Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ma Emát olvasva utána néztem már az omega3 halolajnak mert a sok év alatt mióta nem használom elfeledkeztem róluk. Nos, olvastam több helyen, hogy nagyon vigyázni kell vele mert a neten fel lelhető millió féle fajta termék nagyon nagy százalékban hamisított, utánzat, nem használ semmit. Azt is olvastam, hogy amely beszedés után büdös az az hal szagú lesz tőle a szájunk vagy leheletünk, az már nem jó mert az "igazi" tök tiszta és nem bűzlik halszagtól. Nos, nekem kb 8-10? éve egy volt főnővér ajánlotta a terméket és hozzá is tette, hogy de ne csudálkozz, ha bevétel után hal szagod lesz?! Az lett!! Hát így törpént!:eek:xD

Csütörtök 10-13 között fórum karbantartás >>>>>

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
    Zsémbes-banya, Vadóc és Kriszti kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

S aztán amikor leégtél a napon akkor Te voltál a "sült hal?":p;)xD
    Ha nem szóltok hozzám szuperszonikus sebességgel elmegyek.:(
    Tessék! A saját sarkamra léptem, most vonhatom össze. Ehhh!:D

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
    Vadóc, Kriszti és lukimi kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én ilyesmit sose vennék a neten :oops: Patikában veszem azt is és ami még ilyen nem receptes gyógybogyó, azokat is. ;)
    Ja, és nincs halszaga az enyémnek :)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Estét ! Lukimi, olvass a gugliban a koleszterin csökkentő ételekről, meglepődsz milyen egyszerű kis fűszernövények helyre hozhatnak. Ema hoztam egy képet, megköszönném ha megnéznéd egyszer régen beszéltünk róla. További jó csevelyt.

5. Zsémbes-banya

Nédda! Ősenemszót hozzám.:cry: Na várjá csak! Majd elszórakoztatom magam és slussz!

.Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Na tessék, most nincs macska kéznél, most a saját lábát eszi meg ;):pxDxDxD

Kriszti, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Mivel én nem csinálom az eventet, ezért nem figyeltem rá. Viszont szoktam használni a szigeti malomot is és ott vettem észre, hogy keverhető a szusi. Szóval mé' is nem használod a szigetes malmot? Mit tudsz felhozni mentségedre? xD

8. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Zsémbike!
    Én szóltam!xD

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Nem eszem meg, csak egy kicsit megkóstoltam. Nem kifejezetten finom, de az a gondolat - ami meg is marad az álmodozás szintjén -, hogy esetleg be tudnám kapni a lábujjamat, háááát az nagyon jó érzés!:):D
    Az úgy volt, hogy, hogy amikor használtam a bahás malmot, az mindig pörgött, és egy idő után zavara az idegrendszeremet, és mivel a főfarmon muszáj a sz.tápot rendszeresen kevertetnem a malommal, és az is nagyon - nagyon - nagyon komoly megpróbáltatás a számomra, hogy pörög, ezért a bahásat már nem bírtam cihésen. Igen.:( Vagy nem igen?xD:p

Szia Vadóckám! Hurrááááá!:)
    Jó estét Farmer!

Magdusnéne, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Mentséget mindig talál, nála fineszesebben senki nem tudja a szavakat fűzni ;)xDxD

Azért vigyázz, nehogy túl sokat csócsizz le belőle, mert szükséged lesz még rá egy darabig! ;)

Magdusnéne, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Még a végén én leszek a "luji de finesz"!:pxD

Kriszti, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Legalább Zsémbi de fineszt írtál volna xD

Kriszti és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Na jó, de csak a kedvedért: "Jembi de finesz";)

Kriszti, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  14. mikszafarm

Igen, igen, nem, de igen. Vagy mégse?
    Szóval egyértelműen ürgüplü!;)

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  15. .Emama.

Na igen, a J betűt elrontottam, azzal kellett volna írni ;)

Ez tökéletes válasz xDxDxD

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Aminek megnyugtató hatását érzem ám, de félő, hogy csak addig míg meg nem tudom, hogy mit jelent. Megyek a fordítóhoz, pénzt nem adok neki, nem olyan nagy meló ez, hogy ne csinálná meg ingyen! Esetleg ha mégis kérne akkor lehet egy kér(d)éssel több?:)

.Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  17. mikszafarm

Amilyen lóti-futi őkelme, lehetne akár Jembi de fitnesz is!xD

18. Zsémbes-banya

Ahogy változik a színem, még a végén: "Cameleon de fitnesz" akinek a neve Jembi!:D Esetleg "de futchos"?:D
    Értek meglepetések az utóbbi időkben. Amikor csak úgy magamnak mondtam, hogy gyorsan elfutok a......, oszték még lassú menetnek is gyatra lett volna amit alakítottam.xD

Kriszti kedveli ezt.
  19. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Sziasztok!
    Hogy vagytok? :)
    Rég jártam már itt a fórumon, de a farmomon még szorgoskodok. :D
    Hogy álltok a mostani horroreventtel? Szerintem ez most egyszerű, holnap este fölmegyek, aratok, és boldog lehet a 100 denevér. (és én is, főleg ha kapok 1-2 titokólat ;) )
    Üdv,
    Roland

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Rolcsi! :) Régen jártál erre. Hogy vagy, mi újság veled? :)

vrolcsi2001 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.