Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Szia drága Ema! :)

Képzeld el, a múltkor a kollégáimmal kitárgyaltuk, hogy körülöttünk mindent elvert a jég, minket meg kihagyott.
    Most megint mondjátok a viharádékat, hát (és has), szerintem megint kimaradunk. A jég kihagyhat most is, de a víz, a drága jó víz, na az kellene! Meg a kevesebb hőfok.

Utoljára szerkesztett: 14.6.15
    Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Már beért az országba a felhő, szerintem már van ahol esik is. Nem tudom merre laksz, így nem tudok jósolni neked, de ha megnézed az OMSZ (met.hu) radarképét, akkor meg tudod nézni, hogy milyen irányba is tartanak az esők. Az Alföldön egyelőre még nincs, de Szegedet rövidesen elérheti dél felől egy szépen hízó tömb. Hátha az tovább is megy majd :)

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Írtam, nem tudom megfelel-ééé?!xD
    Ha nem kérdezz ismét.:)

Holnap délután lesz esély esőre minden felé. A mai még csak gomolyfelhős. Itt is borzasztóan kéne!

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szisztok!
    Gratulálok a sikereitekhez.
    Most értem be a kertből. Egyenlőre még a gaz áll nyerésre, de dolgozom rajta, hogy ne így legyen.
    Jártam a léghajón. Mókusodút hajkurászok, de eddig sikertelenül. Valdihoz jelenleg nem sok kedvet érzek. (meg bevallom, hogy most nem igazán lenne hozzá reflexem)

5. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Iiiigen! Köszönöm szépen a választ, döntöttem.

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  6. .Emama.

Szia Miksza! :) Én ezekért kaptam mókust: salátavagdalda, hóangyal, hóágyú és pizzagondola. Mormotát pedig ezekért: Hapci a hóember, Cat Steve, muszklimérő, hóangyal. Akkor már a pillangókertet is leírom: egyet őszi ágyúért, kettőt Halloween varjúért és még kettőt a hegyi óriásért. Egyet én cseréltem, azt már nem tudom miért.

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm a tippeket.

Zsémbes-banya, .Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  8. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

hiába a szurkolás nagyon felsültem a macskával, csak rosszabb lett még az 5 pontot se értem el, elmentem a vakondhoz, ott legalább 9-s az átlag, majd a következőnél megpróbálom megint most már nincs kedvem valdizni:)

hiába olvastam, hogy kell nem akart ott megállni:oops::) béna vagyok hozzá....majd legközelebb:)

Szia Miksza, remélem sikerül a mókus van még idő....:) a valdinál én is porul jártam:wuerg:

A csere nekem sikeres lett tele a kergém fel az égbével, kíváncsi leszek, hogy mennyi ad:) Meg sikerült egy kivi is pedig nem hajtottam érte, csak belefutottam:) de aminek nagyon örültem találtam egy húsvéti nyulat ami a pohárból nézeget, már ugyan van egy de nagyon tetszik, megy majd a felhőre...:)

Nem tudjátok mi van a papival? megy le a hőmérője....:(

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Vigyázz, mert ha a kergén ráviszem a kurzort a fel az égbe-re, akkor kiír 4972-t. Ez így nem jó, nem tudom miért nem a helyes értéket írják ki. Szinted x 6,5 Tp-t ad, majd ahogy haladsz előre egyre emelkedik. Nekem így 109-en 1 aratáskor ad bő 2200-at (ez több mint 700 tp-1db/aratás). 6 bagoly, 6 varjú, 1 sárkány és 1 táltossal.

10. .Emama.

Jelenleg úgy néz ki, hogy Papi abbahagyja a játékot. :(

11. Vakond-Gazda

igen olvastam, hogy nem annyi mint amit látok, de már rég óta gyűjtögetem, mert 10 órás ezt átlagba le tudom kétszer aratni, de szokott nőni a tp, nekem 6 baglyom, 2 táltosom 1 sárkányom, és 2 varjúm van, a varjútkat mivel azt csak reggel szoktam röptetni ezért nem veszek többet:) mert 12 óra nem mindig jön ki:)
    Remélem csak ez van, és nincs probléma, de azért csodálkozom, hogy nem szólt róla....

