Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi az infót ,de nem foglalkozom komolyabban az eventtel, most még le is sérültem, nagyrészt pihenek.
    Gratulálok, ügyi vagy!:D

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! Mi történt, remélem nincs nagy baj! :) Jobbulást kívánok neked! :)

3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia, tegnap fociztam az unokámmal és a labda helyett a betonba rúgtam, jól bedagadt a lábfejem és lila, alig bírom mozgatni. Köszi a jó kívánságot, igyekszem meggyógyulni.:oops:

4. .Emama.

Ó, te jó ég, az nem is kis baleset. Borogasd, kenegesd, ha van valami jó kis krémed ilyen sprotsérülésekre, rándulásra, és pihentesd sokat! A fekete nadálytő véraláfutásra, vérömlenyre nagyon jó például :)

5. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Betti!

Neked is szép napot. Mostanában ritkábban járok erre, a szerver sem nagyon akarja hogy jöjjek, mert időnként egy örökkévalóságnak tűnik mire beenged, minden takarítás, pucoválás ellenére.
    Köszi a napernyőt, jól fog jönni, nehogy így járjunk:xDxD

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, pihentető délutánt mindenkinek!:)
    Aki inkább éber szeretne maradni, annak szól a kérdés: [​IMG] ;)
    Kora reggeltől 11-ig a kertben voltunk, alig tudtam bemászni.xD Mostanra készült el az ebéd. Lapockából pörkölt, külön megfőtt a káposzta, összeöntöttem, kicsit még főztem, aztán ennyi. Raktam bele jó kis fűszereket, finom lett. Ezzel egy - két napig elleszünk. Holnap majd sütök mellé valamit, ma már nincs erőm. Késő délután még ki akarok menni valamit dolgozgatni.
    Emi
    ezek a dolgok pillanatok alatt történnek meg, pedig nem szabadna így lennie. Micsoda világ az, hogy valaki örömmel játszik az unokájával, és szétdurrantja a lábát? Ráadásul cefetül tud fájni.:( Kenegesd, borogasd, minél előbb enyhüljön a fájdalom. Ugye nem tört el?
    Még két területre kellett eventes gazt vetnem, egyre rózsát ültettem, talán valamit hoz a röppenőkből. Még 104 db lesz, nem aggódom, csak türelmetlenkedem.:oops:
    Megyek az 59-re, ott is learatok - azért lesek ám.:)
    Végre Juditka is jött, csak Lona nem.:(
    Azt hiszem mégsem iszom kávét, inkább ledőlök egy picit.

Utoljára szerkesztett: 30.5.15
    Vakond-Gazda, Kriszti, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszi, kenem is borogatom és sokat pihentetem. Kicsit bevadultunk uncsival, dehát olyan jókat lehet játék közben rötyögni, na meg nagyon jó, hogy egyáltalán leáll velem labdázni, hisz már 12 éves, de világi kis krapek.
    Kenem, borogatom, sokat pihiztetem, borzasztóan néz ki, én utálom is látni, de a lányom segít

8. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Mielőbbi javulást, gyógyulást kívánok a focis baleset miatt. Én a télen a sarok garnitúrámat rúgtam szét rendesen, aztán jöttek a csillagok...na, meg a szentek, mert szépen fel sorakoztattam őket.

Ma lazább napot terveztem, de nem sikerült. Nem is tudom, miért nem vagyok meg lepve...:D :D A bolondok intézménye egy nyugodt hely ahhoz képest, ami nálam van. Holnap jönnek a gyerekek, ami jó, le is adták a rendelést....ki mit szeretne enni, stb.

Este már meg másztam a paszujt, a kicsi farmon, ahol most vagyok, remélem, az utolsó adag eventgazat aratom, mert már nagyon jó lenne befejezni. Jó sokáig el tartott, hiába, nem a farmon élünk..:D :D
    Szép estét, jó játékot!

9. .Emama.

Szia Sütike! :) Gratulálok a befejezett eventhez, a kicsihez meg kitartást kívánok! :)

Nekem már alig pár darab felrepim hiányzik, az esti aratással készen leszek szerintem. :)

10. .sutimami.

Szerintem is...:) :) Végre, a kicsin is be fejeztem...nagyon jó, mert holnap nem lesz időm farmozni. Integetek a felhőn, tartom a helyet! :) :)

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  11. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziaszok:)
    Sikerült reggel odaérnünk a pontra, mint ahogy az első túrázó odaért, sőt vártunk is rá vagy 10 percet:D
    A férje szerint, a párom lánykája sokkal jobban van, jövő hét közepén jöhet haza :)
    Evetkét ahogy kell reggel befejeztem, maradt vagy 200 filctoll, elkeverem őket a malomban, mivel növénykéből is maradt majdnem ötezer, megtehetem :D
    Na kb ennyi, jóccakát + ilyesmit is:sleepy::);):p;):):sleepy:

Zsémbes-banya, Vadóc, Kriszti és 3 más kedveli ezt.
  12. .sutimami.

