Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:DDD Szegény, alig piheg. Ugye nem ragadt le a nyelve? Nem szeretném.....hirtelen nem is tudnám, hogy mit kell csinálni.:oops:;)xD
    Megyek az ágyikómba.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 21.5.15
    Magdusnéne kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és Magdusnéne kedveli ezt.
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +9 fok van és csepegős az idő.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Még nem voltam kint de ablakon keresztül látom, hogy itt is megáztunk kissé. Sajna csak kissé, a dunántúlon meg szinte állandóan esik sőt, hideg is lett. A radarképet elnézve az jön le, hogy ha lesz napsütés ma az erre felé várható de nagyobb esőre most sem számíthatunk. Hogy mekkora országos eső kéne ahhoz, hogy itt is kapjunk belőle, nem tudom. Az viszont jó, hogy madzagot konnektorból nem kellett kirángatni mert ez a kis macatolás zivatar nélkül ért ide.:)

Estére bummolni fogok mégpedig kakukkosat. :) Befejezem amit novemberben abbahagytunk, meg lesz ez a felhő is. Nem tudom mennyit tenyésszek belőlük mert bár vissza kerestem a legutóbbi tenyésztés hsz-emimet abból csak az derül ki, hogy az első kettő kész (ez nyilván való mert meg van a kitehető) van a másik kettőt meg jól előre tenyésztettem sőt úgy néz ki, jócskán be is adtam azokba is. Igen, de csak hétfőn kapjuk meg a gazdaköriben a régi kakukkost akkor meg már nem lesz bumm. Most ha az egészet letenyésztem akkor viszont a tápomból alig maradna. (????????????????????????????) Mindent le szoktam írni természetesen most ezt elmulasztottam.:p

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nálunk egész éjjel esett, most már mehetne felétek...
    Ma én is tenyésztést tervezek, de csak az ideiglenest szándékozom megcsinálni.

Zsémbes-banya, Magdusnéne és lukimi kedveli ezt.
  6. lukimi

Nekem az ideiglenesbe minden meg volt az előtenyésztés míán.
    Mióta jelentkeztem itt is nekifogott többször is az eső rá lehet fogni, hogy áztató. Ha így folytatja - napokig ilyen idő várható - nálunk is jól megázik a kertecskénk (meg a határ).
    Már feltettem 3 ólat mert a főfarmot fogom lepucoválni a bummra és a hosszú érésű ólakat ahogy érnek be már nem érdemes újra izzítani.:)

Mellesleg: a szomszédaim már pulcsiban vannak, én meg rövid ujjú pólóban, a tegnapi hőség után ez felüdülés.:):p

Utoljára szerkesztett: 22.5.15
    Zsémbes-banya kedveli ezt.
  7. kpe59

Ezek szerint innen halad felétek, mert itt most elállt.
    Pont palántázásra való az idő. Meg is tettem... Biztos, ami biztos meg is locsoltam... [​IMG]

Zsémbes-banya és lukimi kedveli ezt.
  8. lukimi

xDxDxD

Csak utólag kapcsolok....az a szmáyli?!:eek::inlove::music:

9. kpe59

Jó, hogy még mindig mosolyt csal az arcodra... [​IMG]
    Megyek megpróbálom behozni a lemaradásomat, ami abból adódott, hogy itt lebzselek, ahelyett, hogy tenném a dolgomat... [​IMG]

[​IMG] Vele meg még ma nem is találkoztam...

10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Erzsike, megjöttem ;)xD

Az eső nálunk is szakadatlanul esik, óriási tócsák vannak, de a levegő határozottan tisztább. Végre a vattafák is eldugultak, így akár levegőt is lehet venni már kint is, eddig helyette csak vattát szipákolt be az ember.:p

Este vagy holnap én is bummolok, nekem egyetlen tenyésztett kakukkom sincs. Nem volt meggyőző Zsémbi válasza a kérdésemre, hogy mit is ad a régi kakukkos felhősor? Valami nem sok BTP-t mondott, na azért biztos nem szórok el annyi sztápot, ami azokba a feladatokba kell. Az ideiglenest megcsinálom. :)

11. kpe59

Látom azért szeded a lábaidat [​IMG] rendesen...
    Szerintem ezt keresed... (Kakukk felhősor 2014. november)

12. .Emama.

Igyekeztem, igyekeztem..... ;)
    Köszönöm szépen, igen :)
    Így azért valamivel meggyőzőbb, mert én kétszer tudnám aratni, az napi 8 ezer BTP lenne, de ennek dacára nem hiszem, hogy rászánok annyi sztápot, ami ehhez kellene. Majd megnézem azért, hogy hol helyezkednek el a kitehetők és ahhoz mennyi tenyésztésre lenne szükség.

12:05
    Ha már kéznél volt a link, akkor utána is jártam a dolognak. Tehát aki eddig semmi kakukkot nem tenyésztett és szeretné a régi felhősort is megszerezni a kitehetőkkel együtt, annak a következőkre lesz szüksége (ha jól számoltam):
    Puha.............155
    Füles.............202
    Maszkos.........27
    Punk...............34
    Méhecske.........7

Hát, ezt akárhonnan is nézem, bummal együtt is rengeteg sztáp kellene hozzá.

