Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Mindenkinek köszönöm a biztatást. Meglett mindkét felhősor és be is üzemeltem őket.
    Most még termelek puha kakukkokat a régebbi gazdakörikhez, hogy kivehessem a szupertápokat az elejéből.

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Két helyen is tenyésztettem a bahán pandát, 32 bébi kellett a gazdaköribe amely nagyon jó dolgokat adott. meg lett, a legnagyobb ugrás 2 db szusi lett ahogy elnézem a piacot ez egyenlőre nem nagy szám.
    A kakukkost most is nyomom, ez idáig összesen elment a 2200 tápból kb 1000 és szinte csak a kövit adta, vagy alsó szinten ugrott 1-2-őt. Szokás szerint igen igen lankadt a kedvem az egészhez, imént viszont jött egy hős kakukk. Látom ám, hogy fentről nézve második! Nincs 1 db sem a piacon megnéznétek nekem mennyiért van nálatok kirakva ha van?! Köszike és sok sikert minden tenyésztőne!!! :)

3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Zsémbi!

Minden csak megszokás kérdése, csak ha az embernek van egy jól működő rendszere, akkor nem szívesen vált, függetlenül hogy elöbb-utóbb ugyis váltani kellett volna mert az XP ideje lejárt/lejár.

Lonának új hobbija lett, most hogy elolvadt a hó, áttért a hullámlovaglásra, melyet még kevesebb de reméljük, hogy utóbb több sikerrel fog művelni és most a hullámok alól fogja magát kivarázsolni.
    Egyenlőre ezerrel készül a pünkösdi virágkiállítására, és igérte hogy utána jönni fog /én átadtam az üzenetet, rajtam nem múlik/ mindenkit puszil, mindenki hiányzik neki és kéri hogy szorítsatok hogy jól sikerüljön a kiállítása.
    Amúgy a sok dolga mellett azért még játszadozik, amennyire időt tud szakítani, de a valósban most nagyon sok munkája van.

Szia Imi!
    Nálam nincs kirakva a piacon hősi kakukk.

4. mikszafarm

Szia!
    Csak egyel alatta lévő (munkás) van kint nálam. 1.200.000-1.800.000-ig 5-5 ajánlat

Zsémbes-banya, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  5. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szia! Nálam 1 db árválkodik: 2.142.000 CsP

Ui.: közben elrepült a hős madárka...

Zsémbes-banya, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  6. lukimi

Értem már miért nincs a piacon, én 4,800,000-ért tenném ki és csak kétmillió akárhányért engedi a szerver. Annyiért senki sem teszi ki, hisz a többi második legnagyobb is 4,5-6,5 millió között mozog. Hát, én sem teszem ki.

Zsémbes-banya, .Emama. és Kriszti kedveli ezt.
  7. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Mondanám, hogy miért nem mondtad hamarabb :) , de már úgy sem tudom megvenni. :( Én meg hogy nem figyelem, az tuti. Megyek alukálni. Jó éjt mindenkinek!

Zsémbes-banya, .Emama. és talpapi kedveli ezt.
  8. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Megvolnék :) Holnap reggel gyorsan lenyomom az eventhez a kakukkokat, utána mennek vissza a mamutkáim :)
    Holnap majd jövök, ha tudok, viszont késő van, jóccakát, na meg ilyesmit is :sleepy::sleepy::);):p;):):)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Gratulálok!:) Nem sokat bonyolítottad, sutty, aztán kész!:)
    Egészen biztos, hogy jól sikerül a kiállítás. Mindent megtesz a siker érdekében, így aztán nem is marad el. Talán utána majd tényleg jön.:) Az a baj, hogy mindig sok lesz a munkája. Ha elmúlik a kiállítás, majd jön valami más cél. Ez így rendjén is lenne, hiszen lételeme, hogy mindig csináljon valamit, mindig történjen valami, csak hiányzik...
    Ne is tedd ki annyiért Imi! Még csak most kezdődött el a bumm. Lesz majd másnak is, és akkor beállnak az árak.:)
    Álmodj szépeket Krisztim, és ébredj frissen, vidáman!:) Holnap szombat, remélem munkára fogás elmarad!:)
    Szia Papi! Jó éjszakát neked is, holnap várunk!:)
    Elköszönök én is, nem nagyon tértem még magamhoz. Egész álló nap tudnék aludni.
    További szép estét, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 22.5.15
    talpapi, Kriszti, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya, talpapi és -elzemari- kedveli ezt.
  11. mikszafarm

