Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nekem már 1-1 is elég lenne ;)
    Alap kutyát én is tettem vissza, nekem is elég amennyi narancsom van. Még 1 vonatra való barkácsolt ólam van, aztán legfeljebb megnézem, hogy van-e még valami és én is befejeztem. Éjjelre érik még 4-4 ól, reggel 3 vagy 4 db-ot tudok majd kitenni. Ha annyiból sem lesz illatszertáram, akkor nem lesz és kész. Sajnálni fogom.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Gratulálok a jó szerzeményekhez.
    Ema: nem tudom eldönteni, hogy tegnap írtad a hozzászólásodat, vagy ma.:);) Miden esetre ritka pillanat az ilyen.
    +9 fok van és erőteljesen felhős az égbolt.
    Zsémbi: Ma péntek van!!!!;)

3. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ezt hoztam nektek :)

Szia Miksza! :)

Olyan sokat írtam, hogy tegnap kezdtem és ma fejeztem be ;)

A reggeli meglepim:
    Nagy farmon 1 retro ++ hód, 1 n. kutya, 1 piros ló, 1 piros kaptár.
    A Picin: 2 n. kutya, 1 s juh, 1 s. pulyka. :eek:

Kiraktam az utolsó 4-4 db-ot, és mérgemben beraktam még kutyát meg retro++ hódot a vonatba. A nagy farmon 18 hódom volt, a Picin 19 :oops:

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziaám mindenkinek!:)
    Tegnap nem volt érkezésem, kipurcantam rettentően, és nem mondhatnám, hogy ma jól vagyok.
    Szerencsére Miksza is megerősítette, hogy ma pééééntek!!!!:D
    Akkora meglepetés ért amikor ma reggel a tegnap este kirakott két gőzösöst kinyitottam, hogy nem is akartam elhinni. Az eddigi kacatok után most kettőből, kettő illatszertár lett.
    Ettől kezdve kétszeres erővel szurkolok mindenkinek, akinek még nincs.:)

sutimami57, talpapi, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratula a pirosakhoz, remélem az utolsókból meg jön a hőn áhított.:)
    Nekem összesen 16 ++ hódam lett (de nem mind most ám) és 7 narancs kutya de sima is jött szépen azokat vissza pakoltam, ezek voltak a sláger. Utoljára már 3 sárga akármi jött nincs bár betöltve a vonat. A 2 illatszert kint hagytam ez napi 12 pillangót fog megemészteni. Három pill ólam van, azokat kiraktam. Abban bízok, hogy nagyon drága lesz a csillám például a 3 pillangó miatt is és akkor el fogom adni az elejét.
    A gazdaköri miatt a kacsacsőrű ára nagyon fel ment, 10-15-öt szoktam eladni csudálatos pízé 400-800 ezret kapok 10 darabonként. Arra vigyázok azért, hogy a 100 meg legyen belőle mindíg.xD
    Szia, már azt hittem úgy felhúzott a titokól, hogy el bújdostál.xDxD
    Gratula a szertárakhoz én is beszállok az az drukkolok akiknek még nem sikerült.:)

Zsémbes-banya, sutimami57, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Neeem.:) Lehiggadtam gyorsan, csak nem vásárolok többet.:)
    Napok óta munka után vágtázok ki a kertbe, és gyűröm sötétedésig, ennek eredményeként már semmim sincs a helyén, de bárhol is van, fáj. Drukkolok rettentően, hogy ma tartós eső legyen, akkor holnap nyugodt szívvel Alízkázok, azt meg majd meglátjuk, hogy a vasárnap mit hoz.
    Jócskán haladtam. Egyik fajta krumpli és a vetemény kétharmada elrendezve, a többi sincs elkésve. A piros krumpli pedig még nem akkora, hogy azon kellene idegeskednem, miért nem kapáltam még meg.:)

7. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Gratulálok! Örülök, hogy sikerült neked is :)
    Most már csak azt nem értem, hogy nekem miért nem ad a vonat egy-egy, akármilyen kis picike illatszertárat?:cry:

Nekem kacsacsőrűm is csak 1 van, akkor egyszer vettem csomagot, de a kötelezőn kívül nem lett abból sem több. Kivim egyáltalán nincs és most már teknősöm sem. Ááááá, állandóan van valami új, hogy az ember hajtson érte. Sok csalódott embert eredményez szerintem ez a vágtázás. :(

8. lukimi

Kacsacsőrűm már 3 van és 3 farkas is, kivi 2.
    Már nekem sem lesz ezután az újakból, tehát most kezdődik 10-et vettem így nincs teknős. Csemetét sem veszek többet csomagot marad az a kb 10 db, abból lesz ami lesz. Ha továbbra is a biget követném az már tök káros sőt, hülyeség lenne.
    Többen kifejezték most a gőzös kapcsán (kudarc), hogy kezdik unni a játékot. Én ha tudnék hatni rájuk elmagyaráznám nekik röviden és tömören, hogy az eventek miatt lehet megunni az egészet. Azért van a rohanás és semmire sincs idejük! Ők úgy gondolják - ez régebbi benyomás - , hogy én vagy az ilyenek nem játszok/unk mert csak minden szökő évben eventezek, én meg úgy gondolom a kötelező szerű mindenáron megcsinálom az eventeket szindróma vezet az unáshoz. Hiszen nem tud kirakni sok fát, ólakat, mamutokat, stb mert pár nap múlva szedheti be jön az event na és ülteti a rendszeresen 16 ezer növényt, amitől én már frászt kapnák!!! Én erre rá éreztem és számomra nem ez a játék. Nekem tökéletesen elég a főfarmon és a bahán játszani, meg a kincsesen, kergén stb variálni meg ami az aratásokkal jár, stb. Most, hogy a gőzösöket kb 1,5 napig folyamatosan indítottam, kb a felétől már én is kezdtem unni. :) Az állandóaság nem jó.

9. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot!

gratulálok, akinek sikerült megszerezni az újdonságokat:)

Nem sok időm volt eddig a vonatra, kb 10 indítottam, 3 textil malom ami érdemleges, majd a hétvégén belehúzok:) , azért nekem hiányzik a nyereményekből, a réni meg a jávor bent hagyhatták volna.

Titok ólat eddig még nem vetem, de nem érzem szükségét, mostanában így is többet költök a játékra a kelleténél:) Kivim nincs, kacsacsőrűt kaptam a deniktől:) láttátok nem volt matrica a a denis eventben :eek: vagy csak én nem kaptam...

Szia Imi, az a jó ebben a játékban, hogy mindenki mást szeret, ha nem lennének eventek én már rég abba hagytam volna,ha csak azt kéne lesnem, hogy naponta mennyit nő a tp-m az nem érdekelne, pont azt szeretem, hogy mindig van valami, mivel nálam a farm ha nincs event mindig ugyan olyan, csak azt a pár szem állatot szoktam változni, gyorsan tudom alakítani, szerintem már csukott szemmel is menne....:D:D , néha sok event növény engem is zavar, de csinálom...igaz Emaval ellentétben, én jobban szeretem a 8 órásat, mert hétköznap általában csak reggel este tudok aratni, és nem mind1, hogy a 4 órás érik egész nap vagy a 8:)

Néztem a piacon már 2 csp a trágya, elég elkeserítő, ezek az átgondolatlan döntések a bp-től.

10. .Emama.

Nem csak az eventek teszik rohanóssá a játékot, hanem a millió gazdaköri is, ami a nyakunkba ömlik. Látod, én azokat nem csinálom, hanem helyette eladok mindent, aminek az ára ezek miatt felmegy. Az eventeket mostanában meg szoktam csinálni, mert túl jó felhőket adnak ahhoz, hogy azokat kihagyjam. Amúgy meg úgy sincs sose földem fent ;)

Szia Betti! :) Van még bőven időd vonatokat indítani, csak legyen hozzá elég elküldeni valód;)

Az utolsó 4 vonatos ólam:
    Pici: 1 n. halásztanya, 1 slágeres, 1 s. pulyka, 1 n. méhészet :oops:

Nagy: 1 n. kutya, 1 n. birkanyíró, 1 textilmalom és a legutolsó, azaz a 30. kibontott ólnak megjött az Illatszertár végre.

