Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Hogy tudtad már a gazdaköriket így befejezni?! Igaz nálam azért van elmaradás mert hónapok óta a baha tartja el a vevőket (elefánt, teve).
    Viszont a citromfűhöz megvan már régóta az összes szőlősóska, ma szintet lépek és lesz 38 Ab-m, a kövinél meg azonnal kiváltom a moringa vagy miminga szobrot semmire nem tartogatok. Utána majd gyűjtök megint.:)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én is főként a Bahából tartom fent magamat ;), de valahogy azért letermeltem közben a növényeket is :)
    Most is éppen ólakkal van tele minden, no meg fákkal, azért nem fogom a földeket kirakni a boldog aratáshoz.
    A két leendő fatermésen különösebben nem izgatom magam. Nem kell sok belőlük és szépen megy le az áruk, azt egyben meg fogom venni, ha odaérek, hogy kiváltottam a fákat.
    Amíg nincs letermelve a szföldi növény, szerintem nem érdemes a hozzá tartozó fát kiváltani. A fatermés úgyis csak a gyémántokba kell és ahhoz is tetemes mennyiségű szántóföldi növényt kell beadni. Bármikor jöhet a következő Baha fejlesztés és nem tudni, hogy mi kell majd hozzá? ;)

Megnéztem az evnetkiírást.
    4 órás léggömb: 17.500
    8 órás óriás rebarbara: 7.000
    16 órás max-ra nevelt torta: 175 db (ez utóbbi azt jelenti, hogy egy terület jóformán egy teljes napra kiesik a termelésből)

Hmm, hát nem tudom. A Picin gondolkozom, hogy meg kellene csinálni, de nem igazán fűlik hozzá a fogam. Ott nagyon kevés felhősorom van még, jól jönne a mostani.

Utoljára szerkesztett: 9.9.14
  3. zsémbesbanya

zsémbesbanya Fórum-zöldfülű

Rebarbarát én 7000 db-nak néztem, de lehet, hogy a könnyeimtől nem látok rendesen.:)

4. .Emama.

Szia Zsémbi! :) Te a könnyeiddel együtt is jobban látsz, mint én :pxDxD Mindjárt kijavítom az előzőt is, nehogy valakit elkábítsak a saját vágyálmaimmal ;) (Az 5000-ből nem láttam egy 0-t, így lett 500 belőle:p)
    Köszi, hogy szóltál :)

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Gondolkodóba estem én is az eventet illetően. (Nekem ugyanis, mire végig érek a paszulyon ki is akadok teljesen annyi termése van. (Erre miért nem találnak ki valami gyorsabb megoldást??) :)

Miután dolgozom a 4 órás kilőve. Komfort földön esetleg. Ám úgyis macerás.
    Most szépen rendben van a Farmom /farmjaim, mind a 3/
    Sűrűnek tartom ezt az event esőt....:)
    Te, illetőleg Ti hogy vagytok vele?

Egyszer lehet megkereslek, holmi banner ügyletben...:)

6. .Emama.

Szia! Bármikor megtalálsz itt, szóljál ha szeretnél bannert :)

Event? Nos én az utóbbi időben nagyon sokat kihagyok. A nagy farmomon főleg, ott most a TP a legfontosabb nekem és ezek a mostani eventnövények - a korábbi gyakorlattal ellentétben - nagyon gyatra TP-t adnak. A jómúltkor a jávorszínpadost megcsináltam és nagyon szomorú voltam az akkori napi TP-m miatt :p
    A kisebb farmomon néha egyet-egyet azért megcsinálok, de engem meg a 8 órás event növény tart vissza jobban. Azt nagyon nem szeretem és most épp azt számoltam el, jócskán alábecsülve a valós szükségletet. Az a farmom még csak másfél éves és nem sok a felhősorom, ott éppenséggel elférne még ez a mostani és még jó pár. A nagy farmon már nem hiányolom a további felhősorokat. Az is az igazsághoz tartozik, hogy a régebbi felhősorok sokkal jobb TP-ket adtak(5-6-7 ezer), a mostaniak az 1-2 ezer pontjukkal lényegesen kevésbé vonzóak szerintem.
    A felhők aratására állítólag lesz valami gyorsabb módszer, csak ki kell várni ;)

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Pár hete írták, hogy a paszuly újítása folyamatba került. Talán még idén meg kapjuk a változtatásokkal, hogy jó irányú lesz-ééé na abban nem vagyok biztos.:)

8. .Emama.

Sütike! Ha erre jársz, kukkants be a képtáramba ;):)

9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igaz nem Süti vagyok, de bekukkantottam. (Bevallom nem először...) Csak annyit, hogy megint csak [​IMG]

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Itt vagyok, kedves Ema! Máris futok.....[​IMG]

11. .Emama.

Köszönöm szépen Erzsike :)

Kíváncsi vagyok ;)

12. sutimami57

Megjöttem...[​IMG] Hát, láttam gyönyörűségeket! Igaz, olyat nem láttam, ami nem tetszett volna, de olyat, ami maga a csuda, olyat is láttam....valami nagyon szépet! [​IMG]

13. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Itten vagyok a melóhelyen, a díszletesek szerelgetnek, kb fél tízkor mennek el.
    Utána spuri át a másik filmes csapathoz, azok olyan 10, fél 11 körül kezdenek, eksönfilm éjszakai jelenet lesz, kanadai film amúgy :)
    Fogy a mobilnetem ezerrel, ha tudok majd jövök még :)

14. .Emama.

Így futva nehéz legyőzni a távolságot, nem akarsz motorra pattanni?[​IMG] ;)

Szia Papi! :) Jó hosszú lesz így akkor a munkanapod, és akkor holnap ezek után reggel megint menned kell?

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Senki nincs a kuckóba, magányos vagyok. :( Szabad bejönnöm? :p Hozzak vacsit?

16. sutimami57

Hát, akkor nem lesz unalmas estéd, Talpapi! Kitartás!!

Jajjjj dehogynem, csak hát el sem merem hinni, hogy az a gyönyörűség az enyém lehet? Motorostól, nagycicástól?[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 9.9.14
  17. .Emama.

Persze, hogy szabad, örülünk neked ;)
    Ha fáradsz vele és még vacsit is hozol , hát az maga a Kánaán ;)xD

Ninett79 kedveli ezt.
  18. Ninett79

19. .Emama.

Húúú, de guszta :) Jó éhes is vagyok, mindjárt csipegetek valamit belőle ;):)

Csinálod az eventet holnaptól? :)

xDxD
    Hát neked készítettem, csak nem tudtam, hogy fog-e tetszeni, kéred-e ? :)

20. Ninett79

Igen, bár ahogy elolvastam olyan kuszának tünik az egész. :) Most répát ültetek gyorsban, mert csak 100 db-om volt a pajtában. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.