Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor megint lesz sírás-rívás [​IMG] a mennyiségek miatt... Pedig az nem kerül csak egy kis szorgalomba és időbe...

Azt nem tudhattuk, hogy csak kevés időd van a farmra... A lehetőségeid szerint érj el minél többet és elégedett lehetsz a teljesítményeddel...

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Kukucs! [​IMG]
    Tiramparamparam:music: Tiramparamparam:music: Pamparam pam, Pamparam pam.....:music:
    Vége a munkahétnek:inlove:
    Picit várok még, míg valamelyest lejjebb megy a Nap, aztán megyek a kertbe, addig virtuálisan szántok - vetek.

Ahhoz képest egész jól állok, a növények holnap délelőtt meglesznek, felröpiből még 200 db kell. Időarányosan ez jó.:)
    A másikon kedvezőtlenebb a helyzet, de azzal most nem rontom el a kedvem.:)

sutimami57, Vadóc, lazanne és 3 más kedveli ezt.
  3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

csak ne tenyész állatok legyenek, mert azt már túl sok helyen kérnek és sokat:wuerg: az AB én is gyűjtögetem, lassan meg lesz a 200 de már egyre nehezebb összehozni a színt lépést több mint 2700000 BTP már nem lehet olyan gyorsan ugrálni, és itt csak 5AB ad:)
    Szia Zsémbi Kukucs:)

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nálam 3.666-ért lehetne kitenni a Picin. :oops: A nagy farmon sincs még egy darab sem, de gyanítom, hogy nekem sem lesz egy ideig, ahogy kivim sincs.

Én még az összes újba nem szagoltam bele xD A Picin még az egyik régi sincs kész, ahhoz gyáröm a növényeket.

Szia Zsémbi! :) Ha meglesz a növényed, akkor dőlni fognak a felrepik a mamutfákról és egyebekről ;):)

Juditka! Itt a link a képtáradhoz :)
    https://picasaweb.google.com/114694...&authkey=Gv1sRgCLP3pKTL966vOw&feat=directlink

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Száz banánt tartogatok a korallra, ami felette van, abból váltogattam ki a fákat, amik a gazdakörbe kellettek. Már csak a három legújabb fa van hátra, azok nekem nem sürgősek.
    Az én szintemen ennyi btp-ért még 15 aranybanán jár... [​IMG]

6. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!

Ha kevés az időd, akkor vetheted a növényeket komfort talajba is. Vizezve 12,8 óra az érésidő és 15 db-ot ad 2x2-n. (töklekivel 16, csatnival 17, propelleres KK-val +2-t).

8. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok. Tovább javult a lányka állapota, ma fel tudott kelni, és ki tudott menni a kétbetűsbe. Viszont a röntgenen látszik hogy a szeméremcsont megrepedt. Jó pár hét lesz a gyógyulás, de türelmesnek kell lennie.
    Evetkét holnap hajnalban letudom, kell még vagy 120 felröpi, de holnap hajnalban lezavarok pár kör 0 perces rózsát, ott majd meglesz amennyi kell, utána mennek vissza a mamutkáim :)
    Holnap lesz a Kinizsi 100 túra. A legutóbbi 10 évben mindegyiken ott voltam, és végig is mentem.
    Most a másik oldalon leszek ott, a rendezők népes táborát erősítem, Hosszú-hegy pontnál fogok segédkezni. Ez kb 14 km-nél van, tehát aránylag hamar odaérnek, ezért korán kell indulnunk. 5-kor kelek, hiába van szombat. Megyek is, bár nincs még túl késő.
    Jó éjt mindenkinek :)

9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó éjt neked is, holnap pedig sikeres napot!:) Nagylánynak türelmet és kitartást!:)
    Jó éjszakát mindenki másnak is, megyek pihenni, jól kifárasztottam magam, holnap pedig korán szeretnék kelni, mert nagy melegben nem tudok a kertben dolgozni.
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten, és legyen szép holnapotok!:)

talpapi, .sutimami., lazanne és 5 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam, egész délután csavarogtam, és nagyon jó volt. Közben a fiam is befutott, hozott új kütyüt a gépemhez, és most teljesen jó minden.
    Itt a nagy farmon kész a felhősor, meg is másztam hamar.:) :) Integettem is a tetejéről..:D
    A kicsin még kellenek a növények, és rengeteg toll, de van idő, vész esetén be vetem a rózsákat.
    Meg nézegettem a táblázatot...egyik hírlevélben azt olvastuk, hogy meg fogunk lepődni, ha jön a sziget...hát, én meg lepődtem, most, hogy láttam ezeket a mennyiségeket.........

