Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia Betti :)
    A sarkam oké, most a bal vállam fájogat, de attól tudok futni :)
    Grat az 5 illatoshoz, cserenapon jól fogsz járni ha elpasszolsz párat :)

Mára ennyi, jóccakát + ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

Utoljára szerkesztett: 18.5.15
  2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Remélem, hogy a következő cserenap hétvégén lesz, mert akkor megint nem nagyon lesz rá időm:)

Jó éjt + ilyesmi neked és mindenkinek, megyek én is mert a reggel nagyon korán lesz.... ajaj...:):oops::sleepy:

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +10 fok van és tiszta az égbolt.
    Mostanában kissé sűrűek a napjaim. Elnézést, hogy ritkábban vagyok jelen a topic életében. Azért igyekszem minden információt begyűjteni. :);)

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok....
    A madarak énekelnek, a napocska szépen süt, igy aztán vidáman kerekezek a gazdaságba, de előtte köszöntelek titeket!!

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt futottam el a ház előtt, és hamar benéztem, mi újság errefelé...Látom ám, hogy illatoznak az ólak, szaporodtak az újabb állatok, Talpapi jót futott, Miksza elfoglalt.......Imi bekakukkolt rendesen...szóval, örülök, hogy meg vagytok...:) :)
    Én is vagyok, tegnap is dilis nap volt, rohanás egész nap. Ma délután érkezik a barátnőm, és ettől kezdve aktív pihenés indul ezerrel....Séta, csavargás, beszélgetések, stb. Jó lesz, nekem sem árt egy kis lazítás.

A kakukkokat nem szeretem, most meg aztán akkora áradat szállt ide belőlük, hogy nekem is ki kell szellőztetni a fejemet......
    Rakásra állnak a feladatok nálam is, de nem zavar. Hadd álljanak.....az ideiglenest biztos meg csinálom, ha lesz rá időm, de csak a hétvégén, amikor bummozunk.

Holnap jön még a kislányom is, a fiamék a hétvégén, a menyem tegnap volt..szóval, nem unalmas az élet..:) :)

Kellemes, szép napokat, jó időt, sikeres játékot kívánok Mindenkinek! Azért ha tudok, adok hírt magamról..:D :D

7. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Szomorúan, de elnézzük és várunk rád ;):)

Szia Biciklis Lány! :) Üdv neked is, rég kerekeztél erre! Hogy vagy, mi újság a valós "tanyán"? :)

Szia Sütike! :) Jó kis időszakod lesz, lazíts valahogy egy kicsit és érezd nagyon jól magad a barátnőddel! :)

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

[​IMG] Jövök bemutatni az új pofi kollekciót... Vajon ki fog győzni...? [​IMG]

Magdusnéne, Zsémbes-banya és lukimi kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Erzsike! :) A régiek híján kénytelenek leszünk megszokni az újakat :) Az integetős aranyos, bár a copfimat hiányolom. A gyalogolós nagyon aranyos, az ördögpüfölős is jó, bár ott is a retiküllel verekedő copfik aranyosabbak voltak. Kíváncsian várom majd a többinek is a bemutatkozását ;)

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a jó hírt, jók azok a csillagok is..:) :)
    Köszi szépen, biztosan jó lesz...mától nem dolgozom semmit...D :D :D Nyaralok!!!!!
    Kellemes, szép délutánt, jó játékot!!!!!

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Szia kedves Ema,
    egyenlőre dolog van, most még a takaritásnál tartok, de sajnos az idő elkedvetlenitett, mert a hétvégén szerettem volna programot kreálni, vendégekkel, de olyan bizonytalan , hogy milyen idő lesz, igy elmarad.Na majd legközelebb...
    Köszönöm jól vagyok, kicsit össze sűrűsödtek a dolgaim, de majd ezek is rendeződnek...
    Remélem a kutyus rendbe jött, és már nincsen probléma...

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Erősen változékony idő várható a következő napokban, szabadtéri programot elmoshatja az eső bármikor. Mondjuk én egyáltalán nem bánom, nekem már nagyon melegem van. Kimentem az előbb, de vissza is húztam a szoknyámat a légkondiba, mert 10 perc alatt a hőguta kerülgetett, pedig árnyékban voltam.
    A kutyussal most mennek 5-re varratszedésre a fiúk, remélem minden rendben lesz! :)

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Mivel a régi kakukkosra alaposan előkészültem a legutóbbi kakukkos tenyészeten, így délután gond nélkül teljesíthettem az ideiglenest. Igaz, így kevesebb cucc maradt a régi körihez de az viszont időközben állandó gazdaköri lett ezért nem sajnálom.:)
    Ha már így benne van az ember tenyésztene ezerrel de ez a b......akármilyen divat, hogy csak péntektől lesz bumm megakaszt mindenkit. Ilyenkor mindenki csak szédeleg a topikok között.xD:p

15. -elzemari-

Imi,
    néha egy kis szédelgés sem árt....

Zsémbes-banya, lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Nagyon elszippant mindenkit a kert és a kerti munkák.

A Matyi túl van a varratszedésen, szépen gyógyul a sebe és jól van. Még egyszer köszönöm mindenkinek, első sorban Lujzának a segítséget. Nélküle nem tudom mi lett volna velünk.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +15 fok van és erőteljesen felhős az égbolt.
    Örülök, hogy Matyinak javul az állapota.
    A sok bejelentésre (kakukk és társai) még rá sem néztem. Majd hétvégén boomolok.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hoztam nektek virágokat :)

15:18

Hoztam egy kis teát és sütit, hátha erre már idetalál valaki, ha már a mosolygós virágaim nem voltak elég csalogatóak ;)

Utoljára szerkesztett: 20.5.15
    Magdusnéne, Zsémbes-banya és lukimi kedveli ezt.
  19. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Beestem az ajtón!
    Örülök, hogy Matyi szépen javul.
    Jaj, és a legfontosabb nekem:
    A végén nekem is lett a nagyon egy illatos!xD

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Tetszettek a virágok, de csak egy mosolyra telt volna, az meg nincs [​IMG] négy szó...
    Nem mintha most eszembe jutna valami... [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 20.5.15
    Magdusnéne és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.