Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Igen, de nem csak ebben: ezt az eventet is kihagyom. Ezért még pakolni sem érdemes. (nekem):)

Zsémbes-banya és Kriszti kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én is így gondoltam, még amíg nem olvatam Imit, akkor is :)

Erre gondolt Erzsike is, hogy nem fogsz eventezni ;) Szerintem én sem. Még a pörgetésekem gondolkozom, hogy azt megszerzem esetleg, de ilyen felhő nem kell nekem sem.

Zsémbes-banya, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  3. lukimi

Tegnap megint kiakadtam ill rezignáltan viselem már az ilyesmit: Megcsináltam a homokvihar? 4. szintjének ezüst sorát és kiraktam a bahán a kapott titokfákat. 5 db-ból lett tök szemét! xl és sima, tűzrevalónak is csekély értékű semmi. :sleepy:

A pénzcsapot én is elzártam, már nem megáztam legutóbb sem és a csomagokat is elhagyom max 5-5 ilyesmit veszek na és az aratót.

4. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!

Gratulálok a sikeres cserékhez!:)
    Nekem is sikerült bájitalfát, karácsonyfát, kengurut szereznem.:)

Zsémbes-banya, Frankné, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  5. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Szia Zsémbi!

Mehet a bájitalfa?:))

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Azt nem tudom, mi az oka, de én is akartam kétszer fát cserélni, meg is néztem a raktárban, hogy van-e, mind a kétszer meg volt, ami kell, mégsem zöldült ki a gomb. Pedig engedélyem is van...aztán, mégegyszer próbálkoztam újra indítás után, akkor sem engedte egyiket sem....én sem értem.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gratulálok a jól sikerült cserékhez.
    Az eventen még gondolkodom. Lehet, hogy trágya nagykert nyitok inkább.xD
    A segédletet azért megcsinálom nektek.;)

Ja és az e-maileket tessék megnézni.

8. sutimami57

Én is csatlakozommmmmm

Zsémbes-banya, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  9. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Sziasztok!

A pandák nyaraláson eventről hallotatok már esetleg infót? Kellhet hozzá tenyésztett panda? Köszönöm

Utoljára szerkesztett: 29.4.15
    Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem néztem még utána, gondolom a Pletykagangon már megfejtették.:) Onnan is szoktam infókat szerezni, ezúton is köszönöm a "munkájukat"!:)
    Ha addig nem érsz oda míg én, majd megnézem, és megírom.

Aztán más:
    Miksza itt és most köszönöm a sok energiát amit a cserenapba fektettél, mert ha ezt mind - mind úgy kellett volna leleveleznem, "Cilikéből" buggyant tikká váltam volna a végére.

Az event kiírást még csak úgy átfutottam, igazán nem néztem meg.
    A nagy ellenállást látom bennetek, annak pedig akkor oka van, úgyhogy átnézem majd rendesen is.:)

Jajjjjj!
    Télleg ám egy nemtom mi vagyok!
    Köszönök mindenkinek, mindent!:)

11. mikszafarm

Elkészült A világítótórony Svájci event segédlet. Letölthető a szokott elérhetőségen.

Nélkületek nem ment volna. ;)
    Elbúcsúzom mára. Holnap szabi és itthoni meló.
    Jó éjszakát mindenkinek.

12. .Emama.

Sajnos a nyeremény fákkal, ólakkal nagyon sokszor ez a helyzet :(

Neked is gratula a sikeres cserékhez! :)

Jó éjszakát, jó pihenést Miksza!

Megragadom én is az alkalmat és ezúton is nagyon szépen köszönök mindenkinek, minden ajándékot :)

Igyekszem majd ezt privát levélben is megtenni akinél még elmaradtam vele, de ahhoz még nem jutottam ma hozzá :)

Zsémbes-banya, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  13. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Miksza!
    Én is köszönöm Neked és mindenki másnak is!:)
    Holnapra termékeny napot!
    Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek!

14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjszakát Neked is és mindenki másnak is!
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten és legyen szép a holnapotok!:)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  15. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  16. mikszafarm

Jó reggelt!
    Friss napsütésesen indul a nap. +3 fok van

17. lukimi

Jó reggelt.
    Régóta nem figyeltem már a 2x1-es Fel az égbe kitehetőt, hogy mennyi is az annyi. Azt tudtam, hogy a Tp itt a szintünkkel együtt emelkedik. Most reggel ráviszem az egeret az összes bónusz elindítása után és paffá lettem! Egy db Fel az égbe 2x1-es kütyü adott 6833 Tp-t!!! Ez jobb a legjobb mamuttól mert ugye annak a helyére 2 db fér belőle. De az xl és a sima mamutot körökkel veri! Nem hiába szereztem most is 8 db-ot belőle, de ezek után még szétnézek a léggömbön. Van még belőle jópár nekem, de ha nem jött a fagőzös a titok fákat ilyenre adom oda és ráadásul nem kell szórni KK-val, zoknival!!!:eek:xDxD

Utoljára szerkesztett: 30.4.15
    Zsémbes-banya, Frankné, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  18. sutimami57

Sziasztok! Szép napra ébredtünk, legalább is az idő szerint. Süt a nap, bár a szél még mindig fúj. Lazább a mai az eddigieknél, remélem, így is marad..:) :) :)

Mivel a férjem éjjele, laposkúszásban lehet közlekedni, ez némiképpen le korlátozza a munka végzést, a főzés az, amit meg kell csinálnom. Délután bevásárlás lesz, mert ugye, holnap ünnep.

Az eventet meg csinálom, a titkosokból hátha lesz valami jó is, nem kell sokat termelni hozzá.
    A léghajón semmi érdekes nem volt még, de azért be nézegetek.......
    Nagyon kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek!

19. lukimi

Most sikerült!!!! :);)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Imi, Örülök, hogy sikerült :)
    Neked meg olyan rumlit sikerült nekem csinálnod ezzel a kitehetővel, hogy azt sem tudom, mihez kapjak ;)xD

Reggel megnéztem, nekem 7.729 Tp-t adott a nagy farmon, fogalmam sem volt róla, hogy ez ennyire jó. Most próbálok gyűjtögetni én is, de hát már nagyon kevés az idő. Azért a nagy farmon kettőt már szereztem, a Picin még nem sikerült :)

Szia Sütike! :)
    Drukkolok majd az eventes titkosaidhoz ;) Én nem csinálom, illetve még mindig gondolkozom, hogy a pörgetéseket megszerezzem-e?
    Lapos kúszásban még főzni is egy kicsit nehézkesnek tűnik ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.