11. .Emama.

Pisti! Ki fogunk kapni, nem szabad itt erről írni :oops:

Cefet egy estém volt, most kezdem kipihegni magamat. Megyek filmet nézni :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +9 fok van és felhőmentes napsütéses az idő.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Zsémbes-banya és .sutimami. kedveli ezt.
  14. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Talpapi mielőbbi gyógyulást a leányzónak! A kullancsokra pedig vigyázz, náluk az ebédidő egész nap tart!

Kivégeztem az eventet. A növények tegnap reggelre meglettek, de a felröpi csak ma reggelre. Közben a lekvárom is megkapta az 5-ösét, így lehet húsvétit gyártani (meg mézes banánt, gyűjtögetem a 99-100-as szintekhez, mert az brutál lesz).
    A moziban a török légitársaság megint nem ad mozipontot (régebben is voltak már, akkor sem adtak).
    Most egy kicsit tyúkozok trágyáért, remélem jó ára lesz. Az anakonda is imádja.
    Na megyek lepcsánkát csinálni.
    Szép napot mindenkinek!

Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad említett videó 3 részre tagolódik.
    A felső sávban az alábbi szakaszok láthatók.
    1. Watch
    2. Like
    3. Reward
    - A feladat a mozipontokért végignézni a reklámot.
    - A like-hoz két út vezet: közösségi oldal (ez nehézkes), másik lehetőség a kép jobb oldalán Skip felirat kattintása= átugorjuk a közösségi oldalakat.
    - Várni a megszokott feliratokat: "Get your reward" ---> " Success" rákattintani ha bezöldülnek.

16. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm válaszodat, de én csak vártam, vártam, és szürke maradt a Get your reward. Más reklámoknál kizöldül, de ennél (nálam) nem. :(

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hát, a cefet estém, cefet reggellel folytatódik. A nikkel bolha éticsiga ahhoz képest amit levertem az elmúlt násfél órában :pxD

Aki kitikkad a hétvégi kerti munkában, az jöjjön bátran....... ;)

18. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Szia Papi!
    Mielőbbi gyors és komplikáció mentes gyógyulást kívánok a lánykának.
    Szia Emama!

Köszönöm szépen a linket.
    Itt már jó ereje van a napnak, úgyhogy meg lehet kezdeni az árnyékba vonulást.
    Az eventgazok már tegnap megvoltak, még másfél óra van egy hosszú aratásáig, lehet hogy avval már a felröpik is meglesznek, ha nem akkor a következő aratással már biztos.

19. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napsütéses napot!

Egy kis reggeli habos kávé:)

Szia Papi jobbulást a lánykának, remélem mielőbb felépül:) Mit kell csinálni segédnek, majd meséld el? legyen szép napot!

Szia Sütike, gratulálok, a felhőhöz, most szép napsütéses idő van :)

A korall hát nem tudom, Jónás szerint még nem is tesztelik, lesz ebből valaha is valami, mint ha tavaly is itt tartottunk volna.... Pató Pálosan készül.....:):D:D

Szia Kriszti, gratulálok az eventhez, és a leki 5-t höz, én is a húsvétit gyártom:) a 99. színt tényleg sokk, már egy ideje itt vagyok és még kell pár hónap, de azért meg lehet csinálni:) meg mi lesz ha 100-s leszek?:music::wuerg::D:D

Szia Ema, Én inkább kihagynám:) Maradok a kávénál:)

Szia Juditka, De régen láttalak:) Neked is szép napot! A felrepik meg már meg lesznek,
    itt a napernyő az árnyéknak.

20. .Emama.

Szia Juditka! Nagyon szívesen :)

Szia Kriszti! Gratulálok a lekvárfőző 5. szintjéhez! :) Hasznos szint ;)

Szia Betti! :) Én is maradok a kávénál, a jobb oldaliból kipiszkáltam a koffeint is ;) Bár ilyen alapon a sörből meg az alkoholt is ki lehet, és akkor egy jó hideg, habos, alkoholmentes sör mégis jöhet ;)xD

A pattogatott kukoricád szenzációs xD

Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.