Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Rolcsi!:)
    Eszembe jutottál néha, és attól tartottam, hogy talán már nem is farmozol, örömmel olvasom, hogy tévedtem. Nyilván sok a tanulnivalód, egyéb "dolgaid" is vannak már, és a te korodban rengeteg minden előzi meg a virtuális farméletet. Ez egyébként így van jól!:)
    Eddig húsz egynéhány denevért etettem meg, adott két Démoni bokrétát, egy Díszes urnacsokrot, egy 3 órás és egy 1 órás munkáskupont, a többi csp. és tp.:)

vrolcsi2001 kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia Rol(cs)i!
    Nekem dolgosan telnek a valós napjaim és szorgosan a farmosok. Szerintem holnapra 2 milkán belül leszek a 90-hez.
    Én a mostani event helyett a rémséges feladatokhoz termelek.
    Nálad mi a szitu?
    Éppen a színészetet tanulom. Most lesz egy előadásom. Főszereplője vagyok a miksza aludni tér című darabnak.:);)
    További szép estét és jó pihenést mindenkinek.

Kriszti, vrolcsi2001, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  3. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Stét :)
    Bekukkantottam :)
    Csinálom az evetkét, tetszenek a nyeremények amiket a denik adnak :)
    Tennap is futiztam, 5:32-es kiliátlaggal 15 kilit, meleg volt de jó volt :)

cc ennyi, jóccakát + ilyesmit is:sleepy: :sleepy:;):p;):):sleepy::sleepy:

Vadóc, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ez már olyan jól megy neked, hogy tanulnod semm kell tovább szerintem ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Jajmamám! Majdnem azt írtam, hogy vállalnék benne mellékszerepet, de neked már van állandó, szerződtetett "színésznőd", aki nem mellékesen ráadásul főszereplő is! Ez pedig megint csak így van jól!:) Álmodj szépeket, és legyen jó az a szerda, mert utána csütörtök jön, és aztán a hurrrá!:)
    Szia Papikám!:)
    Átlagodnak és a szaporodó kiliknek gratula, neked pedig szép álmokat és vidám, tettre kész ébredést!, na + ilyesmit!:)

6. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Gratula Miksza!

Emama! Bár most éppen beteg vagyok, mostanában már többet vagyok egészséges! :D Bannerek terén tartod a formád? :D

Zsémbi! Hát játszok, mikor időm van, de ezt a fránya cserenapot sajnos kihagytam, mert nem tudtam feljönni, és így lemaradtam, pedig má régóta és nagyon vártam. :( Neked jól megy a játék? Tudtál jól cserélni? :) (még azt megkérdezhetném - ha tudjátok - hogy a sajtgazdaság, textilmalom, titkosügynök, stb. ilyen cserélhető volt?)

Sajnos úgy néz ki, egy ideig megint nem tudok feljönni, de talán a nyáron majd többet tudunk beszélgetni!
    Szép estét/éjjelt mindenkinek! :)

...és további jó játékot, szórakozást, munkát, stb. ;)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Rolcsikám nem igazán tudom, de Ema határozottan közölte a fülembe, hogy a textilmalom nem volt cserélhető, a másik kettőre igent tippelnék.:)
    Játék megyeget. Volt pár sikeres cserém, de csak a léghajón próbálkoztam, mert a topicban eszement igények és ajánlatok voltak.
    Vigyázz magadra! Állítsd fel a helyes sorrendet és tedd a dolgodat, annak később majd meglesz a gyümölcse! A játék pedig megvár, és ha nem, akkor az élet majd sokkal szebb "játékokkal" kárpótol.
    Azért ha erre jársz, ne menj el szótlanul mellettünk!:)
    Minden jót, és puszi Neked!:)
    Helyesbítenem kell! Közben Ema mégis kirukkolt a visszatartott információval. Mégsem volt cserélhető egyik terményes sem amire rákérdeztél, mert eventes nyeremények voltak.:)

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
    vrolcsi2001 kedveli ezt.
  8. .Emama.

Bannerezés megyeget, köszönöm kérdésedet. :)

Jó tanulást neked, azért néha-néha kukkants be, ha van pár perced! :)

Zsémbes-banya és vrolcsi2001 kedveli ezt.
  9. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Jó éjszakát nektek!

