Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Egerszalókról még nem láttam ezt a képet, nagyon klassz. El is mentettem a képernyővédőmbe xD

Szia Zsémbi! :) Viszont neked is :)
    Már betöltve várták a tenyészterepek a bummot, csak most itt írogatok, ahelyett, hogy leszedném őket :pxD

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Zsémbi,
    igazad is van, a szomszédunkban is most érkezett meg egy kicsilány...hogy milyen szép............alig várom, hogy majd egyszer a kezembe vehessem!!

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Egerszalók sem olyan már, az átépítés óta. Nekem előtte természet közelibb volt...

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Sajnos azóta én sem jártam még arra, de kiváncsi lennék a változásra...

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Leszedted már? Tessék szépen, okosan leszedni!:)
    Jó lesz neked...., gyönyörködd ki magad benne helyettem is!:)
    Mindenhol ez figyelhető meg. Kellemes, élhető helyeket "civilizálnak", sokszor őrült tervek, és őrült döntéshozók megalomániája fejeződik ki bennük. Így aztán sorra tűnnek el a fák, a virágok, hatalmas tereken nincs egy négyzetméternyi árnyékos hely, nincs ami szűrje a levegőt, az emberek pedig napszemüvegben kóvályogva majdnem elalélnak.
    Na de nem ezért jöttem, hanem azért, hogy végre veletek lehessek egy kicsit.
    Tenyésztés harmadik köre megy - megjegyzem mindjárt elfogy a szupertápom -, még két punk és három maszkos hiányzik.

Vadóc, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én jártam, rá sem lehet ismerni... [​IMG]

Nálam az utolsó kör megy, aztán megyek a dolgomra...

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Igen én is várom, hogy láthassam a babát...
    Szerencsésen végeztem a kakukkokkal..megnézem milyen az idő odafenn...

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Ügyes voltál.:) Nekem még két punk hiányzik, mert méhecskére ugrottak.:(
    Jó munkát Erzsike, úgy módjával! Pont amennyit muszáj.:)
    Ma egész nap csak punnyadtam. A fél kettes busszal bementem a városba bevásárolni, fél háromkor pedig már indultam is haza. Az a szerencse, hogy a busz majdnem egy "Sp.." előtt áll meg, ahol fel kell szállni a hazafelé jövőre, az pedig szemben van vele.:)

.Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Akkor már lassan te is öltözhetsz, mert hűvös van idefenn..

Utoljára szerkesztett: 22.5.15
    Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  10. .Emama.

Leszedtem már, naná, azóta jó pár körön túl vagyok. :) A nagy farmon 11, a Picin 8 terepet tudtam kitenni, azért nekem még odébb van a vége.
    Nagyon rondák ezek a tenyésztett kakukkok :pxD

Gratulálok! :) Óvatosan menjél a felhőre, lehet, hogy csúszós az út a sok esőtől ;)

Zsémbes-banya, Vadóc és -elzemari- kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Jujujjjj! Nem öltözöm, mert ezek a kakukkok nem akarnak szót fogadni. Soha nem oda ugranak ahová kellene.:oops: Még 10 terepet sikerült megtöltenem, ha ebből sem lesz meg az egyetlen hiányzó, akkor vége a dalnak, mert az utolsó szemig elfogyott a kaja.:eek::cry:

Vadóc, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Kakukk!
    Itt vagyok én is. Boommolok ezerrel.:);)

Zsémbes-banya, sziszi1965, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  13. .Emama.

Legfeljebb megveszed azt a hiányzó egyet ;)

Szia Miksza! :) Sok sikert neked is! :)

Zsémbes-banya, sziszi1965 és Vadóc kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Biztosan sikerül meglátod, ám jó lesz az a következő feladatnál, mert ott aztán mindegyik kakukkból kell majd...
    Miksza, nem késtél el, mert maradt még bőven a kakukkokból...

Én mára búcsúzom, további jó játékot kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 22.5.15
  15. Zsémbes-banya

Szia!:)
    Hajráááá!:) Gyorsan és hatékonyan!:)
    Szép estét és jó éjt neked!:)
    Tényleg úgy kellett megvennem, de beüzemeltem a felhősort, és ez a lényeg.:)

-elzemari-, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  16. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Rég jártam erre, de a gépem úgy döntött hogy elege van mindenből, kiszolgálta az idejét és szép lassan kimúlt. Ugyhogy új /régi/ gép rajta XP helyett Win7. Hát nem felhőtlen a találkozásunk, de barátkozunk.
    A talányos tenyészetből lett egy teknősöm, de a farm expresszel nem volt szerencsém, nem lett illatszertáram. Igaz, hogy kb. 10-12 vonatot indítottam csak.
    Csinálom a mostani kakukkost, de még a régiekből is vannak hiányosságaim.

17. .Emama.

További szép estét, majd jó pihenést kívánok neked is! :)

A lényeg, hogy sikerült :) Én még küzdök érte.

Szia Juditka! :) Hát ez nem jó hír, hogy kimúlt a géped, de a Win7-et meg lehet szokni. Hasonlít az XP-hez eléggé, pár új dolgot kell csak megismerni :)

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  18. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Azért az XP-t jobban szerettem, meg azt szoktam meg évek óta, meg a munkahelyemen is az volt. A szerelő a régi dolgokat átmentette a gépről, de azt már észrevettem hogy a ruhatáram viszont eltűnt.:cry:

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Szia Juditka!
    Minden jó, ha a vége jó! A Win7 nem rossz, az utána következők rosszabbak. Izgultam én is amikor az XP-ről át kellett állnom a 7-esre, de sokkal egyszerűbb volt mint gondoltam. Sajnálom, hogy nem lett illatosod.:( Sem a titokólak, sem a gőzös nem ragadtatott el. Lett ugyan illatszeresem, és az új ólból is kaptam, de rengeteg kacattal együtt.
    Lonáról tudsz valamit? Játszik még?

-elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  20. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szép tájakon jártatok! :)
    Vettem ma a videókamerámba egy új aksit, és beindult. Hál'Istennek. Azt hittem a locsolás megártott neki, de csak az aksi lett rövidzárlatos. Hétvégén bűvölöm egy kicsit. :)
    Boom-ozgattam. Az első kör hatalmasakat ugrott, alapból egyből 4-5. szintre. Utána elment a kedve az ugrálástól. Nekem meg a tenyésztéstől. A szupim is elfogyott. A 2 nagyobb kitehető megvan, a felhőért nem harcoltam.
    További jó brummogást, akarom mondani bomm-olást mindenkinek! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.