Még volt 4-4 ól, azokat kiraktam és a Picin még indítok egy pár vonatot, ott jobban van még barkácsom hozzá. Az 5.000 fát ott is meg fogom hagyni mindenképpen.

11. lukimi

Gratulálok, tényleg a finisben jött a várva várt.:)

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek [​IMG]

Ezek szerint én túl hamar feladtam? Ennyit semmiképp sem indítottam volna...

13. .Emama.

Köszi szépen. :) Ennek dacára úgy gondolom, hogy csalódott vagyok, nem erre számítottam, hogy így ki kell fosszam a pajtámat egy "vacak" ólért. A Picin még csűröm tovább, ott az utolsó 4: 1 narancs tehenészet o_O, 1 narancs szarvasgomba, 1 kutya és 1 rózsaszín halastó. Megint a rózsa ól jó, örülnék is neki, ha már lenne illatszeresem és rózsa ólakra hajtanék. Ott már 34-ből nem sikerült.

Szia Erzsike! :) Én sem egészen így gondoltam :(

14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Gratulálok a jó ólakhoz, akiknek kell.:)
    A nagyon lett egy rózsa lóistálló, textil, az áfonyán piros kaméleon, textil, a legkisebben lett egy illatszertár:), a többi narancs, sárga ólak, terményesek vegyesen, természetesen kutya és hód dömpinggel.:) Ez kb. 10 vonat eredménye.
    A titkosakból nem kaptam csak a legkisebben egy kivit:), a nagyon sárga ólak tömegét.:(

15. .Emama.

Szia Vadóc! :) Akkor te sem jártál nagyon jól, sajnálom. Azért ami jó ólad lett, ahhoz gratulálok! :)

Zsémbes-banya, sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  16. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szép estét :)
    Reggelre a kitett 6 titokból lett végre egy illatos :D
    Akinek még nincs, annak szurkolok ám :D
    Majd jövök még :)

17. .Emama.

Szia Papi! :) Gratulálok neked is az illatoshoz! :)

Zsémbes-banya, talpapi és sutimami57 kedveli ezt.
  18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sajna nem igazán, de még reménykedem.:)
    Szia Papi!
    De jó, hogy lett neked!:) Gratulálok!

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Hááát, bevallom őszintén, azt mondtam, ha nem lesz illatszerem, befejezem a játékot, mert elegem van abból, hogy ennyire sok időre a géphez köt.
    Elindítottam 18 vonatot. Végül: pár töltelék, piros kaméleon, rózsa ló, piros pulyka, narancs rodeó, narancs pehelytoll, 2 narancs vau, textilmalom és :p illatszertár.
    Na, nem szabadultok meg tőlem. xD

Zsémbes-banya, Vadóc, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok a jó ólakhoz, és az új műhelyesekhez, akinek sikerült! Főleg, a kitartásotok, ami dícséretre máltó. Én hamar fel adtam, mert a sárga tehenészet teljesen kiakasztott, és nem is raktam többet semmit a vonatba. Iszonyatosan drága, aztán hordja a sárgákat.

Nagyon húzós nap volt a mai, és a holnapi is az lesz......Körülnézek a farmon, aztán lehet, hogy el vonulok.......

Örülök neki...:) :)

Én is sokallom az eventeket, meg a feladatokat, a töménytelen gazdaköri, mostanában a rengeteg titokólas...majd egyszer neki állok, ha még akkor is tart a játék.
    Jó lenne valami olyan véáltoztatés, ami segítene eldönteni, mit csináljunk..termeljünk, ólazzunk, eventezzónk, feladatozzunk, vagy a fákat rakjuk...na, megyek is, nem sopánkázok....Szép estét, jó éjszakát!

Zsémbes-banya, .Emama., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.