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Zsémbi! Megkaptam az üzenetet, köszönöm!
    Amikor jövök aratni behallgatózom ám az ablakon, de valami belső hang sugdossa, hogy nem szabad [​IMG] bejönni, mert itt ragadok...

Magdusnéne, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Megértelek Erzsike!:)
    A munka az munka, és minél előbb letudod, annál hamarabb jöhetsz majd egy picit kikapcsolódni.:)
    Elköszönök mára, megyek aludni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

12. .Emama.

Jó éjszakát a pihenni térőknek, Erzsikének meg jó munkát! :)

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Te még ilyenkor is dolgoztatnál...???!!! (Egyébként éjfélig terveztem...)

... és a kertbe kapálni...

14. .Emama.

Én lebeszélnélek róla szívesen, de úgysem hagynád magad és tudom, hogy dolgozol ;):)

0:28

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Kellemes +10 fok van és ismét 25 fok körüli hőmérséklet várható.

Roli: gyógyulj meg mihamarabb és várunk vissza.

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok
    Farmer, totál képben vagyok a neten mióta problémáim vannak. Még a paleó kajáról is (szinte) mindent tudok. Azért ne hidd, hogy olyan egyszerű a koleszterin. Vannak akiknek tartósan jóval tízen felül van és semmivel nem tudják nekik lehúzatni. Ha olyan eccerű lenne ahogy írod mindenkinek ideális lenne a szintje.

Magdusnéne és Kriszti kedveli ezt.
  17. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Kész vannak a denevérpapik, mindjárt elkezdem etetni őket :)

A mai mosoly :)

9:30
    Eredmény ami érdemleges, a nagy farmon 6 titokcsemete, 1 titokól, a többi elhanyagolható (pár 1-2 db-os sztáp, sztrágya, zoknis és KK), 4 csatni, 3 Démoni és 3 Urnacsokor, 5 kupon. A Picin 1 (azaz egy darab) titokcsemete és 3 titokól, 1 XXL barkács, 7 Démoni, amit sose tudok használni és 15 db kupon, aminek szintén nem veszem sok hasznát az állandó gépeim mellett.
    A barkácsból lett 1 db itató, volt még 41 x 10 db-os , amit még nem nyitottam ki, abból is lett még 1 itató, ezekkel tudtam éppen építeni még egy narancs ragasztóst, így most a Picin is megvan a 3 narancs ragasztóüzemem. Ennek legalább örülök :)
    A titkosakat még nem raktam ki, majd csinálok nekik helyet valahol.

18. lukimi

A "jobbakhoz" gratulálok!:)

felhősor és dekor elemek vására >>>>>

Az első elem jobb mint a fel az égbe.

Szülők napja event >>>>>

19. .Emama.

Szia Imi! :) Köszi a híreket :)
    Nem vagyok túl boldog tőle, be kell valljam :oops: A mandragórától eltekintve nem rossz az a felhősor, jó lenne megcsinálni, de......:oops:
    A 10 órás eventnövényt csak 2 területen lehet ültetni, ami nem jó. Az 5 órást lehet mindenütt, de abból meg rengeteg kell, tehát gyalulni kell megint a farmot. Ez sem jó. Ezen kívül ez már a 3. event, ami teljesen egymásba ér, ez meg már végképp nem jó :(
    Azért azt hiszem megcsinálom :cry:;)

Ja, és amit kihagytam, hogy a horror végén nem lehet hosszút ültetni, mert a nyakán van a következő event, kell a hely az új növényeknek :(

18:40

Na, a Zsémbiéknél volt és van durrogás, most nem panaszkodhat, hogy nem esett eső. Remélem jeget nem kaptak, de mindenesetre csúnya világ vonult feléjük.

20. lukimi

Akkor Zsémbi most kirángatott minden dugót a falból!xD
    Az esőből mi is kérünk itt, a Titó mellett!!:wuerg:

Trágya változások >>>>>

Annyit fűznék hozzá, hogy van aki 300 ezret vásárolt össze de 100 ezren felül özönen.:eek:o_O:eek:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.