Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Én is remélem, hogy hamar rendbe jön, mert ezt a gépet nagyon nem bírom. Mivel a férjem nem nagyon irkál egy pindurka laptophoz való billentyűje van, hát én már hülyét kapok tőle, időnként a felét kitörli, ezen nem lehet 10 ujjal írni mert nem fér rá a kezem, hát a hajam szála az égnek áll, és nem mellesleg a macsek itt sündörög körülöttem és egyfolytában tapogat, mert folyton kell neki valami.

Frankné, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Sütike! :) Rád férne már egyszer az a pihi igaziból ;)
    Olvasni én is nagyon szerettem, rengeteget is olvastam fiatal koromban és sajnos nekem egyik gyerekemet sem sikerült a könyvekre rászoltatni. Nagy szívfájdalmam ez nekem.

Én amúgy sem tudok 10 ujjal gépelni;), de azért megértem, hogy a megszokott gépedhez ragaszkodnál :) Én is így vagyok vele. Néha, ha valamiért odaülök a férjeméhez, én sem találom a helyemet.

Frankné, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Igen, megértem..én is sokszor mondom a férjemnek, meg a lányomnak, hogy nem tudjátok, mi marad ki az életetekből, hogy nem olvastok.......Amikor látom, hogy hajnali 2 óra, vagy több, és nagyon aludni ellene, de nem tudom letenni a könyvet, utána meg az élménytől vagyok feldobódva, azért nem tudok elaludni..:D :D

Tényleg rám férne a pihenés, de egyszerűen visznek a dolgok, muszáj csinálnom, de tervezem a suszter napot..:D :D

Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Sütike!

Igazad van, aki nem szeret olvasni az nem tudja mi maradt ki az életéből. A férjem sem nagy könyvolvasó már, régebben azért többet olvasott, de most már inkább újságokat olvas, mert hogy kell a szemüveg, stb. már macerás a dolog. De én is úgy vagyok vele, hogy ha van egy jó könyv, akkor hajnalig is képes vagyok olvasni. Mi is ma voltunk könyvtárba, hát mikor hazaértünk legszívesebben leültem volna olvasni őket.

Frankné, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  5. .Emama.

Ezt a kifejezést még nem hallottam, hogy "suszter napot" ;)

A könyveknek és a könyvtárnak még az illatát is nagyon szeretem.
    Abban a házban volt a könyvtár, ahol gyerekkoromban laktunk. Mondanom sem kell, hogy jóformán napi látogatók voltunk ott Anyuval.

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  6. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Az nagyon jó dolog lehetett a könyvtárral egy házban lenni, én is biztos ott lebzseltem volna amikor csak lehetett volna. Nálunk a kerületi könyvtár 2 megállóra van, azért nem nagyon szeretem mert egy olyan házban van, ahol a lakásokból már majdnem mindenki ki van költöztetve és be vannak deszkázva az ajtók, /gondolom ez is egy ilyen eladásra, felújításra váró ház de már 4-5 éve/ már a lépcsőháza is elég félelmetes főleg a téli időben szürkületkor, a másik hogy ugyan nagyon sok könyvük van, de a könyvtár bútora olyan mint egy lomtalanításból összeszedett szedett-vedett mindenféle. Most én nem bőrgarnitúrát várok, de mikor az ember arra gondol, hogy ebbe a székbe inkább nem ülnék bele, annak már nincs olyan leülök, olvasgatok hangulata. Most lehet hogy a házzal kapcsolatos dolgok miatt nem csinál a könyvtár se semmit, mert ha esetleg eladják akkor lehet hogy nekik is menni kell onnan. Tavaly októberben volt egy akció, amikor a központi könyvtárba be lehetett iratkozni ingyen a hátralévő időre az évből, akkor elmentünk beiratkozni, és aztán decemberben meghosszabbítottuk erre az évre is, úgyhogy most odajárunk.

