Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Ez is hasznos infó lehet:

Frankné és gyongyvergazda kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Évike!
    Nyugodj meg, biztos, hogy azok is megkapják valamilyen módon, akik korábban sütiztek Rackónál!:)

PiciEma kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Rackó mai napi minitortái a váza ikon alatt láthatók. (Akik a hajnali órákban hiányolták a mini sütiket, ellenőrizzék a menüt.)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Szia.:)
    Köszi szépen a gyors reagálást.:) Megnéztem. Ott van.:)

PiciEma kedveli ezt.
  5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Ez csak a véletlen műve lehet. ;)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Véletlen vagy mert szemfülesebb vagy, nem is tudom, esetleg a motor? Be kellene nekem is szereznem egyet, persze nem úgy, hogy felülök rá és hajrá, inkább úgy, hogy valaki mögé felülök és hajrá.:pxD

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]
    A reggeli Rackónál tett látogatásom óta, már szerencsére kisültek a minitorták [​IMG] nálam is, így teljes nyugalommal várom az event kezdést...[​IMG]

gyongyvergazda és Frankné kedveli ezt.
  8. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Én is+két szó

gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Nagyon én is csinálom, Zs59-en még nem tudom, a többin biztos, hogy nem.
    Erzsike! Majd ha már kipihented magad, picit kölcsönadnád a hintaszékedet :)

10. kpe59

Még szundikálok kicsit, de event kezdéskor felpattanok és akkor a tiéd lehet...

11. Zsémbes-banya

Jóvan, köszi, addig tartom a fejemet a nyakamon. Egyre nehezebb, hol előre, hol pedig hátra billen, nagyon macerás dolog.:D

12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Kedves Zsémbi, Te fórum nagymestere..azért én hoztam Neked egy kis kézműves csokit, hátha ebben találsz majd olyant is, amitől nem lesz keserű a szád...http://www.stylemagazin.hu/static/medias/29401/665x450/Bonbon_06df41558779df4d1944e98e5c9fca87.jpg
    Szerencsésen landoltak nálam is a sütik a váza alatt, kivánok Mindenkinek nagyon jó játékot és derűs vidám napot...

13. Zsémbes-banya

Ej, ha most láttad volna a szemeimet!:D Elze ezt igen nagyon erősen köszönöm. Azt sem bánom ha Erzsi mérlege duplát mutat, mind befalom, illetve dehogy is falom be mind...., vegyetek belőle bátran ti is!:)
    Köszönöm, és neked is jó játékot, további szép napot!:)

14. -elzemari-

Nagymesterem, ha a boldogság hormon tudna működni, akkor már elérte a célját, a mérleggel meg ne is törödjél....Az avaád, az nagyon cukiiiiii.....

15. Zsémbes-banya

Véletlenül ez az avám - egy másik bannerhoz tartozik. Pár nappal ezelőtt találgatás folyt, hogy lehet-e avát cserélni. Akkor kipróbáltam, nem rögzítette, visszarakta az eredetit. Aztán tegnap reggelre beillesztette ezt, és azóta nem tudom a banneremhez illőt felrakni. Különösebben nem baj, mert nagyon szeretem ezt a kis vacakot!:D

Héjj!
    Ennyi ideig csak nem tart az aratás, vetés. Hol van a mindenki!:(

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
  16. kpe59

Azt nem tudom a többiek merre járnak, én kóborolok mindenfelé, nézelődöm, hallgatózok, közben néha vetek, aratok...

17. Zsémbes-banya

Névsorolvasásnál ugyan nem voltál itt, de ezzel most aláírtad a jelenléti ívet. Ha nem jönnek a többiek, igazolatlan távollétnek veszem, és majd jól nem kapnak bizit! Bizi.;):pxD

18. kpe59

Én a jelenlétit már 13:46-kor aláírtam. [​IMG] Igaz előtte is jártam itt, csak nem nagyon volt mondanivalóm...

19. -elzemari-

Jól van , jól van, akkor mi legyen a játszással??Most látom, hogy majd ha holnaptól pörgettek, persze csak a megadott időben, a szerencsések, még zenélő virágot is ki tudnak pörgetni.Szurkolok, hogy majd sikerüljön...

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
  20. Zsémbes-banya

Hol van? Milyen játékot hoztál?:p
    Na Elze!
    Egy perccel ezelőtt már megvolt a mai napi "játékom". Azt hiszem engem múzeumban lehetne mutogatni.:oops: Hat perc volt vissza a tölgyesben kb. 80 kockányi zabból, mellette kb. 20 kockán leérett a széna. Szépen elvetettem a széna helyére a 8 órás növényt - pont annyi nem fért ki a többi földterületre - , és, hogy gyorsabban érjen, mindenféle földi jóval megszórtam. Úgy beszupitrágyáztam a zabot is, mint annak a rendje.o_O:cry:

PiciEma, Frankné és gyongyvergazda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.