Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nem kell ezt kicsikarni, magától értetődik.:)
    Ha az albínóidat erre szántad Imikém, akkor szóljon, aztán lehet még belőlük jó is.:)

Nálunk valami csúnyaság készülődik. Morog az ég és villámlik haragosan, remélem nem kapjuk telibe! Ahogy néztem a radart, nagy valószínűséggel igen. Esőt kívánnék, de zabajnak időt, esetleg zehernyét azt nem.
    Voltam a kertben miután hazajöttem. Olyan a föld állaga, hogy nem is nagyon tudnám meghatározni. Ahol a szántás és az elmunkálása nem volt megfelelő, ott öklömnyi - és annál nagyobb - rögök vannak, ahol megporladt a föld, ott pedig olyan közepes szemű murva és a hamu között valahol van az állapota. Megkapirgáltam egy ágylás fokhagymát, aztán feladtam. Semmi értelme nem volt, csak hajamig porosan jöttem be. Aztán jöttek a titokólak, amik végképp megalapozták a ma esti jókedvemet.
    Ha csak úgy eltűnnék, akkor vészes sebességgel kikapkodtam minden dugaszt, és igyekeztem még villanyfénynél megágyazni.:D

Vadóc és Kriszti kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nekem valami flancosat hozott a férjem, szerintem bepalizták vele egy kicsit. Jó drága is volt és csak 7 üvegcse volt benne. Pocsék az íze, ezt szerintem senki nem szeretné :p Valami olyat szeretnék amiben pro- és pre- is van, de olyanjuk nem volt a patikában. Azt ígérte a gyógyszerész, hogy szerez valamit, mire ez elfogy.

A színpadhoz gratulálok! :) Én is küldöm szorgalmasan a vonatokat, de csak reggelre tudom meg az eredményt :)

Zsémbes-banya, Vadóc, .sutimami. és 2 más kedveli ezt.
  3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Megint el vesztem, de mivel a rossz pénz nem vész el, mindig meg kerülök.......bár lehet, hogy meg is kergülök, ha ennyit rohangálok, mégsem érem utol magam, egyik kanyarban mindig kisiklok magam alól, aztán kergetőzöm......na, de elég ám ebből...:D :D
    Látom, nem valami jók a tapasztalatok a vonatozás, titokólas területen. Azt látom, hogy ebben a vonatban is ami extra, az az ára....hogy mit ad, még nem tudom, de ennyi értékért legalább a gagyi sárga ólakat ki vehették volna.

Maximálisan egyet értek Zsémbivel, mert én is már meg jártam, igaz, csomagot nem vettem, de volt, hogy veszegettem szépen az ólakat, és siralmasak voltak. Ilyen árak mellett igen is!!!!! A szemétre való elavult, használhatatlan ólakat már ki vehetnék. Ez a minimum...ha extra akció, akkor az érték arány is legyen az.
    A fákon is sokat mérgelődtem, de már én is úgy vagyok, hogy veszek mindig párat, de ezzel be is fejezem.
    Délután valamikor indítottam egy vonatot, most vettem le az ólat, aztán be pakoltam még egyet, reggelre ki derül...ha sárga tojástojó, és társai, nem rakok bele többet............Drága Zsémbi, én sem érzek annyi örömet a játékban, mint az első két évben, és a változások nem buzdítanak aktívabb közreműködésre, de a kis csapat fontos, és itt tart, mint ahogy Téged
    is!
    Sikeres ólakat, szép estét, jó pihenést kívánok!!! :) :)

Zsémbes-banya, Frankné, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia:)
    Örülök, hogy megkerültél, de annak nem örülnék ha megkergülnél.:) Sütike! Sütike! Két végről égeted a gyertyát. Persze lehet, hogy te is az az alkatú ember vagy, aki csak tevékenyen tud meglenni (megértem, nekem sem szokásom hosszasan pihenni), valószínűleg a munka tart egyben. Azért arra figyelj, hogy még a vasladyk is elfáradhatnak ám!:) Ennek a kicsit bakafántos megfogalmazásnak az apropója, hogy aggódom érted. Nem lenne jó, ha egyszer csak hol lennél, hol nem - és többnyire nem - mint Lona, akit várunk Mindenszentek után, aztán Katalin, Erzsébet, Mikulás, Karácsony, Bálint nap, Zoltán, Nők napja, Húsvét, ballagás, Pünkösd és nem tudom még mi után, és egyre ritkábban látjuk...

