Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Köszönöm!

Igazán semmi extra nem lett csak néhány közepes, így feladtam...most azon agyalok, hogy megtartsam vagy eladjam a drágámxD

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Holnap még nem nyugodhatok, mert a kertben is lesz egy kis dolgom, és a jó nagy udvarunkat is össze kell gereblyézni. Ma lenyírta a szomszéd, ebben a melegben holnap megszárad, nem hagyhatom ott, mert beleül a frissen növő fű közé. Érdekes, hogy szemernyi eső nélkül a fű úgy nő mintha húznák felfelé.:)
    Az ilyen programok bármennyire is fárasztóak, mégis csak megérik. Feltelik az ember a sok gyönyörűséggel, és végül is a fáradtság is jóleső érzés. Amikor Kapolcsról haza szoktunk érni - nekem az a világ egyik legjobb helye, azt is el tudnám képzelni, hogy ott éljek -, volt, hogy becsuktam a szemem és láttam magam előtt az egész nagy "banzájt".:)
    Tenyésztéssel a jövőben, ha csak nem hoznak be új tenyészállatot, egyesével fogok menni. Amiből már van jelentősebb értékű, azoknál próbálom meg az aranyakat kitenyészteni. Először azokat amelyek az újabb gazdakörikbe kellenek, mert azok megérik. A régieknél az utolsó szintbe 3 legmagasabb értékű, tőlem várathat még magára.
    Jó pihenést Évike, és holnapra sok sikert a tenyésztéshez.:)
    Többször megfigyeltem, hogy amikor már azt hiszem, hogy ebből nem lesz semmi, akkor egyszerre csak bejön egy jobb. Ettől aztán mindig újra visszatér a kedvem is. Megtartsd vagy eladd? Attól függ, mennyire van szükséged csp-re. Ha úgy döntesz, hogy eladod, akkor se most tedd, mert boom alatt és utána még legalább egy hétig folyamatosan rakják ki a szerzeményeiket a gazdák. Ebben az időszakban lehet viszonylag jó áron hozzájutni azokhoz az állatokhoz, amiket a következő tenyésztéskor a magasabb szintűek begyűjtéséhez fel lehet használni.

Frankné, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Azért vettem gyönyörű szép angol muskátlit is meg mézvirágot.

A tenyésztést én egyenlőre felfüggesztem, az állatos gazdakörik általában a 8. szintig megvannak, a többi ráér. Ha nagyon unatkozom, akkor előveszem a terményes gazdaköriket, van belőlük még jó pár, úgyhogy unatkozni nem fogok.
    A tenyésztést én sem merném keverni, mert amilyen az én szerencsém én is biztos elbuknám.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Tényleg szerver függő ez a tenyésztés...tegnap este alapból be ugrott a zűrboci, a kicsin meg még az első sor végét sem érte el......el is ment a kedvem. Szeretem, ha sikeres, akkor nem is sajnálom a szupitápot, de így nem igazán erőltetem, ha enm megy, nem megy...:) :)
    Ahogy olvasgatlak Benneteket, a téli ruházattól még most is ki ráz a hideg...:D :D :D Én télen be vagyok öltözve minta mackó, még a fűtött lakásban is, mégis fázok. :D :D Imádom a jó meleget......:) :)

Én sem vittem piacra a bocimat....el áll a pajtában...hátha egyszer jó lesz valamire....Na, megyek lassan aludni, mert le ragad a szemem. JÓ éjszakát, szép álmokat, kellemes pihenést!

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nálunk télen is minimum egy ablak állandóan bukóra nyitva van és a fele radiátor el van zárva :) Ha naposabb, szebb idő van, akkor még a konyhaablakot is bukóra kinyitom, az épp szemben levő falon van, mint a másik, akkor még huzat is tud lenni ;)xD

Jó éjszakát, jó pihenést és jobbulást neked Sütike! :)

A muskátlit nagyon szeretem, de én az állót. Tavaly pórul jártam a futóval, idén nem is veszek, helyette paprikaültetvényem lesz az ablakban :)

6. Zsémbes-banya

Angol muskátlinak utána kell néznem, így hirtelen nem tudom, hogy milyen, de a mézvirágot szeretem.
    A Levesmester az ami csábít. Ahol tehéntejet és mézet kell beadni, ott terményt nem is kellene venni. Nagyon élvezném azt a sok baha tp-t és tp-t, meg a 60 szupertápot amit adnak érte. A régiek nem érik meg, hogy foglalkozzam velük, majd ha egyszer már semmi más nem jut eszembe, akkor lehet, hogy megküzdök velük. Pedig a többségük a 10-es szintnél áll.
    Ezzel a kockáztatással jó ideig úgy voltam én is, hogy mi lesz ha elbukom. Mivel 7-esnél magasabb szintűt nem rakok be, hát bukom mondjuk 1,5 millió csp-t, de ha bejön, akkor kerestem kb. 2 - 3 milliót - attól függően, hogy milyen állatról van szó - tisztán. A mai eredmény nagyon meggyőzött, hogy érdemes.:)

7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Nem tok viszaolvasni mert már álmi vagyok :( Tegnap végeztem az evetkével, alap pacikból, jött egy tündér egyszarvú :) Amióta játszom, ez volt a legnagyobb ugrásom.
    Voltam futni ma is , és egész jól ment 14,5 kili 5:04 volt a tempó. Neveztem az őszi maratonra, nem örülnék ha ezt is le kellene fújni. Befutóvideó még nincs azóta sem, kezdek mán ideges lenni emiatt>:(

8. Zsémbes-banya

Szerencséd, volt Papikám, de ha ez volt az első ilyen nagy ugrásod, akkor nagyon időszerű is volt már. Remélhetőleg ezután rendszer lesz belőle!:)
    Ftást egészségedre, a befutóvideó miatt pedig ne légy ideges, biztosan előbb - utóbb meglesz!:)
    Sütikének és mindenki másnak is jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok!:)
    Megyek kinyújtóztatni magam, hogy reggelre egy picit regenerálódjak.

