Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Madárcsicsergős szép reggelt mindenkinek!
    Gyönyörűen süt a nap és +6 fok van.

2. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Szia Miksza!
    A madárcsicsergés megvan, de hol a nap? Nálunk nincs.:(
    A növények ma kész lesznek, a mostani ültetésen kívül még 120 fog hiányzni.
    A csokik már megvannak.:)

Zsémbes-banya, Frankné, talpapi és 2 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Az idő kellemesen hűs, most voltam kint egy fél órát és kifejezetten jól esett, hogy nem volt melegebb. Most már idebent is az összes ablak tárva ;):)

A mai vidámító:

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek, és Isten éltesse az Édesanyákat!:)

Ha én nagy leszek, Te kicsi
    tiéd lesz a babakocsi
    Én dolgozom, Te játszol
    várat építsz, fára mászol
    Leviszlek a játszótérre,
    lepkét kergetni a rétre,
    Boltba is én megyek,
    veszek tejet, kenyeret,
    banánt is mert szereted.
    Hazaérek, ölbe veszlek,
    úgy SZERETLEK, úgy SZERETLEK

Eddig két ólat tudtam megszerezni az eventből, még növényeim hiányoznak. Már nem sok, a hiányzókkal délután megleszek.
    Egy farkas és egy narancs szamáristálló lett a kettőből.:)
    Ma csak úgy "szelíden" elleszünk, ebben a borongós időben nem is nagyon lenne indíttatásunk semmihez. Maradt még ugyan tegnapról leves, husi és köret is, főzni nem kellene, de úgy döntöttünk, hogy krumplistésztát csinálunk. Nem kifejezetten vasárnapinak mondott ebéd, de azt kívántuk meg, és úgy vagyok vele, hogy most már mindig azt főzzünk, amit enni szeretnénk.:)

Frankné, talpapi, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!:)

Szia Miksza, a napot sajnos nem látni eltakarják a felhők, az eső is csöpörög:)

Szia Vadóc:) hamar végzel vele:)

Szia Ema, de aranyos tekit hoztál,csak nem a teknősöket várod?:)

Szia Zsémbi, gratulálok az ólakhoz, azt én nem raktam ki, a fákból is kettőt, mert csak este jutott eszembe, majd kettesével kirakosgatom őket, legalább lehet várni a meglepit:) az első kettőből, a farmon Xl bodza lett, a bahán jobb sikerült, Xl gránátalma, XXl maté fa ilyen még nem volt:inlove: :)

Én rántott sajtot csinálok magamnak hasábbal, mert már olyan régen volt és csak én szeretem, meg a szokásos rántott csirke az meg krumplipürével:) meg kevertem be lángost délután az lesz:)

6. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Egészségetekre a krumplis tésztát! Szerintem teljesen mindegy, hogy vasárnap, vagy szerdán eszi az ember ;):)

Szia Betti! :) Megint lemaradtam valamiről?:oops: Milyen teknősök vannak kilátásban?
    A jó fáidhoz gratulálok! :)

7. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

A következő titok állat a teknős lesz, jónásnál olvastam:)

Numiz, Zsémbes-banya, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  8. .Emama.

Na, erről maradtam le, de teljesen :eek: Fogalmam nem volt erről, a tekit csak úgy hoztam :)

9. Zsémbes-banya

Szép délutánt, ha esetleg éppen aludnátok, tessék felkelni!:p
    Nekem is fel kellett kelnem, mert - éppen csak elszunnyadtam, jöttek Anyák napját köszönteni a keresztlányomék. Lilla énekelt, mesét mondott. Szerencsére volt mit eléjük tennem, mert ebéd után gondoltam egyet és egy sor banánkarikára rámorzsoltam a maradék kevert sütinket, arra ráöntöttem egy epres joghurtot, aztán a sütimorzsák másik felét, és egy vaníliás pudinggal leöntöttem. Kihűlés után a hűtőbe tettem, pont megfelelő állapotba került, mire jöttek. Igazság szerint sejtettem, de nem volt megbeszélve. Csak egy órácskát voltak, de az alatt egy hétre valót nevettünk. Közben hívta a Mamát telefonon a sógornőm és a bátyám, aztán az egyik unokaöcsémék.:)