Az előbb is írni akartam ,de lemaradt érdekes, hogy dekor tárgyakat cserélsz, nekem nem tudnak olyant ajánlani, amiért bármelyik kütyümet elcserélném, mert azért én megdolgoztam......., még ha csak a pajtában pihen, mert nem tudom kirakni a felhőre, épp ezért szív fájdalmam, hogy van egykét kitehető amit nem lehet felrakni, pedig ott legalább látnám:)

Zsémbes-banya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Én élvezem, hogy ezeket a soha többet nem használatos kitehetőket számomra értékes dolgokért el tudom cserélni. Rengeteg jó holmit szereztem már értük, olyanokat amiket használni is tudok. Ami kitehető nem jó TP-jű és hosszú érésidejű, az nekem semmit nem ér, megvallom érzelmi szálak sem fűznek hozzájuk.

Nincs más, hirtelen jöhetett....

13. Vakond-Gazda

Amiből, több van az nem zavar, de olyan kevés van meg az nem nagyon kelendő... Ha lehetne cserélni a virágokat azt szívesen cserélném, mert ennyi nem kell....

Megyek aludni, mert mindjárt csörög az óra brrrr....:cry::cry::cry: és sajnos már megint hétfő....
    Jó éjt, Szép álmokat mindenkinek:)

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

19°C, enyhén felhős ég.
    Az éjszaka esett egy kis eső, ami a földnek nagyon jól esett:), de a kitett ruháimnak nem igazán:(
    Nekem kimaradt a csere és a macsek is egyéb elfoglaltságok miatt, de majd lesz legközelebb;)
    Gratulálok a jó cserékhez mindenkinek!:)
    Irány a munka!

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  16. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A mai kép :)

Picit pléhre csúsztam a masnis ajándékkal. Csak a földekre hat, én arra számítottam, hogy mindenre. Föld már csak addig van nekem kint, amíg a horror lejár és addig is csak a főterületen. Így jártam :music:

Zsémbes-banya, Vadóc és -elzemari- kedveli ezt.
  17. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Az idő verő fényes napsütés 27°C.
    Nekem is kint van cserére 4 kandúrom, úgy látom nem kell a cicáknak, így nem lesz se Kowhai fa, kivifészek, tamarinduszfa, amherstia fa , pedig már egy kakas is kukorékol cserébe.
    Viszont egy kérdésem van ez a Nyári nyereményözönnel kapcsolatban kötelező kinyitni a bónusz ajándékot az nap vagy lehet vele várni ?

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-nyereményözön-2015.12626/

Zsémbes-banya és Wekendtelek kedveli ezt.
  19. .Emama.

Végre sikerült a nagy farmon is az első kitett cserémnek létrejönnie. Itt most nem voltam sikeres, eddig semmi nem ment el, pedig időnként át is cseréltem az ajánlatokat. Most azonban visszaszereztem 2 Fel az égbe kitehetőt, 1 Karácsonyi pálmáért adták oda :pxD

Zsémbes-banya, Vadóc és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok....

Csere itt szerva ott.Nem valami fényesen sikerültek a cseréim, illetve talán három bájitalfát sikerült egy egy cukorjuharért cserélni...

Ema, de jó, hogy olvastam a cseréidet, itt szembesültem vele, hogy nekem nincs is Mókusodum.Ám szerencsére kedves gazdától kaptam és már boldog tulajdonosa vagyok én is.Hogy vajon miért nem volt nekem, nem tudom megfejteni.Ha nem olvastam volna nálatok róla, akkor nem is lenne.Milyen jó, hogy átjárogatok....
    Szenzációs képet hoztál ma is...

Gyorsan ezt is elmesélem...
    Ma megint ballagtam le a domboldalon, és a jó öreg Valdemárnál integetett de nagyon a varjúkoma, hogy a mai lehetőséget ki ne felejtsem ma sem.Az ilyen szives invitálásnak csak nem mond nemet az ember, és újra a nagymacskához vitt az utam.Szemmel látható, hogy nem megy ez nekem...Az első ütögetés 5 pont, a második 3 a harmadik 2 a negyedik 1.
    Na ennyit a fejlődésemről.

Jó játékot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 15.6.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.