Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igen ám, de te azért vettél 50-et mert annyit akartál venni, szegény Zsémbi (vagyis én) pedig azért vett 16-ot, mert a (J)Imi azt mondta, hogy abban van a ráció. Mivel nekem csak úgy magamtól ritkán van olyanom, gondoltam, hogy most akkor is lesz nekem rációm. Hm. Lehet ám, hogy mégis az lesz belőle..., előveszem az optimista énemet, és elkezdek örülni a 16 libaólamnak.:p

Közben láttam egy angyalkás szmájlit, amire az Erzsi azt írta, hogy nem talált neki megfelelő szövegkörnyezetet. Ezt csak úgy szimplán nem is értem. Pofon egyszerű: "hol van az az [​IMG] Zsémbi?;)xD

Asszem legjobb lesz ha elteszem magam holnapra - előtte lóbalzsam -, mert már nekem is fáj amiket itt összehordok.:oops:xD
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Sajna nem emlékszem, hogy ajánlottam volna akár 1 libaólat is, hogy venni kell.:eek: Ha vettél jó is lehet, én csak azért nem csinálom az egészet mert már eventek között is szét akarja varun bombázni a farmterületeket. Hát én nem ugrok neki mindennek mivel nem kötelező, főleg ilyen semminő cuccokért. Éppen elég nullák újabban a gazdakörik amit adnak, szinte nevetséges. Ha jó, akkor meg be kéne adni tenyésztett arany akármit.o_O:p:p

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Középutat választottam és 35-öt vettem, de már mind a raktárban van...[​IMG]

Jaaaaa, nem akartam magam fényezni... [​IMG]

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én is megyek szunyni.
    Jó éjszakát nektek.

5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én 6 lúdólat vettem egyelőre :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt! +13 fok van és tiszta az égbolt.
    Event letudva, szupitáp begyűjtve.
    Libák híznak.;)

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Libák vigan legelésznek, igaz pásztor nem vigyáz rájuk, de szépen hazatalálnak.Lesz majd finom libamáj, libazsir, és vidám reggeli a libazsiros kenyérből, zöldhagymával...
    Jó játékot kivánok, és vidámságot...

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!

Nagyon jó időt várok...:D :D Remélem, be jön..:) :)

Korán keltem, mert sok a munka. Látom, liba ügyben is meg oszlanak a vélemények, mint ahogy mindig. Én 14 ólat vettem, mert annyit tudtam le tenni, amikor kellett. Elég az is.
    Feladat befejezve, állatok szaporodnak.
    Zsémbi, Neked is szép napot, jó munkát, aztán gyere haza, utána meg ide ..:) :) :)
    Mindenkinek jó játékot, vidám, kellemes napot kívánok!

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia, köszi a választ, azt hiszem megpróbálkozom vele, de ha nem megy nem foglalkozom vele, mert Tőled lehet szép bannereket kérni. http://kepkezelo.com/images/2xna0d3qbdhkocv0v6g.jpg
    Mindenkinek szól a kép.

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi, én is ezt kívánom Mindenkinek, aki jó időt szeretne, főleg magamnak!!!! Neked is szép napot!

11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ilyen kajánul vigyorog fent a Lizi :oops: 26 fok volt reggel a szobában, amikor felkeltem, fél órával később már 27 fölött. A továbbiakat nem tudom, mert bekapcsoltam a légkondit. Délutánra lenne 34-36 szerintem, ezt inkább nem várom meg. Tisztára mint egy üvegház, olyan ez a lakás.

Szia Biciklis Lány! :( Szegény libák, bár ahogy haladunk, belőlem is rövidesen töpörtyű lesz ;)xD

Szia Emília! :) Próbálkozzál csak, jó szórakozás ha az ember rákap az ízére :)

Szia Sütike! :) Itt a te időd, élvezd ki nagyon! :)

12. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Sziasztok szép napot
    Lona express megérkezett Tegnap nagy lelkesedésemben vettem 32 liba ólat meg szupitápoztam őket leraktam birkát, nyulat, malacot és hipp hopp ma mindent betakarítottam event kész és most sajnálom a szupi tápjaimat. A pici Lonát még 20 röpcsi választja el a felhőtől. A másik kettő kész
    Szép napot Este probálok berobogni. addig is ujra a sok puszi marad itt.

