Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Vadóckám ha Őőőőőő vette, akkor azok a zoknik biztos nem a "vágylohasztó" kategóriába sorolandók!;):pxD Ha meg még a tetejében puhák is, hááááát!;)

2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi szoholtam....:p:D:D:D

én zoknit nem szeretem, de van három meleg takaróm:) de jó lenne minden héten, de én csak holnap megyek és szabin leszek, ha minden jól megy:)

Jó éjt szép álmokat:)

3. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szia Zsémbi! Hát hogy vagy Zsémbi? Megy az aratás Zsémbi?
    (Bocs a többiektől, de ez most CSAK Zsémbinek szól, hogy ne érezze magát elfelejtettnek.)
    Szerintem is Zsémbi holnap már kedd van. De én Miksza előtt már utaltam a 4 napra. De ez ám nem a Zsémbinélküliépelméjűeknek szólt, hanem Zsémbivelegyüttépelméjűeknek. Azt bezzeg nem vetted észre!

4. Zsémbes-banya

Na azé'!:) Így aztán megmaradt a szép hajad, mer' nem zsémbölöm le a fejedről!:p
    Bizony jó lenne a négy napos munkahét, de akkor ki keresné meg azoknak a "tejben - vajban fürödhessenek" lehetőségét, akik csak átkozottul jól élni akarnak? (Mondjuk ez hosszadalmasabb eszmecserét érdemelne, és nem hétfő este, ami után olyan kedd következik amit hétfőnek fogunk érezni.:eek:

Ami ez után jön, azt Krisztike írta, csak elkutyultam valamit:
    Szia Zsémbi! Hát hogy vagy Zsémbi? Megy az aratás Zsémbi?
    (Bocs a többiektől, de ez most CSAK Zsémbinek szól, hogy ne érezze magát elfelejtettnek.)
    Szerintem is Zsémbi holnap már kedd van. De én Miksza előtt már utaltam a 4 napra. De ez ám nem a Zsémbinélküliépelméjűeknek szólt, hanem Zsémbivelegyüttépelméjűeknek. Azt bezzeg nem vetted észre!
    Jaj mamóm! Innentől már nem a Krisztike írta, hanem én:
    xDxDxD Az áldóját! Mintha csak hájjal kenegettek volna!xD Ráadásul olyan jól megkavartad, hogy először azt hittem én írtam.:oops:;)xD

sutimami57, .Emama., Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  5. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Ráhibáztál! Sőt ősszel, ahogy az éjszakai hőmérséklet csökkenni kezd, Ő keresi elő nekem a szekrényből, s kedvesen mosolyogva átadja, hozzátéve: " Meg ne fázzon a lábad!"xD
    Betti!
    A meleg takarókat még el sem tettem, kellenek éjszakánként a paplanom fölé.;):)

6. Kriszti

Te már meg most oszt mit csinálsz? xD

7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Hajnalban esett, most is esik, de a kettő között volt egy kis szünet lenyomtam egy félmaratont, 5:14-es átlaggal. 3 hét múlva kb ilyen tempót tervezek, nem szeretném hogy elvigyen a hév, és lestrapálnám magam :)
    A pandás eventhez nem tudom mi kell, de bébi kivételével, a szusiisig van mindenből, bár alap pandám nem sok van de a nyolc narancs letermel napi 48-at, ha négy napig nyomom, a 200 elég lehet :)
    Na menek is mert holnap korán kelek.
    Jóccakát, na meg ilyesmit is :p:sleepy::);):p;):):sleepy:

sutimami57, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  8. Kriszti

Állítólag nem kell hozzá tenyésztett panda.
    A futással meg csak vigyázz, akinek én szurkolok, annak győznie kell, nem pedig lestrapáltan setafikálni a célig. :D

talpapi, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Nem azért, hogy bárkit is rossz színben tüntessek fel, - főleg nem a férjedet - de nem lehet, hogy a védekező mechanizmus lépett életbe nála? Ha nem akar megfagyni a lábadtól, inkább beruház jófajta puha zoknikra, így aztán a te lábaid sem fagynak le, és ugye neki sem fagy le semmije?! Erre nem kell válaszolni, csak morfondíroztam egy picit a dolgon, bár tudom, hogy nem az én feladatom a te lábadon és az ő ööööö, szóval ilyeneken izé, hát, hogy ezeken. Ebből hogy jövök ki?:oops::eek:;):pxD
    Kutyultam Kriszti, aztán gondoltam jobb ha bevallom. Amúgy is észrevettétek volna, de így mégiscsak más a megítélése a dolognak, ugye....:p
    Szia Papikám!
    Az az átlag nekem is megfelel, úgyhogy nyomathatod!;)xD
    Szerintem nem kell pandát tenyészteni, legalább is úgy vettem ki Jónás szavaiból, hogy a szupertáp készletünk - már ha egyáltalán van még - nem forog veszélyben. Holnap meglátjuk! Addig jóccakát (+ olyasmit), ébredj frissen, jókedvűen!:)

talpapi, sutimami57, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  10. Vakond-Gazda

Szia papi, ügyes voltál, a vállad rendbe jött? A jónás szerint nem kell sok minden event növény és sok felrepi:)
    Jó éjt + ilyesmi:)

sutimami57, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szép álmokat mindenkinek!

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket Vadóckám, ébredj frissen, derűsen és legyen szép a holnapod!
    Ugyanezt kívánom mindenki másnak is, merthogy elpályázom aludni.
    Sziasztok, remélem holnap este!:)

lazanne, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Vakond-Gazda

Jó éjt szép álmokat nektek és mindenkinek, én is bebújok a takarók alá már sokat fagyoskodtam..... :)

15. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +11 fok van és csepegős az idő.

17. Kriszti

... már akinél. Nálam süt a nap, és énekelnek a varjak (merthogy énekes madár lenne a szentem xD )
    Ééés akkor:
    Jó reggelt! :D

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok....
    Gondoltam kihajózom, és körbenézek a gazdaságban.Ám előtte beköszönök, és úgy folytatom utamat.
    Miksza, akkor még várakozom egy kicsit, hogy feljebb kússzon az a hómérő higanyszála....
    Kriszta, milyen jó helyen laksz, hogy felétek süt a napocska, s még az énekes madár is hallatja a hangját...

Derűs napot kivánok...

Zsémbes-banya, Kriszti, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt, további jó régi-új kakukkos várakozást akit illet. Már ha van itt rajtam kívül valaki is aki várja.:)
    Itt olyan idő van aminő, még nem voltam kint. Nyolckor megyek kaput nyitni majd akkor látom.:music: Még félóráig vissza dőlök.:eek:

20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hoztam egy képet, éppen aktuális........., vagy mégsem????:pxDxDxD

Szia Hajóskapitány Asszony! ;) Ennyi eső azért nem eshetett még nálatok sem, hogy a bicajt hajóra kelljen cserélni ;)xD

Szia Imi! :) Én nem várom a régi kakukkosokat, csak az új állandót, ahhoz megcsináltam a kakukkokat.
    Jól tetted, hogy visszadőltél :)

Zsémbes-banya, Vadóc, Kriszti és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.