Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +20 fok van és sehol egy felhő. (egyenlőre)
    Tegnap Lillafürednél voltunk az erdőben térerő mentes helyen. Csuda jó volt az az igazi nyugalom.
    Mára marad itthon a kert és egyebek. Estére lehet, hogy ráfekszem a cserére és Valdizok is egy kicsit.

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A holnapi kókusztörésre és a doboznyitásra figyeljetek, hogy aratás előtt legyen mert a pletykások szerint + egy termés bónusz lesz benne:
    - nem rekeszes, hanem úgy jelenik meg a rekeszek fölött, mint pl. a sárkány %-a
    - mindenre hat (fa, növény, ól), kivéve a tenyésztelep
    - igen, hozzáadódik a RACS-hoz
    - nem felhő, hanem egy bónusz, mint pl a mega tp napon a plusz %
    - a második kókuszfüzér végén lévő masnis csomagban lesz, kibontáskor aktiválódik - ezért gondold meg, hogy mikor használod fel és mire.

Zsémbes-banya, Kriszti és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  4. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A mai képek: 1, 2, 3, 4, 5, 6, :)

Szia Miksza! :) Szép helyen jártatok tegnap, jó kis kikapcsolódós programotok volt :)
    Estére jó csereberét kívánok, írjál ha valami nem sikerülne! :)

Szia Kukucska! :) Köszönjük szépen a hírt, ez fontos információ mindannyiunknak :)

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...

Ema, újfent nagyon szép képeket sikerült találnod.Csodálom a kézügyességüket és a fantáziájukat, hogy ilyeneket ki tudnak találni...
    Ma reggel ballagtam lefelé a dombon, gondoltam benézek újra a hires cirkuszoshoz, és a tegnap tanultak alapján, ma a nagy macskánál elérem a magasabb pontokat.Mit is mondjak, ha nem is teljesen de a földebe döngölődtem, a kétszer egy egy pontommal, és akkor még ez nem volt elég, mert a harmadik és a negyedik szép nagy nullára sikerült.Teljesen megtépázta az önbizalmamat, igy aztán nem is megyek a tájékára sem a jó öreg Valdemárnak.

Legyen vidám és derűs a vasárnapotok...

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Nagyon sajnálom, hogy így jártál azzal a fránya macskával. :( Rgéen volt valahol a fórumon gyakorlási lehetőseég. Most nem tudok róla, pedig jó lenne. Jó dolog az a macskázás, csak rettentő nagy türelem és koncentrálás kell hozzá.
    Vidd el a muszklisnak ezt a képet, hátha megijed és több pontot ad ;)

Örülök hogy teszenek a képek, amiket reggel vadásztam :)

7. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot mindenkinek!

Szia Miksza, jó kis program volt kicsit kikapcsolódtatok:) Tegnap én is pihiztem, farmoztam, ma nem győzőm összeszedni magam:) A valdit ne is mond macskáztam, de nem nagyon akar menni, 3-5pont, kétszer lett 9 hogy lesz így moringa XXL-s:music:, de még majd próbálkozom, de a szemem a gyorsnál már olyan mint a mint a macská-é [​IMG] úgy lesem azt az ingát azt mégse ott áll meg:cry::cry::cry:

Szia kukucs, köszi a hírt, holnap hajnalba kelek, inkább kinyitom, még ha nem tudom kihasználni is mint elfelejtsem, mert holnap is hosszú napom lesz:)

Szia Ema, nagyon jó képeket hoztál:)

Szia Mari, én is macskával kínlódok, a szemeim már keresztbe állnak tőle......:wuerg:>:(:)

Lehet ezt a képet kellene mutogatni, de arra pontot nem ad hiába mutatom:)

A rémséges sorral végeztem, most kezdem majd a múmiát, el leszek vele egy darabig:)

Utoljára szerkesztett: 14.6.15
    Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Tudok hozni ingát [​IMG] is, meg macskát [​IMG] is. Melyiket kéred?

9. .Emama.

Szia Betti! :) Hát sajnálom, hogy nem vált be a cicás kép a muszklis macseknál ;) Mással nem tudok segíteni, legfeljebb annyit még, hogy nagyon szurkolok nektek :)

Megyek aludni egy kicsit, mostanáig egy aratásra kellett várom :music:

10. Vakond-Gazda

Köszönöm az ingásat elvittem:)
    jó pihenést, de ha alszol hogy szurkolsz !?:music:;):):D

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, próbáld meg úgy ahogy Kriszti írta. A gyorsnál amikor oldalról visszapattan a mutató abban a pillanatban kattolj gyorsan. Akkor jó esély van rá, hogy minél közelebb áljon le a középhez.

12. Vakond-Gazda

Szia Imi, úgy próbálom, ki is nyomtattam, itt olvasom előttem, hogy lássam hogy kéne... de már a lassút se látom [​IMG] már jojózik a szemem...:) de nem adom fel... majd csak sikerül...:D:D

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Elalvás előtt erősen, nagyon-nagyon a szurkolásra gondoltam, ez kitartott ébredésig, azóta pedig folytatom ;)

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Betti, én szurkolok, hogy legalább neked sikerüljön.Hiába olvastam én is Kriszti jó kis leirását, valahogy nem akaródzik a gyors menni.Talán táncban a gyors gyors lassú, jobban menne.Ne is ad fel fel,fog az menni!!!!!!!!!!

Phűűű, de meleg van, pedig teljes vakond üzem módban vagyok.............lehet hogy igy kellene ellene védekezni??[​IMG]

15. .Emama.

Csalogatom ám én a felhőket, de egyelőre még ragaszkodnak a határon túli helyükhöz. Szlovákiában, Ukrajnába, Ausztriában és Horvátországban már szép számmal gyülekeznek, előbb-utóbb valamerről csak bebátorkodik valamelyik kis hazánkba is ;)

16. -elzemari-

Jó is lenne, csak vannak fenntartásaim, mert ilyen meleg után megint olyan csattogóasan lezuhanós eső szokott jönni.Igaz felénk jó homokos a talaj, nem szokott nagy tócsákat hagyni maga után, de a villámlás okozott a múltkor is áram kimaradást, és azt nagyon nem szeretem.Látod, eljött megint velem az öreg barátnőm is....

17. .Emama.

Barátnődet üdvözlöm sok szeretettel ;)
    Alapvetően nagyon szeretem a viharokat, de az utóbbi években az elektromos készülékeimet nagyon féltem. Volt olyan, hogy a Balcsin egy este, hatalmas viharban bementünk a férjemmel egy jó hosszú bejárón egy horgászstégre és onnan csodáltuk körbe az égiháborút. Csodás élmény volt :) Kicsit félelmetes is, de felejthetetlenül szép volt.

18. -elzemari-

Tényleg nagyon szép is tud lenni a sok cikázó villám, és azt mondják, hogy nem is kell félni tőle, mert ha látja az ember, akkor még baj sem lehet....A dörgés, az pedig lehet egy barátságos kugli mérkőzést kisérő hang....

Most a szörfözés után a vizisielést próbálom ki...
    Te jó ég , ez nem is olyan könnyűűűűű....

Utoljára szerkesztett: 15.6.15
  19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Hát ez nagyon cuki! xDxDxD Jaj, ne haragudj, együtt érzek veled, csak elképzeltem, ahogy olvasol és közben az egeret bűvölöd. De drága vagy! :D De szurkolok ám nagyon!!!

IMI! Baglyot küldtem, kérek szépen gyors választ! Köszi!

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  20. .Emama.

A síelésből sajnos semmi nem látszik, pedig szívesen megnéztelek volna ;)

Szia Kriszti! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.