Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Én még bóklászom egy sort a léghajón, egész jó dolgokat sikerült már szereznem :)

sutimami57, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +16 fok van.
    Felhőtlen az égbolt. Legyen a napotok is ilyen. ;)

3. .Emama.

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Három négyzetméteren talán... Nagyobban kínlódjon a gondozásával, aki akar.
    Az nem vitás, hogy nagyon jól néz ki.

5. .Emama.

Szia Kukucska! :) Már hiányoltalak nagyon. Téged is, és a mára beígért kovászos ubit is ;):pxD
    Vissza akartam keresni az asztalon evőeszközzel kalapáló pofidat, de még nem volt időm rá [​IMG]

6. kpe59

Már kóstolható az ubi, de még meleg...
    Van másik figurám is:[​IMG]

7. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Köszönöm, lezajlott a csere:)

8. .Emama.

Nem baj ha meleg. Elővesszük a kovászosuborka protokolláris tálalási módját (zúzott jégen, hámozva) és úgy éppen jó lesz. A hámozástól azért eltekintenék ;)
    Ez a pofi is hűen adja vissza a kovászos uborkára való várakozásomat :pxD

Nekem is érik az uborkám a kocsiban, holnapra szerintem jó is lesz. :)

Még tegnap sikerült szereznem egy kivit a nagy farmon. Imi ne kapj a fejedhez, a szívedhez meg pláne, de 3 Fel az égbe kitehetőt adtam érte. :pxD Nekem megérte, mert nem volt kivim és nagyon szerettem volna. Kitehetőt meg majd szerzek másikat, legalábbis remélem. ;)
    A Picin meg pillangó kellett, azt szereztem 6 db-ot. 5 volt, de a 3 illatszeres felemészt minden pillangót, azért kerestem cserére ezt.
    Most egyéb régi titkosakra tettem ki ajánlatokat, van amiből csak 2-3 db van és jó lenne melléjük még 1-2 db, bár nem egetrengetően van rájuk szükségem. (Tehát nem kérincsélni akarok, csak mesélek :))
    Hihi, most belestem a Picire, egy mókusom már lett is xD

9. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Nem kis munka ezt megcsinálni...de nekem tetszik. ;)

Én tegnap nagyon sokat cseréltem...a végére már bele is fáradtam. Amit szerettem volna, azt sikerült szereznem. A napóra meg csak egy álom marad... :D

10. .Emama.

Így más kertjében rácsodálkozom én is, de inkább csak magára az ötletre. Az én kertembe, nekem nem kellene ilyen. Én a vadregényes, inkább természetes erdős, ligetes hatású kerteket kedvelem :)

Gratulálok a jó cseréidhez! :)

11. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Szia Ema gratulálok, a sikeres cserékhez, én is léghajózgatok, nem is főzök ma rendeltem pizzát...:p meg ki mit talál:):D:D:D
    A rémek is érnek jó lenne befejezni, a rémséges üzletet, aztán csak az útsó maradna....:)

Szia Rolcsi, gratulálok, a sok jó cseréhez, a napóra nem könnyű szerzemény, sokért méri.... akinek van:) Talán majd egyszer újra vissza kerül:)

Imi, Kriszti, ha erre jártok,elmondhatnátok mit kell a macskánál csinálni a valdinál:)

ajajjj lemaradt, olyan kovászos ubit, csak egy picit..... ha lehet... én is akarok:)

Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  12. kpe59

Hozom így üvegestől, hogy mindenki vehessen belőle...

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Ema nem kapok a szívemhez mert régebbi cserén csináltam én olyan cserét is, hogy jócskán túlfizettem de eccerűen kellett az a valami.:eek::)

Most szereztem már kb 25 bodza, berkenye és cukorjuhar fákat természetesen xxl-es formájában, mert már nem hinném, hogy lesz fagőzös. Eddig 4 fel az égbe-t is szereztem többre szinte esélyem sincs mert eléggé leálltak vele, gondolom olyanokhoz kerültek már akik meg akarják tartani így ez már nem nagyon lesz csere téma a jövőben. Amit a léggömbön kínálnak irreális, nem kell. Persze ezt a 4-et is onnan csíptem de reális csere tárgyért. Nemigen van már felkínálni valóm minden jól van ott ahol van néha azért még átnézem a léggömböt de nem sok értelme van. A csere topik fele olyan forgalmas mint máskor hiába, közel volt az előző, de ott meg semmit nem tudtam cserélni mivel nem vagyok híve a rózsa ólaknak ezért nincs mit felajánljak cserébe mert általában ilyent kérnek, ezenkívül különleges kitehetőim nincsenek mindenki azokat keresi. A legközelebbi cserekor még ehhez képest is alig fogok cserélni, nincs mit adni. :)

Szia.
    Első körben lassan megy a figura a csíkon. Amikor elindul nyomd le az egeret. Én mindíg jobbról balra engedem fel, de szabadon választott. Tehát első kör lassú, egér benyom és mikor a csík közepéhez érne előtte pár miliméterrel felengeded az egeret. Pár gyakorlás után biztos a siker (azt bizonyára tudod, hogy a figurának ponty középen kéne megállni, akkor ad letöbb pontot). Második körben gyorsabb, mikor a figura elhagyja a jobbszélen a sárga pirosas sávot, akkor engedem fel a harmadik körben meg kicsit hamarabb de ezt majd az első 10 körben remekül ki kisérletezheted. Nálam ez a vakondhoz képest királyság lett, a vakondot mióta elmogyorózták nekem is azóta meg se látom.xD

Utoljára szerkesztett: 13.6.15
  14. .Emama.