Frankné, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Egy téren laktunk, sréhen szemben volt a gyerekkönyvtár. Amíg gyerek voltam, ott is tag voltam. Ott szerettek, sokszor megengedték, hogy beálljak a pult mögé és vehettem át a visszahozott könyveket, meg ami stószokban félre volt rakva, hogy helyre kell pakolni, azokat is elrakhattam. Nagyon szerettem ott lenni, sokat is voltam :)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Az biztos nagyon jó dolog volt.
    Learattam, beültettem a hosszúakat hátha megembereli magát a felröppenőkkel. Persze a maradék titokfát és titokólat elfelejtettem kirakni:cry: na majd holnap majdcsak eszembe jut. A múltkoriból lett egy kacsacsőrüm meg egy narancs kaméleonom, hátha most is lesz valami érdekes. A fákból 1 db kökényem lett, a többi felejtős, kivéve persze az XXL almafát.xD

Frankné, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

A suszter nap az egy olyan nap, amikor nem csinálok semmit, csak más szóval mondják..:D :D

Nálunk a Könyvtár városunk egyik nevezetessége, a Kastély-ban van, nagyon szép hely, szeretek oda járni, de mióta e-book olvasó lettem, nem kell mennem, igaz, a lányok reklamálnak, ha éppen találkozunk...nagyon szép, és rengeteg könyv van.
    Gyerek koromban szinte minden nap a könyvtárban voltam, mert utca gyerek voltam...:D :D Ha éppen nem csavarogtunk, akkor én mentem olvasni.......Imádtam.........

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Elköszönök mára, Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat!

11. .Emama.

Én épp most mérgelődtam, hogy a nagy farmon elfelejtettem kitenni az XXL almáimat. A Picin van 7 db, ott még kitettem. Nálam 70 fölött van az alma :eek:
    A két ólhoz gratulálok, mindkettő jó lett! :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Akkor nem is utcagyerek, hanem könyvtárgyerek voltál ;)xD

sutimami57, Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia. Hihetetlen, hogy nem tetszett. Szerintem újból el kéne olvasnod.:)

sutimami57, Frankné, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Látod, ez jó ötlet, megérne egy próbát :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +13 fok van és egyenlőre felhős az égbolt.
    Jó volt átrágni magam a könyvekkel kapcsolatos írásaitokon. Én is szerettem sokat olvasni. Ifjabb koromban azon klasszikusokat én is többször kiolvastam, amikről írtatok. Én is képes voltam éjszakába nyúlóan olvasni. Nagyon szerettem a HÓD sorozat könyveit. Az olvasás szeretete a mai napig is megvan, bár ritkábban jut rá idő. Hasonlóan vagyok a keresztrejtvény fejtéssel is. Szeretem, mert megmozgatja a fogaskerekeimet és sokszor meg van a megfejtés, mielőtt minden betűje kijönne.
    Az eventnél még az 5. feladat 2,3 hiányzik és persze nagyító. Hosszú eventest ültettem aratáskor pedig izzítom a 26 órás munkásokat. A mamutokat majd csak az után teszem ki, ha lejártak a munkások. Addig meg töltögetem vissza a pajtát.

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Most nézem, hogy tegnap nem volt érkezésem még beköszönni sem.
    Attól, hogy ritkán írok, minden betűtöket elolvasom, képben vagyok minden történéssel...

sutimami57 és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  16. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! Itt most már ragyogóan süt a Nap :)

Azok a fránya nagytók nem akarnak repkedni, valahogy nagyon rosszul lett ez beállítva. Bár én most nem szólhatok egy szót sem, a 4 terület ólra és fára 130 db-ot kaptam a nagy farmon, a Picin valamivel kevesebbet. Így most már csak 80 körüli hiányzik mindkét helyen. :)

Szia Erzsike! :) Hozok hozzá neked egy ilyet ;)xD

sutimami57, Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Most már nem csak képben, keretben is... [​IMG]

Magdusnéne, sutimami57 és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  18. .Emama.

Hát, csak gondoltam ne kószáljanak azok a képek csak úgy, szanaszét ;)

Magdusnéne és sutimami57 kedveli ezt.
  19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Szép napsütés van, de szélúrfi igencsak viharosan nyargalászik.
    A nagyítóból nekem is még kb. 100 db hiányzik.

Szia Miksza!

A HÓD könyveket én is nagyon szerettem, éppen arra gondoltam, hogy újra kéne őket olvasni, vajon most hogy tetszenének.
    A keresztrejtvénnyel szintén úgy vagyok ahogy Te. Én már tegnap este visszaraktam a mamutokat, mert már elég régóta lent voltak.

20. .Emama.

Szia Juditka! :) A szél itt is rettentően feltámadt, néha olyan széllökések jönnek, azt hiszem a házat is viszi magával :oops:
    Azért amíg benne vagyok, addig talán mégsem..... :pxD

sutimami57, Frankné és Vadóc kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.