Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Látom közben császár lettél... [​IMG]

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Igen, még tegnap délután [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor vettem észre, mikor +3 hsz. volt... Csak nem volt érkezésem írni... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  4. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Délutánt!

Szia Imi, az első három oldalig már számtalanszor eljutottam, talán egyszer majd újra, tovább is sikerül:)

Szia Miksza, a rejtvény fejtésről sajna már leszoktam, mióta van internet, pedig régen vasárnapi program volt nálam míg főztem közben rejtvényt fejtettem:) Az anyukám néha beküldte, egyszer nyertem egy kávéfőzőt:)

Szia Erzsi jó, hogy be kukucskáltál, már hiányoztál:) :inlove:

Szia Ema, Én végeztem az eventel, tegnap indítottam a gesztenyést így a felröpik meglettek, igaz nem volt egy kis problémám, mert már késő volt szépen learattam mindent ahova kellett oda ültettem, majd komfortföld hagyma sztrágya és meglepődtem, hogy nem érett be, már azt hittem ezt is megreformálták, mire rájöttem, hogy elfelejtettem, bónuszokat enni, gyorsan töröltem mindent, bónuszokat elfogyasztottam, és minden jól működött:) :D:D

na ... ez a vigyor hiányzott.....:):D:D

Szia Juditka, a mamutok meghozzák a nagyítókat:)
    A szél itt is fütyül, de felhős az ég is.

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  5. .Emama.

Én is kb. akkor vettem észre :)

Szia Betti! :)
    Hát, én nem tudom töröltem volna-e a sok magot meg sztrágyát, ha így járok ;) Ha sürget az idő, akkor lehet, amúgy szerintem inkább kivártam volna.

Nekem még éppen elég nagyító hiányzik ahhoz, hogy szerintem csak a reggeli aratással leszek kész. Nem hiszem, hogy a fák és az esti ólak még adnának 60-70 db-ot.

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Remélem sokat írtatok, mindjárt visszaolvasom, csak előtte bekukucskáltam.:)
    Tegnap Alizkáztam és mire hazaértem már nem volt erőm semmihez. Ennek ma lett meg a böjtje. Hapucálhattam egész nap, hogy valamelyest utolérjem magam. Egyszer a nagy farmot learattam, azon kívül másra nem volt időm. Pár perccel ezelőtt végre a mosogatás is megvolt. Azt nem mondom, hogy rend van, de valamit mégiscsak alkottam.

7. .Emama.

Szia Zsémbi! Tessék neked kukucs ;)

sutimami57, Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Köszönöm, ez nagyon cuca. Milyen jól érzi magát abban a puhaságban. Még egészen picike és biztos jól esik neki.:)

9. .Emama.

Itt van neked még egy kukucs cica ;), csak ne edd meg őket ;):pxD

Magdusnéne, sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Most nézd meg! Sehol senki ebben a topicban, hát ez egy őrület!:cry:;)xD

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, én most értem ide.:)

sutimami57, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Nahálaazégnek!:):D Szép hétvégéd volt, vagy rövid?:)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  13. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Rövid, mert elsőáldozásra készültünk, de nagyon szép is.:)
    Lefoglalta ez mindkét délelőttömet, s így mindennel csúsztam.
    A fent maradó időben próbáltam magam utolérni itthon, de nem igazán sikerült,:oops: bár amit véghezvittem az szép a szemnek.;)

14. .Emama.

Szia Vadóc! :) Mit vittél véghez?

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Egy kis erkély takarítás, palántázás, virágládák beültetése....+ a házimunkák;):)
    Hogy van Matyi?

16. .Emama.

A rend is szép és jó, de azt hittem alkottál valami kézimunkát :)
    Matyi vagyogat, köszönöm kérdésed. Eszik, iszik, jól mozog, szóval gyógyulgat. Holnap azért elvisszük a dokihoz, mert azért nem múlt el teljesen ami probléma volt vele.

Zsémbes-banya, Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

A kézimunka majd jön nemsokára tarisznyák képében.;)
    17db - ot kell készíteni a ballagók részére.

18. .Emama.

Ó te, kevés az egyéb dolgod??? [​IMG]

A Picin be tudtam adni az eventet, a nagy farmon még 9 db felrepi hiányzik. Abból mindjárt lesz talán 4 :music:

Csak 3 lett, tehát akkor 6 db hiányzik. Mindjárt beérik még 4 ól, de azok rövidek, nem hiszem, hogy lesz belőlük nagyító.

19. Zsémbes-banya

Ballagási tarisznyák a piciknek?:) Az jó!:)
    Alizkának most lesz az első évzárója. Nagyon izgul, mert anyák napjával egybekötött, és van olyan ovis, akinek sok egy picit. Kihagyni senkit nem lehet, mert annak a szülei megsértődnek, így aztán igyekeztek úgy elosztani a verseket, énekeket, hogy mindenki szerepeljen valamennyit. Van egy kislány, aki minden reggel sír, hogy Ő nem akar köszönni amikor bemegy az oviba. Az anyukája pedig minden reggel közli vele, hogy "jól van, nem kell köszönnöd, csak ne sírj!". Ezen elgondolkodtam egyet. Hogyan lehet, hogy egy szülő nem tud ilyen helyzetre valamit kitalálni, amitől a gyereke örömmel köszön?
    Sürgősen mennem kell aludni. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 10.5.15
    sutimami57, Frankné, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Ügyes vagy! Ha most nem, de reggelre ott is biztos kész leszel.
    Nekem csak 1 farmon nincs még kész az event, de reggelre ott is meg lesz a nagyító.:)
    Erre mi is nagyon figyeltünk, hogy mindenkinek legyen szerepe, hisz azt várja a szülő is, hogy az Ő gyermeke szerepeljen. Ezt azonban csak nagycsoportosokkal lehet igazából megvalósítani, mert addigra lesz meg a merszük a kiálláshoz, az egyedüli beszédhez.
    Nekünk pénteken volt az anyák napi műsor, ami egyben évzáró is. Gyereklakodalmast adtunk elő, amit nem csak a szülők élveztek, hanem a gyerekek is, igazán játszottak. A tréfás megszólalásokon ők is úgy nevettek, mintha akkor hallották volna először, s nem próbáltuk volna sokszor el.;) Egy kis részlet:

Vőlegény: Hozzátok már a menyasszonyt!
    Vőfély
    : Itt a mennyasszony, tetszik? ( egy letakart fiú)
    Vőlegény: Jaj, de öreg, jaj, de csúf! És mekkora bajusza van! Hozzátok az igazi menyasszonyt!
    Vőfély: Tessék, itt az igazi menyasszony!
    Vőlegény: De hisz ez púpos, és az orra vasból van! Tűnj el innen vén banya! Most már aztán tényleg az igazit hozzátok! ( Letakarva a banyaorros kolléganőxD)

A legnagyobb sikert az aratta, amikor bajuszt rajzolt a vőfély a vőlegénynek, hogy tessen a menyasszonynak.xD
    A műsorunk így a kacagástól volt hangos. Bár amikor az anyák napi verset mondták, a szemekben összegyűltek a könnyek.:)
    A ballagásunk majd júniusban lesz, de addig el kell készülni a rátétes tarisznyákkal.:oops::)
    Ha valahova bemegyünk köszönni kell. Ez egy alap viselkedési norma. Ennek hátterében inkább más van, csak a pici ezt mondja az anyukájának.

Én is elköszönök, szép álmokat mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 10.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.