Magdusnéne, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Emama!
    Tudom, nem nekem szól, de én patikában dolgoztam, és nem tudom, szabad-e itt leírnom, de a Normaflore nem hatékony. Amik már érnek valamit, azok a Protexin nevű készítmények, ha megkéred a gyógyszertárban, hogy hadd hasonlítsd össze, fogod látni a dobozán a hatalmas különbséget.
    Drágábbak, de azok már olyan mennyiségben tartalmazzák az "egészséges" bacikat, hogy valóban jó immunrendszer-erősítők.

Utoljára szerkesztett: 13.5.15
  6. .sutimami.

Nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz értem! Tényleg , igazad van, én mindig pörgök, egyszerűen nem is tudok leállni, persze, néha vsn egy kis pihenés is, de ritkán. Este, mikor a férjem végzett a vacsival, neki álltam el mosogatni, mert ma el maradt, erre közli velem, hogy nem kellene már pörögni, menjek pihenni. Igen, mondom neki, csak el mosogatok,mert utálom, ha itt marad reggelre, meg ott van egy jó adag sóska, amit kaptam, meg az új hagyma, el kell rendezni..szóval, mindig van mit csinálni, most meg zuhog az eső, dörög, villámlik........Pedig jó lenne meg várni a vonatot..:) :)

7. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sütike, Zsémbi! A dörgést, villámlást küldjétek hozzám! xD Kell az energy! xDxD

8. .sutimami.

:D :D Küldeném én, Kriszti, hiszen nem is szeretem..bár, ha energiát hoz, az nekem is jól jön....Csak addig maradjon meg az áram, amíg be fut a vonatom...még egy fél óra, utána ki kapcsolok..:) :)

9. .Emama.

Szia! :) Köszönöm szépen, majd figyelni fogok rá. Aranyos vagy, hogy megírtad ezeket :)
    Most valami üvegcsében folyadék, a kupakban por és úgy kell a port belepattintani a lébe és összerázni. Mondom, valami extra finomságot sóztak a férjemre, az a neve, hogy Floraliv. Ez biztos, hogy valami jobb fajta, legalábbis az ára alapján. Az íze azonban pocsék, ettől nem tágítok xD

Zsémbi menekülésszerűen kikapcsolt, szerintem ma már nem fog visszajönni. Olyanokat dörgött nála, hogy a Skype-on én is hallottam.

Utoljára szerkesztett: 13.5.15
    Zsémbes-banya, Vadóc és hóóvirág kedveli ezt.
  10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!
    2 vonatot indítottam, majd reggel meglátom mi lesz belőlük.
    Titokólat még nem vettem, gondolkodom én is, hogy merjem - e.

Mi van Matyival?

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Szia Vadóc! :) Matyi itt fekszik a lábam mellett. Nem jutottunk el a dokihoz, de látszatra jól van. A sebe szépen gyógyul, voltunk kint sétálni is ma. Kicsit kényeztetősebb kajákat kap, annyit eszik, mint egy ló ;)xD Tegnap még láttam vért, ma még/már nem. Jövő kedden kell varratszedésre menni, hamarabb csak akkor megyünk, ha valami gáz van.

Zsémbes-banya, Magdusnéne és Vadóc kedveli ezt.
  12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Annyi minden van,csak kapkodom a fejem.
    Kellemes további napokat.
    Reggel bevonulok feltöltetni magam energiával.
    A fórumért érdemes még játszani.
    Legyen szép napjaitok.
    Matyinak sok simi.
    Jó éjszakát , szép álmokat .

13. .Emama.