13. lukimi

Szia, én is hasonló okokból nem kezdtem bele valamikor az elsőbe és talán még a másodikba sem. Aztán szerintem a harmadiknál jöttem rá, hogy özön szupitápot ad vissza ezért csak bele vágtam: kakukkmama 90 sz.táp, iszapfürdőző 195 sz.táp, doki küldetése 195 sz.táp. Igaz, én az egészet végig csináltam mert számomra jó nyeremények voltak/vannak. Piros és rózsa ólakat sosem építettem még itt meg van szépen. A negyedik feladatot még nem találtam meg de utána nézek.

Három itt van belőlük>>>>>

Ráadásul már állandó gazdakörik lettek.

Doki küldetése >>>>> , 170 db szupitápot ad vissza.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    A bicaj beüzemelve, felkaptam rá, hogy hamarabb ide érjek vele..Tegnap valami vacakolt az első keréknél, és egy kis generálozásra volt szükség.
    A kakukkok már nagyon repülnének a fészekre, de még meg kell várni, hogy az idő elteljen.Ugyan próbálkoztam egy két próba repülésre, de rájöttem, hogy végül is nem hajt senki, majd pénteken ráhajtok...

Az idő felénk még mindig igen csak szomorkás, a napocskának a szinét sem látni, hogy vajon merre is lehet.Viszont reggel voltam a piacon, és olyan sok szép vásárolni valóval találkoztam.Egyik szebben mosolygott felém, mint a másik.Az eprek is hivogattak, s mivel igen csak szeretem őket vettem is belőle is.
    Nem tudom ismeritek e a töklecsót?Na azt most lehet késziteni, a kis friss zsenge tökökből, és milyen finom is tud lenni...

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  15. kpe59

Az eper [​IMG] engem is elcsábított.
    A tököt inkább rántva szeretem.
    A kakukkok pár óra múlva repkedhetnek.

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  16. -elzemari-

És finom édesek is...illatosak..........
    Hogy én mit találtam, miközben várom, hogy a kakukkos óra tizenhetet üssön....
    A természet újabb csodája:egy hegy, amely hullámzik... Valószerűtlen, mégis igaz. Az Arizona és Utah állam határán fekvő Paria kanyonban a világon egyedülálló geológiai formációk látványa fogad..........te jó ég, de csodás lehet....

Zsémbes-banya, Magdusnéne és Vadóc kedveli ezt.
  17. .Emama.

Hiába ad ennyiket vissza, akkor is nagyon sok kell megcsinálni ezeket a feladatokat. Nyilván nem is lehet célja a BP-nek, hogy fedezze az ajándék a szükségletet ;)
    Turbómalmot ugyan mindig veszek, de csak annyi sztápom van, amit a többi mellett tudok keverni, úgyhogy muszáj spórolnom vele. Elég sok tenyésztés van az utóbbi időben, meg utoljára a szamaram is elég sokat elvitt.

Szia Biciklis Lány! :) A töklecsót hallomásból ismerem, enni még nem ettem. Azt hiszem maradok az igazinál, tökből pedig a főzeléknél. Mindkettőt nagyon szeretem :)

Gyönyörűek ezek a képek :) Sok szép, érdekes természeti képződményt lehet a neten találni, én is sokba beleakadtam már.

Ez az egyik kedvencem :)

Fly gejzír

"Az amerikai Nevada államban található, színes geotermikus gejzír nem véletlenül a turisták kedvence. 1916-ban kútfúrás közben keletkezett, egy geotermikus vízkamra felfedezésekor. A kút évtizedekig gondtalanul működött, mígnem a 60-as években a falát termálvíz törte át, és a máig aktív Fly gejzír életre kelt. Maga körül 30-40 tavacskát hozott létre. Közvetlen közelénben a víz és a talaj is forró, a távolabbi medencék viszont valamivel hűvösebbek, fürdésre is alkalmasak. A gejzír sajnálatos módon magántulajdonban van, így a szivárvány minden színében pompázó csoda csak külön engedéllyel látogatható."

Zsémbes-banya, Kriszti, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Nahát, ....jaj még köszönni is elfelejtettem, szia Ema, ez valami csodálatos....ezek a szinek, hogy mit tud a természet produkálni....
    Amikor kezdték épiteni Egerszalókon a termál fürdőt, arra jártunk és az a sok só, ami a vizből kicsapódott, az is gyönyörű látvány volt...De sok szépség is van a Földön....

Zsémbes-banya, Kriszti, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  19. lukimi

Barkács cucc takarékos akció hétfőtől >>>>>

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Az egész maga a csoda, és ha lenne eszünk, minden nap úgy ébrednénk, hogy hálát adnánk a sorsnak, hogy beleszülethettünk ebbe a sok gyönyörűségbe.:) Azért a legszebb, az igazi csoda az embergyerek

Sziasztok, szép délutánt, még szebb estét és sikeres tenyésztést!:)

Vadóc, lukimi, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.