Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Papi,
    de jó, hogy megvigasztaltál, hogy sokat nem vesztettem, hogy nem mentünk ki a Népligetbe, pedig tervbe volt véve...
    Évike,
    kicsike, de van örömöm benne, az a lényeg.Amikor madárdalra ébredek, és a virág illat lengi be a környéket.Előkapom a bicajt és kimegyünk a Dunára, egy finom sült halat enni, hmmm de jó is...

Ema,
    én is már az összes böngészőt kipróbáltam, hátha valami jobb sikert érek el, hogya fórumra feltudjak evickélni...

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem böngésző függő a dolog. Hajnali közlemény:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/232268/

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia East! Köszönjük a tájékoztatást :)
    Nem vettem észre, hogy már van hivatalos róla, de gondoltam, hogy próbálnak vele valamit csinálni az illetékesek :) Remélhetőleg mihamarabb végleges megoldás is lesz rá!

Te ilyen protekciós vagy, hogy csak lemész a Dunához és egyből sült hal ugrik ki neked ;)xD

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Ó jaj Ema, dehogy is!!!
    Nem úgy van ám az, csak amikor még csak úgy vagyunk, akkor nincs még főzés, és akkor ugorhat a tányérra a sült hekk, vagy süllő.Ha már a nyár a derekán van, akkor már nem szeretek lejárni enni, mert nagyon sokan vannak, akkor bicajjal a két megállóval odébb lévő halsütő van preferálva, mert ráadásnak ott még finomabb is.
    Hogy akkor most miért nem oda megyünk?
    Azért mert elsőre kissé húzós a bringa táv, majd belejövünk és akkor már megy....

5. .Emama.

A hekket is szeretem, de a süllő és fogas szerintem a halak királynője ;)
    HÉV vonalon van a kertecskétek? A biciklizés nagyon klassz dolog, azt sajnálom, hogy évtizedek óta nem volt rá módom. Lehet, hogy ennyi idő után én lennék aki cáfolja a szabályt, és már rég nem is tudnék biciklizni ;)xD

Utoljára szerkesztett: 2.5.15
  6. -elzemari-

Nem vonattal járunk...majd küldök baglyot...

7. .Emama.

Hoztam egy kis sült halat ;)

8. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Jól néz ki ,egész megéheztem.

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  9. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Hmmm... ez nagyon jól néz ki....:):D

Az eventel reggel végeztem, elbírnám viselni, ha csak mindig ennyi event növény lenne...:):music:

Zsémbes-banya, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Akkor hoztam neked még egyet, nehogy kevés legyen ;)
    Hűű, de megennék én is most egy adagot velőle :pxD

Szia Betti! :) Gratulálok, ügyes voltál :)

Én reggel kezdtem el szaporítni a magokat, és 5 perccel azután, hogy az első 5-5 db-ot elültettem, megint volt ugyanennyi a pajtában. Hamar azt is utánaszórtam, így gyakorlatilag 10-10 db-os kezdőkészlettel indulhattam xD Ma és holnap ültetgetem őket, aztán meglátom mire lesz elég. :)

11. Vakond-Gazda

hamar meg lehet csinálni, nem sok növény kell:) igaz én használtam pár kör sztrágyát ezért lett meg gyorsan:)

jártam a piacon, de csak költök, kicsit bevásároltam, nem látszik meg a pajtán, olyan feneketlen:)
    a tavaszi koszorú nagyon felment 70e csp nem tudom gyártani lenne érdemesebb? de ha venni kell a hozzá valókat, vajon hogy éri meg jobban? :music::)

12. .Emama.

A tavaszin nyürrögtem én is egy sort :oops: Se venni nem érdemes, se gyártani :pxD Ha összeszámolod a hozzávalókat, gyanítom, hogy többre jön ki, mint a piaci ára, vagy valahol akörül lehet. Én nagyon régen nem csináltam, mert még sikerült olcsón betankolnom belőle. A rúnás másik lemezemmel már nem jövök elő, az a másik oka, hogy nem akarom gyártani sem a Tavaszit.

13. -elzemari-

Ema,
    pont igy néz ki, hmmm de jó lenne most!!

Mára búcsúzom, kivánok további jó szórakozást...

14. .Emama.

További szép estét, majd jó pihenést neked is! :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  15. Vakond-Gazda

Én is számolgattam, hasonló ára van, akkor marad még a vétel, vettem én is, de már kezd fogyogatni:)

további szép estét, jó éjt!:)

16. .Emama.

Majd meglátom hogy alakulnak az árak, de lehet, hogy hosszú idő után elhagyom a Tavaszit és visszatérek a valaha használt édes rózslekvárra és/vagy az olivás mártásra. Mostanában kaptam megint olcsóbban, majdnem 100 db-om van, úgyhogy ráérek még eldönteni, hogy mi legyen? ;):)

17. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia :) Nem tesz semmit, nagyon szívesen.

Futiztam ma is, 17,5 km 5:15-ös tempóban(ez 3 óra 42-es maratontempó). Jól esett, de nem hiszem hogy bírnám ezt a tempót négy órán át. De van még időm erősödni :)
    Na ennyit mára, majd gyövök ha tudok.
    Jóccakát meg ilyesmit is :sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

18. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Jó éjszakát .szép álmokat +ilyesmi.

19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatásokat. (Azt azért nem gondoltam Ema, hogy 3/4 év a beérés?!)
    Mégis csinálom az eventet - a titokzatosokért. Amúgy nem tervezek venni már belőlük. :(
    Ééés mire a végére értem az olvasmányoknak, addigra mindenki elbúcsúzott jóéjszakázni! Na, szíííp!
    Megnéztem az új királyi jövevényt, szegény alig pár órás, máris protokolláris kötelességei vannak! :D
    Van itt még valaki?

Zsémbes-banya, Frankné, talpapi és 3 más kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Kriszti! :) Én itt vagyok, de olyan csend lett hosszú időre, hogy elbóklásztam másfelé közben :)
    A citrom a mi éghajlatunkon nagyon sokára érik be, ez kétségtelen. Azt, hogy az eredeti élőhelyén mennyi idő alatt, azt nem tudom. :)
    A babát én is láttam, reggel született és délután már haza is mennek a kórházból. Érdekes :)

Papinak jó éjszakát! :)

0:47

............és jó éjszakát mindenkinek! :)

Zsémbes-banya, Frankné, talpapi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.