Frankné, .sutimami., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Az angol muskátli is álló, nagyon szép, tömör, sok-sok levéllel és virággal, egy baja van csak hogy állitólag nem virágzik egész őszig mint a többi, hanem csak a nyár közepéig, aztán lehet egy utóvirágzása is ha sikerül, ha nem akkor majd jövőre újra virágzik. A virágja lilás-rózsaszin amit én vettem. A futómuskátlikat én sem nagyon szeretem, meg nálunk elég szeles a hely és azt a futó nem igen szereti. Függetlenül attól, hogy az önkormányzat minden évben ad a föld napja alkalmából ingyen 3 muskátlit minden kerületi lakósnak és most futó muskátlit adtak, de hát ez "ajándék".

A levesmester szép ajándékokat ad, csak nagyon sok minden kell hozzá, még én is a tehéntejen és a mézen túl tudom magam tenni, de az összes többin nem, úgyhogy egyenlőre ráér.
    Most a "Ki lehet az" és a "Láda titkát" csinálom.
    Jó pihenést, szép álmokat Neked!

Sütike lemaradtál valahol, jó éjszakát, jó pihenést Neked.

Utoljára szerkesztett: 25.4.15
  10. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Nézelődtem, a képeket is pénzért lehet letölteni>:( Ha sikerül az őszi maraton, lehet hogy be is fejezem ennél a rendezőgárdánál a versenyzést. Futóverseny rengeteg van, majd megyek máshova :)
    Asszem mára ennyi, jóccakát meg ilyesmit is :sleepy::);):p;):):sleepy:

11. .Emama.

Nekem is a széllel gyűlt meg a bajom. Szegény háromszor is fejre esett a párkányról és az utolsót már végképp nem élte túl. Nem tudom szegény paprikák majd mit szólnak hozzá, mert máshova azokat sem tudom tenni. Ha nagyon nem bírják, akkor behozom őket a lakásba.

Szia Papi! :) Gratulálok a tündéredhez! :) Látom közben el is köszöntél, jó éjszakát neked is! :)

12. juditka53

juditka53 Fórum hercege

A paprikákat ha kikarózod hátha jobban bírják a szelet.

Hoztam egy muskátli képet, de rengeteg színárnyalatban van:

Én is elköszönök mára, Mindenkinek szép álmokat, jó pihenést!

13. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Sziasztok ám, szép napot!:)
    Nálunk az van. A madarak csivitelnek, a Nap ragyogóan süt, szikrázóan kék az égbolt, zöld a fű, pompáznak a virágok. Ezer színben tobzódik a természet, és kutya vigye, hogy fáj mindenem, az élet szép!:)
    Némi túlzással azt mondhatnám, hogy futok...., mindenesetre bepakoltam egy adag ágyneműt, rendbe hozom magam és irány a bolt, aztán hamarosan teregethetek is. Beindítok egy újabb adag mosást és irány a kert.:)
    Legyetek vidámak, majd néha talán lesz időm benézni egy picit!:)

Kriszti, Frankné, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  15. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Zsémbi! Köszönet a sok finomságért, amit idevarázsoltál nekünk :)
    Szép óvatosan legyél csak, ne futkoss, inkább kíméld magad ma valahogy! :)

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  16. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Tenyésztgetést befejeztem, a kicsin lett havasi tevéből szultán:), itt alpakából sivatag hajójaxD. Már csak azt kell kitalálni, hogy mit csináljak vele.
    Jaj, de jó, van közöttünk még egy meleg szerető!xD
    Juditka!
    Nagyon jó programotok volt, régen mi sem jöttünk onnan üres kézzel haza.
    Zsémbike!
    Na látod, most aztán kapkodhattad a jobbnál jobb állatokat.:D
    Papi!
    Jó nagy ugrásod sikerült, gratulálok hozzá, na meg a futást is egészségedre.:)
    Köszi az ellátmányt! Ne hajtsd túl magad!:)
    Szia Ema!:)

17. .Emama.

Szia Vadóc! :) Többen szeretitek a meleget, mint a hűvösebbet, de azért mi is vagyunk páran ;)
    Most ideális(nak látszó) idő van számomra, bár kint még nem voltam. Kicsit borús, gondolom még nagy meleg sincs, most kellene kimennem egy kicsit, de sajnos nem alkalmas az időpont. :)

18. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

gratulálok a jó tenyésztéshez, keverés nekem se jön be, a legkisebbhez méri:) A levesmester engem is csábít, de ezzel a tenyésztéssel sok arany állatom nem lesz, de ,még magasabb se, mostanában nem nagyon ugrál, még a középszintű állatot is ritkán ad:)

Most láttam lesz mega tp, én már learattam, majd holnap tp-zek:)

19. .Emama.

Szia Betti! :)
    Én láttam még este, a meglehetősen szokatlan időpontban közzétett hivatalost, de nem megaTP-zek most már régóta.

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Számomra (többek közt) ez az a hír, amit beteszek a nyugisokhoz, de el sem olvasom...

Látom vannak itt muskátlisok. Tőlük kérdezném, hogyha most úgy néz ki, hogy nem akar kihajtani a pincében teleltetett és néha locsolt muskátlim, az később még meggondolhatja magát? Fele cserépben hajt, már leveles, a másik fele lapít.
    Meg lehet azt nézni valahogy, hogy él-e a töve? Feleslegesen nem akarok turkálni a cserépben, nehogy megsértsem, ha mégis él.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.