Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem is igaz, hogy morgós... [​IMG]

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Gyere Sütike, morogjunk együtt.......;)xD

............. vagy mégse....xD

Aranyos ez a maci, mindjárt megfogom és elviszem magammal aludni ;)

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Annyira kinek jó ez, hogy kihagyom. Ez 1 nulla!:eek:
    Majd veszek libaólakat, hogy tenyésztéséig legyen gúnár. Tegnap este és ma reggel állítottam be a főfarmot egy új rendszerbe (régi ólakat le, fontosakat ki), számomra nagyon hasznosan xD:p és most szedjem szét megint, nulla nyereményért. Még ha tettek volna be 1 narancs ólat esetleg. Mindegy, ennyi.:)
    Nem kapkodok!!

4. kpe59

Viheted nyugodtan, van még ott belőle egy pár, ahol ezt találtam... [​IMG]

5. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Sziasztok Mindenki Erzsike, Ema, Imi, Mari, Sütike, láttam tegnap este még Évi és Betti is jött meg Zsémbi
    Szép napot ,nálunk 35 fok körül vagyunk az udvarba éppen meg lehet fulladni olyan meleg van.
    Csak egy pillanatra ugrottam be. Milyen event lesz megint?????? nem találom sehol. Ugy elbujdokolt
    Dolgozom lelkesen csak arattam hátha megleszek de még kell 50 körüli repcsi mindenhova hát nem hiszem hogy meglesz.
    Most meg a Lona nevű gyors vonat el is robogott szép délutánt nektek. Este probálok jönni addig is itt hagyok egy csomó puszit.

6. .Emama.

Egyre jó ez Imi! Több állatot kapsz vissza, mint amennyit letermeltél a feladatba ;) Én a 4 szamárólamat leszedem, az az egyetlen ami nem eladásra megy és van is annyi állatom, hogy kihúzzák 1-2 napig a csacsikovácsok gond nélkül ;)

Köszönöm szépen, visszahoztam[​IMG] és fel is tettem szépen a polcra, ahol a helye van ;)

Szia Lona! :) Lúdólat lehet venni, és van hozzá egy mini, ideiglenes gazdaköri :)

7. kpe59

Egy probléma van... Nem ezt vitted el, hanem a kacsintósat... Azt hova tetted...???!!! [​IMG]

8. .Emama.

Jól van na, lebuktam :oops: Visszaadom akkor azt is[​IMG] , csak egy kicsit még szeretgetni akartam itthon ;):pxD

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igen emlékeztem, hogy korábban is jelezted, hogy csak egy csettintés, és már meg is van.Nem tudom, hogy miért változik meg nálam, és egy idő után bemondja az unalmast...

10. .Emama.

Nem tudom én sem. Lehet, hogy másolásnál lemarad véletlen az elejéről vagy a végéről egy-egy betű? Mindegy is, mert nekem tényleg kéznél van :)

11. -elzemari-

Egy darabig működött, azért nem értem....Tényleg mindegy, csak mindig szöget üt, hogy vajon......
    Nagyon jó az idő, hogy én hogy megijedtem a tegnapi kis lehűléstől, igy jár a gyáva ember...Kutyus rendbe jött??

12. .Emama.

Köszönöm kérdésed, a kutyánk jól van, szépen gyógyul a sebe és már kezd nőni a szőre is :)
    Az idő nekem már túlságosan is jó ;) Az előbb kint voltam árnyékban, de nem bírtam soká, vissza kellett jönnöm :)

13. -elzemari-

Akkor ez jó hir, hogy gyógyul rendesen...
    Én ma csak reggel voltam kint, de majd holnap összeszedem a bátorságomat és megbirkózom a meleggel...

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jajjaj, de jó, hogy ide értem....:) :) Jöttem morgolódni, hacsak nem már el múlt ez a mackós hangulat...:) :)
    Imi, gyere velünk morgolódni....:) :) Egyébként igazad van! Nálam sokáig szinte nem is voltak ólak, valahogy enm szerettem..ki tettem az újabbakat pár napra, de inkább a raktárat töltögettem, kevesebb volt vele a munka, aztán, egyszer csak, azon kapom magam, hogy folyamatosan állatozok.......:) :) Itt maptam rá nálatok.....:) :) Mostmár módszeresen, nálam is az újabbak vannak kirakva, és azok, amelyekből kevesebb van. Nem raktam ki sok libát, csak annyit, hogy reggel meg legyen az utolsó ablak is.
    Szia, Lona! Köszi a puszikat, jó látni Téged is! Azért figyeljük az érkező vonatokat........

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  15. -elzemari-

[​IMG] Jó éjszakát kivánok!!!!!!!!!

16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én kiraktam úgy az ólakat, hogy reggel készen legyek az eventtel. Közben megy a lúdtápkeverése és aztán 50 ólban a lúdgyártás. Hátha az tenyésztés kezdetére jó áron el lehet majd adni. ;)

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Én a kaméleonnál csináltam ezt igaz, csak 17 óllal de azért összehoztam 1200 kaméleont. Aztán tenyésztés és maradt 700 valamennyi úgyhogy nem kellett senkinek mert az ilyen könnyen szerezhető ólakkal és jó előre bejelentett tenyész-időponttal sokan ráálltak mint ahogy én.:)
    Most nem állok rá (nincs 1 hely, nincs 1 hely), meg próbálok majd néhány száz libát venni a tenyésztésre. Ha elszámítottam magamat akkor majd veszek x ólat és nekilátok.:)

18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:cry::cry:Hüpp! Hüpp! Hüpp! Ezt most mondod????? Azé' vettem 16 db-ot, mert azt mondtad, hogy annyit kell venni. Brühühühü:cry:;)xD
    Ja! Sziasztok, szép estét!

19. .Emama.

Nem tudom mit értesz egyszerűbb alatt? :) Rengeteget kell próbálkozni, gyakorolni és kísérletezni, mire az ember a felét kiismeri a programnak. A másik fele állandó rejtély marad, abba csak akkor szoktam belekotorászni, ha valami különleges dolgot kell éppen csinálnom. Aztán egy valamit megcsinálok és utána elfelejtem hogy hogyan is sikerült azt összehoznom. Legközelebb újra tanulom, ha szükség van rá ;)
    Az elején sok kudarcra és kukába kerülő képre számíthatsz. Gyakorlatilag én úgy kezdtem, hogy kukára dolgoztam, csak próbálgattam a különböző funkciókat anélkül, hogy értelmes képet csináltam volna bármiből is. Aztán ha már beindul és tud az ember valami értékelhetőt készíteni, akkor el kell kezdeni képeket gyűjteni, nekem sok-sok ezer van mappákba rendezve, abból válogatok, ha valami újat akarok készíteni.

20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Ne sírj Zsémbi! Én 50-et vettem mégsem sírok. :):D;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.