Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    jöttem egy kicsit beszélgetni, mert olyan morózus a hangulatom...Lenne kedvetek felviditani?

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Biciklis Lány! :)

Ne [​IMG] , inkább [​IMG] , ez sokkal jobb dolog ;)

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Úgy legyen Ema!
    Már nagyon nehezen vagyok, jóformán csak lézengnék egész nap.:D
    Szia Elze!:)
    Mi a baj?:( Mit találjak ki? Mit is találjak ki? [​IMG]

Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Szia Zsémbi...
    ugye nem is olyan egyszerű..........Jól van megrázom magamat, hogy ne okozzak gondot...

Ema,
    ahogy nézegettem a banner képedet, találtam egy pillangóról szóló verset...Sok képeden szerepelnek a pillangók, szereted őket?Én is hoztam neked egy kis pillangót...

5. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Zsémbi, Ema nagyon szépek vagytok! (Ügyi ez az Ema, akárhogy csinájjjja is :D )

Betti, én úgy csinálom a macsekot, hogy a mutatót engedem végigmenni, és amikor visszafele jön, akkor:
    1. a lassúnál a sötétzöld középhez érés előtt gyors egérkatt (szinte teljesen a közepén van már a mutató),
    2. a középgyorsnál amikor a zöld mező szélét eléri a mutató, gyors katt (a felsőnél ahogy eléri a szélét, az alsónál már picit be is lép a zöldbe),
    3. a gyorsnál ahogy visszapattan a mutató az ütközésből, egyből katt.
    Én nem tartom folyamatosan az egeret nyomva, hanem a fentiek szerint kattintok. Egy-két gyakorlás tényleg kell, de hamar rá lehet jönni, és a 15-20 pontok jönnek. Én tegnap délután összehoztam alvállalkozóként 4000 pontot és meglett a sárkány, táltos, üzem. Emlékszem a saját sárkányomat a vakondpüföléssel szereztem egy éjszakán át, és kifolyt a szemem. Hozzá teszem, akkor nem a Firefox-szal csináltam, és a macseknál az egérkatt után még csúszott a mutató. Aztán megfogadtam Csocso ajánlását, tehát macsekolni: Firefox.

6. Zsémbes-banya

Hoztam egy "szerelmes" verset!:D

"Verem a fánkodat drágám
    Már teljesen kivagyok
    Csak téged szeretlek lám-lám
    Majd meglátod ki vagyok

Majdnem az ujjam bekékül
    A veréshez kéne tojás is
    Formális logika nélkül
    Nem vagyok édesem normális" :D
    Szia Kriszti!:)
    Nnnna! Szóval megpróbáltam úgy, ahogyan tanítottad. Tényleg jobban ment a macskázás, de velem a macskák mindig macskáznak, és mire pont azt hittem volna, hogy már szuper jól megy, addigra megint csak nem.:(

Vakond-Gazda, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  7. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Ajajajajajaj, hát mit csinákoljak veled?! :cry: Miljen tanítvány az iljen? :cry::cry:
    Na ide figyelj lyányom: próbálkozz! Nem vagy Te kiskutya!

(Remélem valami külsős nem gondolja, hogy a j és ly betűket nem ismerem? xD)

8. Zsémbes-banya

Á'! Külsős biztos nem, ne aggódj!:) Bennem azért megfordult a gondolat!;):pxD
    Ma már nem próbálkozom, mert nagyon alulkoordinált vagyok, de holnap nekiveselkedek megint!;)

Egy kis Romhányi:

"Egy görény
    felül akart emelkedni társadalmi körén.
    E nagyralátó terv szerint
    feleségül kérte a nemes hermelint.
    De a felsőbb kasztba
    tartozó prémes kikosarazta.
    Talált persze vigaszt csakhamar a görény:
    - Szép hölgy, de a bűze még nem elég tömény..."

Ja! És nem vagyok teljesen őrült....