Eventtel még mindig nem vagyok készen. Tárnicsból - ami nekem nagyon tetszik, nem bánnám ha játékban maradna - kellett még két területre vetnem, a hosszabb érésű megvan. Még 3 titokzatos ól és a 3 kakukklak van bent. A 12 - 12 titokfát kiraktam, öt óra múlva megtudom mit sikerült a szerencsémnek alakítania.
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ot6pSrKT1oc

Utoljára szerkesztett: 3.5.15
    Vakond-Gazda, Kriszti, Frankné és 3 más kedveli ezt.
  10. .Emama.

Akkor megint mozgalmas délutánotok volt, most már pihenjél egy kicsit ;)

A játékban nézegesd az ibolyát, az majdnem olyan, mint a tárnics ;) Nem kéne már újabb növény, a meglevő készlet is sok szerintem :)
    Szerintem végül én is végigcsinálom az eventet. Olyan jól állok növénnyel 2 területen, hogy már nem érdemes abbahagynom a termesztését. Nem számoltam még ki, de lehet, hogy már csak 1 kör hosszú kell majd, legfeljebb valami pici resztli maradhat egyikből vagy másikból.

11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!
    Kész vagyok az eventtel, az ólakat, fákat kiraktam, 1/2 10 körül lesz kész mindenhol.
    Ja, mégsem hiányzott a növényből, én nem számoltam jól reggel.
    Szia Betti!
    Gratulálok a fáidhoz!:)
    Mi mindannyian nagyon szeretjük a rántott sajtot, nem tudok eleget csinálni belőle.xDA lángoson én is gondolkodtam, aztán a gulyásleves mellé császármorzsát sütöttem.
    Szia Zsémbike!
    Köszi a sütit, na meg a kávét is.:)
    Most megint töltődtetek egy kicsikét!:)
    Estére te is kész leszel, aztán majd jössz a kapott ajándékokkal, ami csak a legújabb, legjobb, legkeresettebb......:pxD
    Na látod, mégsem olyan rossz, ha mindent teljesít a feladatban az ember, ne meg ültetni úgyis kell valamit.:p;):)

12. Zsémbes-banya

Azzal egyetértek, hogy van elég növény, de ez éppenséggel tetszik is. Elképzeltem, hogy pipacs, búzavirág egyik területen, egy másikon pipacs és tárnics, és egy harmadikon pedig pipacs és nárcisz...., jajmamám!:):D
    Ha ilyen jól állsz szerintem is fejezd be. Ezen készen leszek ma, de az 59-esen még éjszakára hosszú, és utána is egy kör hosszú. Valahol a vége előtt nem sokkal tudom majd befejezni. Megcsinálom, mert reménykedem az ólakban és fákban, hogy adnak valami olyant, amire szükségem lenne.:)
    Pihenésről annyit, hogy olyan erősen fájnak a kezeim, főleg a bal kézfejem és alkarom, hogy nem bírok egy pillanatra sem elnyugodni. Holnap pedig hétfő és kezdődik a másik fajta robot.
    Ojje! Most látom, hogy azóta már írtál másik hozzászólást, és a válaszom idejétmúlt. Akkor: gratulálok!:)
    Újabb helyesbítés:
    Amit írtam az Ema hozzászólására tökéletesen megfelel, csak azt hittem, hogy Vadóckámnak írom.:)
    Tehát: Az "Ojje és a vesszőig jó Vadóckámnak - onnan, hogy "...és a válaszom.....a felkiáltójelig" megint Emának szól. Óteboldogítónagyhatalmú......!:oops::eek::pxD

Vadóc, Kriszti, Frankné és még 1 ember kedveli ezt.
  13. .Emama.