13. .Emama.

Szia Lona! :) A sztápot én is sajnálnám, ezért én szép apránként csinálom meg a feladatot. Ráadásul csak 5-6 ólat teszek ki egyszerre, úgy, hogy a fele legyen meg az állatoknak, a másik felének bőven van ideje beérni az óra ketyegése alatt is.;)

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Megjött, már nem fázhat senki sem!:)
    Itt a Ti.tó mellett 32 fok van árnyékban, jobb is ott maradni már aki teheti. tegnap is közel ilyen meleg volt és én fényes délben nyírtam egy területnyi füvet. Gondoltam nem sok az.....hát, a végére már kornyadoztam de le van.xD Nyírás közben meg is öntöztem orcám verítékével! Szurkolok, hogy jól kiégjen pár nap alatt és akkor nem kell vele foglalkozni.xD:p Úgyis inkább dudva az egész, mintsem pázsit. A pázsitot már rég kiforgatta a csúnya vakond volt olyan, hogy jól meg locsoltam majd másnap reggelre 60 valahány friss dombocska volt. Nem csípjük egymást. Ha valaki ide írja azon nyomban a legújabb divat szöveget, hogyhát ők voltak itt hamarább, előre közlöm nem értek vele egyet. Mi is elég régen itt vagyunk és mit tegyünk ha jobban haladtunk?! xD:p:p

15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Én bizony nem sajnáltam egy egész területre a szuper tápot. Így végeztem vele a leggyorsabban...

16. .Emama.

Szia Imi! :)
    Én speciel most fázom ;) Kibújtam a finom, meleg takaróm alól és magamra kellett kapni valamit, amíg a hőközpontom is felébred :pxD
    Ki nem megyek mától, amíg ilyen hőség van,, csak ha feltétlenül muszáj.

Szia Kukucska! :) Én ráérek. Annyi ólat szedtem csak le, ami nem hiányzik az eladásaimból, ezeknek a helyén is kész leszek szuperpapi nélkül is ;) Annyira nem jó ez a gazdaköri, hogy áldozzak rá bármit is ;)

17. kpe59

Az időt nem akartam vele tölteni... [​IMG]
    Már nem is tudom eltalálni, mit kellene árulni a piacon, mert ha valamire ráállok, annak biztos lemegy az ára. Lassan kész lesz a fazekas feladat a kovácsok és a csacsik helyére kell kitalálni valami hasznosat. Egyelőre bajuszban [​IMG] utazom, mióta az a gazdaköri is bekerült az elintézettek közé.

18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Lona,
    sose sajnáld, amit már egyszer elterveztél.Lesz még szupertápod, ha jól megolajozod a malom kerekeit, és vigan fogja neked ontani a sz.tápot...Várjuk az esti expresszt...
    Nahát, hogy milyen derék zenészt hoztál magaddal....és a bajúsza.....én még egy kicsit [​IMG]...

19. .Emama.

Én egyelőre eladom még a fazekakat, az a gazdakörim sincs kész, a bajuszosról nem is beszélve ;) Azokat is eladom, meg a ragasztót is, állatokból vakond, béka, rénszarvas, mormota, kakas, galamb, kacsacsőrű (a Picin kivi is), fatermésekből pedig az összes újabb, amiknek még jó ára van. A csacsikat és a kaméleonokat szedtem le ideiglenesen, azok helyére mentek a libák és ami mellé még kell.

Te meg aranyos libát hoztál, tisztára, mintha a Lúdas Matyiból lépett volna elő ;)

20. kpe59

Csak simán magában nem találtam bajuszt, így kénytelen voltam a tulajjal együtt hozni... [​IMG]

Nekem állatokról ne nagyon beszélj. Tudod, hogy nem vagyok jóban velük... [​IMG]
    Ő a Vuk-ból lépett ide...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.