Köszi Évi, átadom neki :)

Neked jó feltöltődést kívánok, érezd magad jól (ha lehet), aztán várunk vissza felfrissülve, kicserélve, tettre készen! :)
    Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  14. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Stét :) Na túl vagyok az idei 600 km futáson :)
    Jól kibabráltam magammal, nem zokniztam meg a mamutkáimat reggel, úgyhogy valamilyen csellel a melóhelyen kell aratnom holnap. Valahogy majd megoldom. Van két tekilakom is, de jött egy kacsacsőrű, és 3 kivi is. Nem panaszkodhatok. Mindenkinek sok szerencsét a titokólakhoz, meg a gőzöshöz is.
    Na mivel késő van, jóccakát, + ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Évi!
    Jó regenerálódást neked!:)
    Jó éjszakát!
    Akkor ne legyen semmi baj!!!Kényeztesd csak!:)
    Szia Papi!
    Mindenkivel előfordul ilyen, nálam is épp ez történt.;)
    Jó éjszakát neked is, és mindenkinek!:)

Zsémbes-banya, talpapi és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és talpapi kedveli ezt.
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +12 fok van és szakadt az eső amíg beértem a melóhelyre. Jelenleg már nem esik és a nap is próbál áttörni a felhőkön.
    A titkosak:
    2x hód ++, textilmalom, sárga méhészet, illetve narancs pulykalábas, sárga méhészet és kacsaól, illatszertár.
    Még 2x 4 érés alatt van, a többi albínó denevért elkufárkodtam jó pénzért. ;)

Zsémbes-banya és Magdusnéne kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Gratula az illatoshoz, én egyre szomorúbb vagyok.xD:p
    Sok narancs és sima ól után ma reggel csak valakinek-a fejéhez vágni valót kaptam: tojástojó sárga, pulykaól sárga. Pontyosan az ilyenektől igyekszem megszabadulni! Én még indítok sokat, mert hagytam az albínóból annyit amennyi kell most 100 körül van még. A többit eladtam én is de kacsacsőrűből is igen szépen lehet keresni, úgy 70-80 ezer cs körül mozok darabja. Két albínót dobok mindíg és mondjuk 2 kecsketej üzemet volt vagy 16, vagy tojástojó is rengeteg volt, ezekhez még kell egy 30-as vagy egy 10-es és egy 20-as amelyekből özön felesleg van. Most szépen kipucolom a menüt a feleslegektől esetleg ha továbbra is a 2 utóbbi fajtából kapok lehet, hogy abbahagyom. Sokan kaptak már piros, rózsa ólakat, meg az újakból is többet. Szerencse.:)

Itt is esik reggeltől de meccsoda különbség?! Tegnaptól úgy mutatta az időkép, hogy itt csakis zivatar lesz mostanra. Gondoltam jááájjjj, csak a reggeli nagy aratásomat meg tudjam csinálni?! Ehhez képest csendes eső van amelyet jólesően nyugtázok.:):music::inlove:

Jött 1 textilmalom is, nem volt még. Az a baj, hogy húsevő.xD

Utoljára szerkesztett: 14.5.15
    Zsémbes-banya, Magdusnéne és Kriszti kedveli ezt.
  19. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Miksza, gratulálok a jó ólakhoz. :) Megvígasztaltál és reményt adtál, hátha lehet még az enyémekből is jó.
    Nagy: 3 titokból 1 galamb, 1 kakas, 1 piros halastó, 3 vonatosból 1 s. kecsketej, 1 kutya, 1 narancs kutya.
    Pici: 3 titokból 2 kakas, 1 s. nyúl, 3 vonatosból 1 piros strucc, 1 narancs tyúk, 1 kutya.

Most 6-6 vonatos érik és közben indítom a következőket.

Imi! Szerintem a mi hajnali esőnk ért oda hozzátok ;) Itt is volt egy jókora áztató eső, ami azért a városban sem baj, mert kicsit legalább elmossa a port.

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Úgy látszik most a kutya a nyerő, mindenfelé azt olvasom, hogy sok van belőle. Nekem is az lett az első...

Zsémbes-banya és talpapi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.