Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Csakhogy ez a kakukkos egy különleges eset, erősen kilóg a többi közül! Kb 1 év alatt futott le?! A legelsőnél ránézésre azt mondtam ezt én?! Dehogy fogok bele! Rengeteg szupitáp kellett meg hát tenyészet. Azután kb a harmadiknál - szeptember végén - jobban szemügyre vettem és mit látok?! Volt olyan több a négy közül amely szinte vissza adta az egész szupitápot! Tudtam, hogy rengeteg a tenyészteni való de ekkor csak elindítottam. Állandóan kevertem a szupitápot, egyetlen egyszer kellett venni novemberben, azonkívül ahonnan lehetett kiszedtem. Tulajdonképpen sokáig nem voltam biztos benne, hogy végig viszem-e csak a novemberinél és attól kezdve már erősen drukkoltam - mint sokan mások is - , hogy tegyék még egyszer vissza. Visszatették és tulajdonképpen attól, hogy a bumm utánra tették még így is én tartozom köszönettel mert már csak 1 ugrás a sugár az az a felhő.:)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Meglesz neked az a felhő, én már látom ;) Ha kicsit túltenyészted magad, szerintem az sem lesz baj, mert ha behozzák a feladatsorokat, akkor biztos nagy kereslet lesz a tenyésztett kakukkokra. ;)

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nálunk most kezd világosodni, de még mindig esik. [​IMG]

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Most jöttem rá, hogy nincs meg a 2 hiányzó első része sem: iszapfürdőzés l, kakukkmama l tehát a tápokat szedtem ki novemberben. Ezért csináltam helyet 3 terepnek és 18 percenként aratom őket. Szupitáp még 700 valahány van. Kell 52 füles és 111 puha. Ezt bumm nélkül bele sem fognák. Így iker meg ugrás, stb.xD

Itt hol eseget hol nem, percekre süt a nap majd mindjárt esik is de az egész nem volt számottevő 3 nap alatt!!

5. .Emama.

Itt is gyakorlatilag folyamatosan esik. Nem nagyon, néha csak szemerkél, de áztat mindent. Most világosabb lett itt is, de jön az utánpótlás, néztem a radaron.

Hát úgy persze, hogy jól jöttél ki vele, ha csak a sztápokat szedted ki belőle ;) Szerintem töredéket ad csak vissza a befektetéshez képest, ha mindent megcsinálsz belőlük. Az első főleg gyalázatos, az utolsó kettőbe viszont már méhecske is kell, az az első kettőből kimaradt.

6. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot, már amennyire szép lehet, nálunk már három napja sírnak a felhők és hideg van, :cry::cry: én is elkaptam valami nyavalyát, fáj a torkom, náthás vagyok, minden bajom van:cry::cry: s ez az idő még a hangulatomon se javít.:oops::cry:

Imi gratulálok a sikeres tenyésztéshez:)

Az eventel végeztem, pár füles kellet hozzá, még kicsit kakukkolok, hogy a szokásos 7. szintig megcsináljam a gazdakörit, meg csacsikkal próbálkozom, hát ha kapok egy aranyat,:music: mert még messze vagyok tőle....o_O:)
    A baharára már sajnos nem biztos, hogy jut szupitáp:(

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    gratulálok a sikeres tenyésztésekhez, nekem sajnos elfogyott a szupertápom, a bukszám is lapos, igy aztán a pajtámat töltögetem, és néha benézek a bajuszszalonba, hogy rendben mennek e a dolgok...
    Az idővel meg úgy vagyok, hogy arany ide, arany oda, jobb szeretném, ha lenne egy kis esőmentes övezet is a környékemen.De sajnos......

8. .Emama.

Szia Betti! :) Te is a levesmesterbe szánod az arany szamarat? :)

Már nem is esik ;) Szépen vonulnak ki a felhők az országból, búcsúzóul még a keleti, észak-keleti országrészt is meglocsolják, ők ott eddig keveset vagy majdnem semmit nem kaptak :)

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  9. Vakond-Gazda

Szia Mari, szerencsére, most nem esik, el állt, szamárból jöhetne az arany de az nem jön.....:)

Szia Ema, oda szánom, ha jönne, de nem... és nem... és nem.... akar jönni, a kakukkok se nagyon ugrálnak:)

na megint jól bele írtam, folyton eltéved nálad :oops::wuerg::)

10. .Emama.