Örülök a jó hírnek, és Neked is jóccakát meg ilyesmit! :) :) :)

13. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Jajj te szegény, hogy az mennyire tud fájni, Jobbulást, pihentesd.

xDxDxD Szerencsére nálam nincs probléma, csak a szokásos, néha belassul és kidob de vissza mászok:p:D:D

Szia Zsémbi, remélem kipihented egy kicsit magad:) a kávét köszönöm egy picit ittam belőle, igaz már este van, de nem szokott zavarni:)

Szia Sütike gratulálok a felhőhöz :)

Szis papi, Örülök, rendben van:) gratulálok az eventhez:) jó éjt szép álmokat + ilyesmi...:)

14. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Zsémbi!

Köszönöm a kávét most meg is ittam.
    Remélem kicsit pihentél ebéd után és már a délutáni kertkapirkálással is végeztél.
    Lonácska megint nem jött, most ovis ballagása van, de igazad volt ahogy a múltkor mondtad mindig van neki újabb és újabb aktuális tennivalója. Remélhetőleg azért egyszer már lesz egy kis ideje ide is bejönni.

Szia Sütike!

Gratulálok a paszulyhoz, jó láblógatást a magaslaton.

Én is most az esti aratással befejeztem az eventet, most a hiányzó növények pótlása megy.

15. .Emama.

Végre én is felmászhattam a paszulyra mindkét farmon. Hát, ez elég keserves volt, nem szokott ennyire lassan gyűlni a felrepi. :music:

23:59
    Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 30.5.15
    Zsémbes-banya, talpapi, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  16. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

lazanne írta:
    Szia!
    Köszönöm a segítséged, majd átgondolom, hogy kipróbáljam magam, mint mentor.​

Szia! :) Nem lehetsz mentor, ha jelentkezel rá, akkor sem. Régóta húzódik a mentorrendszer átalakítása, de előbb-utóbb csak sor kerül rá, és akkor biztos mindenki kaphat csibéket, aki szeretne.
    Én a nagy farmommal beleestem azok körébe akik mindjárt az elején (azt hiszem a 2. héten) kaptak csibét, de a Picin én is hiába jelentkeztem. :)

Sziasztok !
    Kérdéseim vannak nem is egy több eddig nem írtam sokat a fórumokba nem láttam értelmét, hogy olyan kérdést tegyek fel amit , előttem már jó páran megtettek helyettem. Szerintem jó pár embert meg áldott az természet a látás és a olvasás képességével, sőt a fogyatékkal élőket is .
    Első kérdés: Mi az, hogy nem lehetsz mentor, ha jelentkeztél rá akkor sem?
    Párnapja egy kedves ismerősöm elkezdett játszani érdekes módon neki rögtön lett mentora , bár nem is jelentkezett csibének.
    Én jelentkeztem Mentornak a mai napig nincs csibém, hol ott a ismerősömnek szívesen küldeném a fákat és az ólakat, de nem várnom kell míg cserenap illetve ajándékozás lesz és akkor talán átküldi a rendszer .
    Második kérdés:Miért nem lehet ezt meg könnyíteni ha már ott van egy nagyobb szintű farm barát miért nem lehet segítsége egy kisebb szintnek.

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és lazanne kedveli ezt.
  17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +12 fok van és esőre áll.
    Készen lettem én is mindkét helyen.
    Gratulálok a befejezőknek.
    Papi: Örülök a jó hírnek. Mihamarabbi felépülést kívánok.
    Wekendtelek: Sajnos a mentor témához nem tudok sokat hozzászólni. Én is jelentkeztem mentornak, de a mentor rendszer átalakítás alatt van és így aki nem lett mentor, az várakozó státuszban marad az új rendszer elkészültéig. :(

Zsémbes-banya, talpapi, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hogy jól induljon a nap......;)

Jó kis borús iő van, megyek kifelé ha nem esik, még mielőtt kisütne a Nap :)

19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A betegeknek gyógyulást, az eventbejezőknek jó pihenést!

Laboviti! Sikerűűült! Legyőztem a törököket, köszi! :D

Wekendtelek a mentorságra én is időtlen idők óta várok, de tudom, hogy átalakítás alatt van. Hogy mikor lesz belőle valami... De a fagőzöst még annál is jobban várom! Hogy abból mikor lesz valami?!

Aztatatat mondják a pszichológusok, hogy akkor jó, ha az ember megőriz valami gyermekit magában, és időnként tud gyerek lenni. Aki itt játszik, az már valamit csak megőrzött. Ezért mindnyájatoknak boldog gyereknapot!

Zsémbes-banya, talpapi, Frankné és 6 más kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem mondott senki olyat hivatalosan, hogy nem lehetsz mentor. Játékostársad válasza ebben a kérdésben nem megfelelő. Az valóban igaz, hogy a mentor rendszer működése nem megfelelő ezért átalakításra várunk, ami viszont sajnos meglehetősen nagy programozási teendőkkel jár, így időigényes.

A mentor a csibének nem saját készletből küldi a napi ajándékokat, hanem egy meghatározott rendszer szerint, korlátozott lehetőségekkel. Tehát hiába volnál mentor, nem küldhetnél mást csak amit a játék erre a célra felajánlott.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.