Jó reggelt!
    +9 fok van és gumicsizmás/csónakos az idő.;)
    Ha így marad, akkor ma sem sokat fogok a valósban ténykedni.:(
    Ettől függetlenül legyen jó a hétvégétek.

12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Madárdalos szép reggelt kivánok!

Képzeljétek! Felénk kibújt a napocska az ő felhője mögül, és a háttérben, kicsik sötétebb kék égen próbál derűs égboltot kialakitani.Nem tudom, hogy vajon milyen sikerrel.
    Gyorsan felpattantam a bicajra, hogy a reggeli kávéhoz a friss tejet lekapkodjam a fáról.Tudjátok a Lidi barátnőm szokta mondani, hogy "te Mari megiszod ezt a génkezelt valamit , amit a fáról szedsz?"Ami igaz az igaz, jobb szerettem a tehén tejet, de itt Alsódughagymafalván már a modern gazdaságban, a tehéntej és a kecsketej is fán terem.Sőőőt még a cukor és a só is a fáról kerül a pajtába, nincs már sókitermelés, meg cukorrépa ültetés, és a feldolgozása...Hja kérem, igy haladunk....
    De megyek is, mert igy nem lesz nekem kávéba cukrom....

Szép és vidám napot kivánok...

13. lukimi

Jó reggelt.

Egy röpke beszámoló: éjfél után valamivel fejeztem be a tenyésztést. Végül tenyész kakukkom a legfelső kivételével mindből lett persze rengeteg tenyésztésből. Legfőképpen a méhecske kakukk támadott meg lett sok simából és mindenféléből (kb 6?). Ebből fel is tettem egy négyest, a kövi munkás kakukkot adta. A legfelső szintű tenyésztés még mindíg várat magára, talán ennyi tenyésztésből elvárható volna de nem és nem jön sose.
    Pandából elértem célom, meg lett a 32 bébi és nagyon jó gazdakörit csinálhattam meg még sok hiányzott egy bahás szintlépéshez de ezzel megléptem, több AB-t is adott, a tenyésztés 2 szusit és attól lejjebb levőket. A gazdaköriből kaptam 25 bahás titokfát, a legjobbak: 2 cédrát, 4 szentjánoskenyérfa, tűzvirág, tamarindusz, papagájtollfa, csavarpálma xxl, banán xxl, mandarin xxl, szőlősóska xxl, kókuszpálma xxl, avokádó xxl. A többi sima vagy kevés xl.

Sok sikert a ma tenyésztőknek.:)

14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Sikeres napot zártál...

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  15. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hoztam egy kis reggelit ;)xD

Szia Miksza! :) Itt is szomorkásan esik és ahogy elnézem a radart, nem is fog egyhamar változni a helyzet.

Szia Biciklis Lány! :) Nekem elég a tej a kávémba ;) Bár az is kérdéses, hogy ez, amit a valósban iszom, látott-e egyáltalán tehenet?:pxD

Szia Imi! :) Gratulálok a sikereidhez! :)
    A kakukkot nekem is adta tegnap szépen a rendszer, még méhecském, sőt egy munkás is lett, pedig az nem is volt cél. Most átnézem milyen állat az aminek az első pár szintjéből kevés van a pajtában, azokból pár kört lezavarok, de nem sokat, mert erősen fogy a tápom.