Vakond-Gazda, Vadóc, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

Köszönöm, aranyos vagy :)
    Szeretem a pillangókat. A képekre azért teszem, mert szerintem életet visznek pl. egy tájképbe, akkor is, ha nincs ember vagy valami egyéb állat rajta.

Helljj, ezt már magyarázhatod ;):pxD

10. -elzemari-

Kriszti,
    elindultam én is a gyakorlás rögös útján az első kettő még csak megy, de a gyors...na azt még gyakorolni kell..

Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Pedig tényleg működik, ahogyan Kriszti mondta, csak nekem egy idő után megint csak nem ment. Holnap majd kaszálok vele!:) Nem hagyhatom szégyenben a mesteremet.:)

Kriszti, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Biztos, hogy megy, de nekem valahogy nem akar, sebaj, ettől még jókat játszom, legfeljebb nem lesznek Valdemár élményeim...

Óriásiiii, a harmadiknál, még ugrottam is egyet, amikor kattintottam, lett 5 pontom...

Megyek locsolni,, további jó játékot...

Utoljára szerkesztett: 13.6.15
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem legtöbbször 15-20 sikerül. A vakondostól sokkal sokkal sikeresebb vagyok. Ráadásul a vakondost már szinte muszájból csináltam, kedvetlenül.:)
    Én is már 2 moringát hoztam össze és mindíg úgy zárok, hogy több mint 500 pont marad legközelebbre. Sajna nincs már olyan amit kivegyek, felesleges dógokért nem adok pontot. Hátha hamarosan frissítenek majd.:)

Nyertünk Finnországban örülök, hajrááá magyaroooook!!!!xDxDxDxD:inlove::inlove::music::music::music::music:

Bocsi, a hölgyek kedvéért: Focibaaan!!!

14. .Emama.

Hajrááááá! xD Fogalmam sincs, hogy miben nyertünk, de azért akkor is veled örülök :)

Nekem is ez a 2. moringám, de nem marad zsetonom, csak egy kevés. Nem baj, ha minden 2. alkalommal sikerül egyet szerezni, nekem az is nagyon jó lesz :)

15. Zsémbes-banya

Neked meg jó locsolást, én éppen onnan jövök!:)
    Szia Imi!:)
    Nincs miért bocsánatot kérni, ennek még mi is örülünk!:):D
    Ezekkel a pontokkal meg úgy állok, hogy nekem eddig összesen nem jött még össze 600 sem.:( Pedig a sárkányt nagyon szeretném. Remélem nem veszik ki belőle, pont akkor - úgy két év múlva - amikor sikerülne megszereznem.:)
    Majd összemacskázza neked a párod!:):D

16. .Emama.

Amennyi belépőt kapunk, azt mind elmacskázza ;) Jobb ha itthon macskázik, mintha máshol cicázna :pxD

17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Neked még bent van a sárkány?!:eek:o_O
    De káááár, pedig sec pec össze lehetne macskázni.....az igazsághoz tartozik, hogy azért nekem is vannak gyenge pillanataim? (5 és 9) És van úgy, hogy indokolatlanul csúszik vagy akadozik olyankor morgok. De nagy átlagban jól megy.:) Betehetnének még vagy 2 sárkányt?!xD:p

Kriszti, Vakond-Gazda, mesemaraton és 2 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Minek menne máshová, mikor otthon is....., még a gondolatot sem értem.:D
    Bent van a rossz életűje, ott kajánkodik le rám a bal felső sarokból! Legalább egy csúzlim lenne!:cry:;)xD

19. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Teljesen együtt érzek veled:-( Nekem sem megy a vidámparkos műfaj...

Vakond-Gazda, Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

A kalózt néhányszor sikerül átvernem azért. Régen az is jobb volt, akkor 200 zsetont lehetett tőle "rabolni", most a maximum is 75, és mintha nehezebb lenne kicsikarni.:)
    Mivel itt ma énhozzám nem szól egy teremtett lélek sem, elmegyek aludni.
    Amúgy is késő van már.:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Vakond-Gazda, Vadóc és mesemaraton kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.