Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Vadóc! :) Gratulálok, örülök, hogy sikerült az illatos ;)

Szia Erzsike! :) A mosoly nem elég valóban. Az a baj, hogy én sem tudok miről írni, ha egyedül kuksolok itt a topikban egész nap :oops:;)xD

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Szép estét kivánok..
    Felénk nagyon szép idő volt, igy kivettem a részem a kerti munkából is.Hej ha tudom, hogy milyen finom süteménnyel vársz minket, bizony beszaladtam volna.Ám most egy kis szeletet vágtam magamanak és locsolás után elfogyasztom....
    Bánatomra az egyik tök palántámat elrágta a lótetű, a csoda vigye el, pedig nagyon szép és erős kis palántának nézett ki.Sajnos megadta magát az enyészetnek...
    A rózsabokrok tele vannak diszes virágokkal, de sajnos nem tudom feltölteni, mert a zsineget nem találom....
    Kicsit megyek locsolni, mert szomjaznak a növények az éltető viz után...

Utoljára szerkesztett: 20.5.15
  3. .Emama.

Kár, hogy nincs meg a kábeled. Ha előkerül, akkor örülnék a képeknek :)
    A locsolást lehet, hogy a következő napokban megúszod majd ;)

Zsémbiéket most éri el a korábban mindenféle neveken emlegetett zuhi. Remélem jeget ők sem kapnak! :)

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Minket tegnap este elkerült a zivatar ez kisebb fajta csoda, ahogy az időképet láttam. Ma este és holnap este erre is mutatja megint, kiváncsi fáncsi vagyok holnapután locsolnunk kell -ééé?!:eek::)

Igaz, hogy én sem sokat firkálok mostanában itt (de olvasok!!) xD de Zsémbi is nagyon szellősen látogatja a fórumot.>:(

5. .Emama.

Zsémbi iszonyatosan sokat dolgozik a kertben, totál ki van készülve :(
    A "firkálást" is kéretik visszavenni a divatba ;), egyedül tényleg nem tudok beszélgetni itt a topikban. Elég ha a konyhámban előadom ezt..... :pxD

Most felétek nem tart zuhi, a távolabbi kilátásokat nem tudom. Én az OMSZ radarját szoktam nézni. Az Időképet szeretem, sok érdekes és jó dolog van ott, amit mindig azon nézek meg, de a radarjuk nem az igazi. Az OMSZ-é sokkal jobb. :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igyekszem, [​IMG] igyekszem, de ha itthon se vagyok, akkor nehezen tudok ide írni...
    Meg hiányoznak a copfik... [​IMG]

Magdusnéne, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Zehernye idő hála az égnek ma korábban bezavart a kertből. Eső ugyan nem volt számottevő csak valamicske öntözés, de a semminél az is jobb.
    Mivel vagy a ház, vagy a kert - hát a ház van elhanyagolva, amin próbáltam egy kicsit változtatni. A mosogatás és egy kis ezt ide, azt oda, amazt pedig amoda rakodás belefért, többre nem vagyok képes, és próbálja csak valaki számon kérni, olyan spontán zsémbet kap a nyaka közé, hogy örül ha behúzhatja.
    Míg a valósban erőlködtem elszalasztottam a fürge malmot.:( Katasztróóóóóf!:D
    Egyrészről hála az igazi kertnek, mert könnyebben hagyom tudatomon kívül a tenyésztést a bummig, másrészt pedig lassan oda jutok, hogy örülök a még meglévő lyuknak a hátsómon.:eek:;)xD

Jujuj Erzsim!
    Ne sírj, mer' akkor én is réjok!:(:cry: Talán ha a kertemet végig sírnám az elég lenne csapadék helyett. Sajnos nem tudom, hogy előzetesen hogyan lehetne belőle kivonni a sót.:oops::pxD

Magdusnéne, Kriszti, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  8. kpe59

Én most annak a lyuknak se tudok örülni, egyéb okból kifolyólag...
    Ha adsz egy GPS koordinátát elmegyek hozzád holnap délutánig a kertedbe egy kicsit harcolni, [​IMG] mert ilyen vagyok: [​IMG]
    Az enyém épp most este lett kész... [​IMG] Ezzel nem csúfolódni akarok ám, csak egy mosolyt csalni az arcodra...

Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Tudom én azt Erzsi!:):)
    Hanem ha tényleg eljönnél az jó lenne!:) Ketten könnyebben vívnánk meg a csatát. Gyűröm én egyedül is, de nagy ez egy embernek, és a legjobb lenne visszafelé bekötött szemmel menni, hogy ne lássam mi fejlődött ki az elején mire a végére értem. Brrr.>:( (Ezek a pofik is jók ám!:))
    Ráadásul az Ema milyen tortát hozott? Nem tudok belőle enni. Próbáltam úgy, hogy kibűvölöm a monitoron át, de nem jött.:( Próbáltam szépen, kedvesen rábeszélni, nem jött.:( Próbáltam paranccsal, úgy se nem jött.:( Ez egy ocsonda pocsolla.:(:cry::cry:

.Emama. kedveli ezt.
  10. kpe59

Barátkozom velük, de egyelőre elég nagy káosz van... [​IMG]

11. Zsémbes-banya

Majd megszokod, jópofák ezek a jó pofák!:p
    Emáéknál olyan égzengés van, hogy még én is összerezzenek időnként vagy 200 km távolságból.

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

A copfik nekem is nagyon hiányoznak. Sírok veled én is utánuk :cry:;)

Az Ema nagyon jó kis tortát hozott, nézd meg mennyi embert sikerült előcsalogatni vele ;)xD

Az égzengést most még annyira sem szeretem, mint máskor, féltem a szgépemet :oops:

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Nyugodj meg, minden rendben lesz.:)
    Megyek rendbe szedni magam, aztán csicsi, mert alig látok ki a fejemből.
    További szép estét, jó éjszakát, nyugodt, békés álmokat és derűs ébredést kívánok mindenkinek!:)

.Emama. kedveli ezt.
  14. kpe59

Hátha szerencsém van... Próba: [​IMG]

15. .Emama.

Ez működik xD Honnan van? Meg sem néztem, csak írtam hamar :)

16. kpe59

Ha van egy kis időm, az internet csodákra képes... [​IMG]

17. .Emama.

Tyuhéjjjj xD , de jó, ez is nagyon aranyos :)

0:22

Magamra maradtam az örömömmel, úgyhogy elköszönök mára én is. Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Nagyon álmos vagyok, de indulni kell a dolgozóba.A nagyobbik gyermek hajnali fél 2 - kor jött meg a cserebusszal ( mivel a sajátjuk felmondta a szolgálatot:() az osztálykirándulásról.
    Viszont nagyon sok élménye van, amiből csak egy kicsi ízelítőt kaptam hajnalban, s ígéretet arra, hogy még a nap folyamán hallani fogom a részletes beszámolót is.;)xD

19. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma ezt hoztam nektek ;)xD

Az éjszakai viharokat megúsztuk, volt sok eső, pici jég, rengeteg villámlás és dörgés, volt egy kis részleges áramszünet is, de szerencsére egyéb, komoly dolog nem lett belőle.
    Most finom idő van kint végre ;)xDxD

Szia Vadóc! :) Sokat nem aludtál, de legalább a lányod megérkezett épségben. Ha kialussza magát, akkor biztos sokat fog mesélni. :)

20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ez olyan, mint a csacsi [​IMG] jós:
    METEOROLÓGUS CSACSI (Tréfás időjelző műszer)
    A földbe vert cölöpre erősített, falemezből kivágott és kifestett csacsinak egy darab kötélből van a farka. Ez mutatja az „időjárást” – úgy, amint azt az alábbi versike mondja:
    Csacsi farka száraz – szép időkre várhatsz.
    Csacsi farka nedves – nyissál ernyőt kedves.
    Csacsi farka meg-meglódul – az idő szelesre fordul.
    Nem látod a csacsi farkát – köd van biztos, vagy ellopták!

Nálunk csak villámlás volt eső nem... [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 21.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.