Szia Kukucska! ;):)

16. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Gratulálok a felhőidhez!
    Az eső itt sem állt el, kitartóan folynak a felhőkből a könnyek.:cry:
    Szia Elzemari!
    Ha nagyon fülelek, ritkán, de hallani vélek némi madárdalt az esőkopogáson kívül.:)
    Legyen nálatok tartós a napocska éltető ereje.;)
    Szia Imi!
    Nem semmit vittél véghez! Gratulálok a célod eléréséhez!:)
    Erzsike, Ema!
    Nektek is szép napot!
    Az 5 farmból 2 - őn már a felhőn csücsülök, a maradékokon 1 - 1 punk hiányzik.
    Ismét beraktam a kakukkokat a telepre, mert fogalmam sincs, hogy az régieknél hol tartok. Illetve a két nagyobbon meg van a felhő szürkén, de csak a doki küldetése van meg a kitehetők közül. Bár a táp nagyon fogy.:oops:

17. lukimi

Köszönöm mindenkinek a gratulát.

A célom egyelőre még nem biztos, hogy elértem (a pandával igen) mert a régi gazdaköriekkel ott tartok mint te és sokan mások. Nem tudom, hol hagytam abba novemberben. Azt kikerestem a hsz-eim közül amelyben arra céloztam akkor itt nektek, hogy a fennmaradó 2 feladatba is sok mindent beadtam, hogy utoljára ne legyen sok bajom vele de foggalmam sincs ez mit takar. Mert pl most direkt megcsináltam mindkét hátralévő feladatba a legnagyobbakat: 27 punkakukkot, 54 maszkost. Na itt jöhetnek a bajok mert a fülesből ha nem tettem be csak 23 van és 210 kell, a puhakakukkból meg 84 van meg és összesen 315 kellene. Drukk van, mert úgy sejtem, hogy ezeket a legelső és legkisebbeket kitenyésztettem legutóbb mert arra emlékszem, hogy akkor is tán hajnalig csináltam.:)
    Mi a lényeg? Nem tudni miért a big a régi és most már állandó gazdakörivé előlépett kakukkososkat csak a bumm után tette elérhetővé,

hogy még véletlenül se tudjuk kibummolni. Természetesen ha eddig vártam lehet várni még 1 hónapot a kövi bummig. De nem szeretnék várni, ekkora hajrá után kell az a felhő és néhány nap múlva, nem egy hónap.xD:p

Most viszont átmentem Calambóba és kinyomoztam, hogy a szeptemberi kakukkosban lévő matricát a füles kakukk gyémánt részéig megcsináltam mert ott volt kapható az event matrica és ez nekem meg van! Itt már biztos, hogy a maszkostól fogok kezdeni ha minden igaz.:eek::) Most megnézem a másik fennmaradandóban van-ééé ilyen bizonyíték?!xD
    -------------------------------
    Meg van a másik matrica is, ott is a füles utolsó gyémántjánál van tehát kezdődik a maszkosnál. Csak annyi a kérdés, hogy nem-ééé a szupitápokat szedtem ki de ha igen akkor is nagyságrenddel csökken a füles és puhakakukk további tenyésztése, akár bumm nélkül is el lehet végezni mivel maradt is belőlük. :inlove::inlove::music::music:

Utoljára szerkesztett: 23.5.15
  18. .Emama.

Szia Vadóc! :) Gratulálok a felhőkhöz! :) Az az 1-1 punk csak sikerül hamarosan a másik kettőn is :)

Ügyesen Calambóztál ;)
    Én az ilyen feladatoknál azt csinálom, hogy kiírom a teljes feladatsor beadandó igényét és addig nem adok be semmit, amíg nincs meg minden. Így akkor is tudom követni, hogy hol tartok, ha nem járok állandóan a gazdakörbe ellenőrizni és átszámolni a hiányzó maradékot.

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az állandó gazdakörik nekem is füzetben vannak és amit már beadtam, az át van húzva.
    A kakukkos majd hétfőn kerül a füzetbe, de nem nagyon töröm magam a kivégzésén... [​IMG]

20. .Emama.

Én tegnap ugye kiszámoltam, hogy mi kell a felhősorhoz és a kitehetőkhöz. Ezt a papírt elrakom, és majd apránként lehet, hogy meg fogom csinálni. Majd akkor fogok a feladatok között kotorászni, ha mindent kitenyésztettem, ami a papírkámon szerepel.

Itt lassan éjszakai sötétség lesz, már nem látom a betűket a klaviatúrán :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.