oops: Hamar akartam a jókívánságomat elmondani neked, aztán így összekavartam mindent. Bocs :)
    Még jó, hogy Zsémbi segített megmagyarázni, mert ahhoz is még csak most jutnék hozzá.

-elzemari- és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.