Szia Betti! :)
    Kovászos ubi készlet pillanatnyilag Erzsikénél lelhető fel, holnaptól én is a társaság rendelkezésére állok ;)

Nyammmmmm xD

Szia Imi! :) Akkor jó, ha te is csináltál már ilyet ;)
    Mindenki kivit és az új fákat akarja cserélni, alig találni elvétve reális csereajánlatokat. Fel az égbe kitehetőt a hajón még nem találtam, de az én ajánlataim sem kellettek senkinek eddig. Most átcseréltem egy párat, hátha...... [​IMG]

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én két felazégbét 3-3 cukor, ill szakuraért szereztem. Mindkettőből sok van nem sajnáltam. A cukor fáim az a kb 30db hónapok óta nincs kirakva, egyetlen darab sem. Ha jól emlékszem egyet tamarinduszért, vagy kökényért? A negyedikre nem emlékszem.

Most láttam meg a hírt, félórája kapcsoltam be!!:eek::eek::sleepy:xDxD:p:p

MegaTp akció, ma 10-től tart>>>>>

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  16. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Sziasztok!

Lassan én is a csere végére érek még két ajánlatom van kint a léghajón (cédrát, naspolya hiányom van), mandulafenyőért már nem is pályázok túl húzós az ára. Ezen kívül mindent sikerült beszereznem :D(az extra ritkaságokon kívül, amik az életben nem lesznek ha jól látom):eek:.

Jó étvágyat a kovi ubihoz.:D

Egy kis frissítés: már csak a naspolyámra várok:)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  17. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!

Hogy megy a csere-bere? Nekem elég jól. Szinte mindent sikerült beszereznem amit szerettem volna.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Biztos fini lehet.....:)
    köszi Imi, néhányszor próbálkoztam, de csak 5 pont sikerült, de majd később még megpróbálom:)

nekem sikerült cserélnem pár fel az égbét, de a nevek alapján nem magyar játékosok akik cserélik, talán kint nem tartják olyan értékesnek mint nálunk:) még pár darab kell és tele lesz a kergém :p:) Itt is a slágerek az új fák és a kivi:)

Vadóc, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Nem szereted a kovi ubit, hogy nem ettél belőle?:) Finom ám.:)
    Szurkolok, hogy nyélbe ütődjön a csere amire még vársz!
    Remélem mindenki elégedett, vagy legalább is az event végére az lesz!:)
    Ámor szoborért sikerült egy kengurut szereznem, és még két ajánlatom van kint. Szárnybontogatót keresek, persze nem lesz tragédia akkor sem, ha nem harapnak rá.
    Ma egész napos mosásban vagyok, mellette csak apróbb rakd el, tedd ide, tedd oda, töröld le dolgokat csináltam.
    Ha nem lesz hamarosan időváltozás nekem végem.:eek:;)xD

20. .Emama.

Szakurát én is adnék érte, a 3 cukrot meggondolnám. Van belőle bőven, nekem sincs kint sose, de nem lesz már beszerezhető, ki tudja mikor lesz újra szükség a sok cukorra? Ami összejön felrepikből, azt nagyjából elhasználom Húsvétihoz.
    A kirakott újabb kollekciómért sem kapkodnak, nehezebb most Fel az égbe-t szerezni.

Nekem most kalapált össze macskával a férjem mindkét farmon 1-1 XXL moringát, 18 fölötti átlagra jött ki neki :) Ügyes fiú ;)xD

Fel az égbe nekem csak pár darab volt, annyi sose lesz, hogy telerakjak vele egy területet. Nem is baj, azért azt szeretem, hogy tiri-tarka a kergém, bár így nyilván kevesebb TP-t ad.

Szia Zsémbi! Jön az időváltozás, jövő hét elejére már enyhébb idő várható ;) Én is alig várom, addig az orromat nem tudom kidugni a lakásból. Itt legalább elviselhető a hőmérséklet (24-25 fok), ennek elérésére viszont áll a cigifüst a lakásban. Időnként egy kicsit kiengedek belőle, de akkor meg rengeteg meleg beszökik :music:

Lett a Picin 3 mormotám is, azoknak is örülök nagyon :)

Vakond-Gazda, Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.