Nekem is nagyon nehezen jött össze, jó pár alkalommal kellett tenyésztenem és vásároltam is hozzá nagyobb értékű állatokat (bummok alatt, lehetőleg olcsóbban). Egyetlen nagy ugrásom lett a legvégén, egy szépfülű lett, talán első szintűekből, azzal lett meg a 4 és így lett az arany. Szóval majdnem végig tenyésztenem és vásárolnom kellett hozzá mindent. Most a Picin tartok a felénél se. Még ott is venni akarok egy tüzest, azzal lehetne meg a 2. szépfülűm, esetleg szerencsés esetben az arany :p

11. -elzemari-

Szia Vadóc,
    délutánra már egész rendesen mutatta magát a napocska, és az eső is elment más tájakra.Most úgy gondolom, hogy a növények is erőre kaptak, és teljes pompájukban élhetik ki magukat.
    Szia Betti,
    én úgy vagyok vele, hogy annyi szupertápot én nem tudok termelni, hogy megtudjam alkotni a Levesmester gyémánt rekeszét.Igaz a mesterszakács sok mindent elkövet, hogy érdekessé tudja tenni a tevékenységét, és megfelelő juttatást is kinál érte.De.....igaz kitartó munkával majd egyszer ez is megkerül....

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  12. Vakond-Gazda

egy szépfülüt én is tudok csinálni, van 3 tüzesem, és 4 csacsi kongom, de azzal nem sokra megyek, ugyan nem vettem még hozzá, a fazekak is hiányoznak, még csak 52 van , a fazekas gazdakörit csináltam,a fazekak oda mentek, de azzal már kész vagyok:) Most meg az álbajuszt veszegetem a gazdakörihez, ha jön hétfőn meg tudjam csinálni, már csak 50 hiányzik hozzá, ugyan van kirakva egy bajusz-szalon, de ha jön az event utána már nem akarom kirakni :)

olvastam a jónásnál, hogy lesz egy új tojás repülőhal ami hetente 15.000 TP-t/BTP-t és 1 partypörgetést ad.

Sajna a szupitápból mindig kevés van, de ha egy kicsit jobban ugrálnának, annak is jobban örülnék,hogy ne csak a soron következőt adja...>:(:)

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

A bajuszból nagyon jól állsz, én is vásárolgatok, meg gyártom is, de még bizony sok hiányzik...a majdnem négyszázból....
    Hja az ugrálódisdival azt hiszem sokan vagyunk úgy, hogy jobb lenne a nagyobb tenyészállat, de sajnos ez van.....

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  14. .Emama.

Végül is 2 Kongot vettem a meglevő kettő mellé. Ezeket beraktam, meglátom mi lesz belőle. Vagy egy 4. tüzes és akkor azokat is berakom, abból meg vagy szépfülű (ami a 2. lenne), vagy - ha nagy szerencsém lenne, akkor - akár egy arany is lehetne belőlük :p

A bajuszokat én még bőszem eladom, a gazdaköri ráér, ha már olcsóbb lesz ;)

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és lukimi kedveli ezt.
  15. Vakond-Gazda

még 3000 és 3500 körül vettem, mielőtt meg jelent, hogy lesz gazdaköri, majd 10e adtam el belőle, de most megint leesett délelött 4,5-e vettem, ennyiért nem adom el inkább megcsinálom a gazdakörit, bahama tp ad már úgy is sok kell a következő szintig.:)

drukkolok, neked hogy sikerüljön:)

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Köszi, sajnos nem sikerült. Maradt a leggyengébb verzió, 2 szépfülűvel várom majd a következő bummot, addig pedig gyűjtögetem a sztápot ismét.

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  17. Vakond-Gazda

sajnálom, hogy nem sikerült, nálam se lett semmi érdemleges, még maradt egy kis tápom, majd holnap még próbálkozom:)

Mindenkinek jó éjt szép álmokat:)

18. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Na itt vagyok :) Reggel kb egy óra alatt meglett az event, nagy ugrás nélkül, ami nem nagy baj :)
    Mivel délutánra kicsit javult az idő, futiztam ma 17,5 kilit, 5:30-as tempóval.
    Ma este neveztem a K&H félmaratonra ami 3 hét múlva lesz. Most nem nyomom, úgyhogy 2 órán belül legyek az a cél. Szerintem a kisujjamból kirázom, úgyhogy nem lesz baj.
    Holnap reggel a bahán majmokat tenyésztgetek, meglátom majd mi jön :)
    Most az jön hogy jóccakát + ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

19. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda és talpapi kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Esőmentes szép vasárnapot kivánok!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.