Ültetni normál esetben az én farmomon nem kell ;):pxD A horror miatt voltam hajlandó lepakolni, ott sem az event vonz, hanem a 3 napos lehetőség a gazdakörizésre. ;)

Na, ezen most még én sem ismerem ki magam, de sebaj ;) Beosztjuk Vadóccal amiket írtál, nem fogunk összeveszni rajta ;)xD

Vadóc, Zsémbes-banya, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  14. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Visszapakoltam a mamutkákat, azok jobban hozzák a tépét :)
    Vettem 10 tavaszit, 50-e volt darabja. Jó vétel volt:)

15. Zsémbes-banya

Szemérmetlenül nagy szerencséd volt, nálam jó ha 70 ezer alá valamivel lemegy!:)

Vakond-Gazda, .Emama. és talpapi kedveli ezt.
  16. talpapi

Köszi :)
    Annyit nem adnék érte az tuti !
    Vettem egy rakás ananászost is 10-e volt, mostanában ennyiért nem láttam :)

Zsémbes-banya, .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  17. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép délutánt mindenkinek.
    Ma délutáni sütésem tragédiába fulladt , zárlatos lett a sütöm!!!
    Nincs semmi baj csak a gutaütés kerülgetett a félig sült kakaós,túros süteménynél ,de annyira vissza-
    bírtam kapcsolni és valahogy megsült. A sósat a szomszéd asszony sütötte meg , szomszéd
    meg majd megnézi ,ha ráér.
    Evet haladgat , a munkások, fák és állatok érdekelnek ,a többi meg majd kiderül ...

18. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Rossz hatással volt a piacomra amit írtatok, most már nálam is megy az égbe a húsvéti és a tavaszi. :(
    A titokólak - hát nem is tudom eláruljam-e, lesz egy csomó irigyem: narancs tyúk, váóóó, piros tyúk, váóóó, naracs nyúl, váóóó, macska -legalább titokól, az 5.-re nem emlékszem :oops:, de nem lehetett nagy szám, ha nem hagyott nyomott reggel óta. A titokfák tüzifák. Legalább jönne a mamutos... A szigetre nem tettem ki, előbb kiváltom a NAGY fákat, hátha azokból adna XXL-et. Bizakodunk, bizakodunk. Van 100 AB-m, azt nem merem elkölteni, csak ami azon felül lesz. Igazán adhatnának már hírmorzsákat a korallról, de a bizonytalan várakozást nem szeretem. Nem kellett volna ennyire hamar beharangozni. Vagy csak én vagyok most ilyen nyűgi? Nézzétek el nekem.
    Pedig ma már nem volt lázam, lehet megmaradok, bár még nem biztos, megfulladhatok még. xD
    Megyek is, mindenkinek szép estét! Nekem csak levegőt kívánjatok éjszakára, több nem kell.

Vadóc, Zsémbes-banya, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  19. talpapi

Szia :)
    Nem irigykedem, hanem gratulálok :)

Kriszti, Zsémbes-banya, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Nem vettem meg én sem, rózsalekit vettem helyette.:)
    Ó, te szegény! Még szerencse, hogy végül is meg tudtad sütni, és közel a segítség a szomszéd személyében.:)
    Természetesen megmaradsz, még gondolni se az ellenkezőjére, ha kérhetem!:)
    Bizonytalansággal én is hadilábon állok, és ez a fejlesztés már elég régóta várat magára.
    Ne legyél nyügi, de ha az vagy, hát azzal együtt vagy az aki vagy.:)
    Picit bosszanthatlak? Hátha nyűgösből dühös leszel, legalább változik valami.:D
    Szóval összességében két farkasom, a fák egy kivételével jók. Két szakura, két kowhai, a többi XXL-es (3 bodza).
    A bahás már nem annyira kedves. Ami értékelhető az egy papagájtollfa, egy tűzvirágfa, egy XXL guava és négy (!) XXL pisztácia, a többi XL-es.

Vadóc, talpapi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.