Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Óhaj sóhaj, vágy, álom, kívánság csak ne lehetetlent mint Mikszafarm xDxDxDxDxDxD
    Nagyon nehéz volt azé sikerált :D;)xDxDxD

Zsémbes-banya, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Biciklis Lány! :) Örülök, hogy tippet adtam, bár az tényleg érdekes, hogy eddig nem volt mókusod és nem is hiányoltad :)

Szia Breki! :) Toronyóra lánccal? A láncszemekben egy-egy Fel az égbe, a torony tetején egy kivimadár??? xD
    Aranyos vagy, én részemről nem kérek semmit. :) Amit szerettem volna, az sikerült a hajóról. Lett egy kivim kitehetőkért, és most sikerült részben pótolnom a kitehetőket is, úgyhogy én megvagyok :)

Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Látod Ema, ha valaki tudatlan, akkor nem is tudja, hogy az....[​IMG]

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Ez nem tudatlanság :) Biztos semmihez nekm kellett neked mókus, azért nem tűnt fel az ól hiánya. :) Meg az is lehet, hogy te is inkább földeket szeretsz kitenni és kevésbé ólakat? Ezt nem tudom. Én az "ólmániámmal" alighanem hamarabb észrevettem volna ;):)

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Reggeli aratás, gép lekapcsolás 7:30-kor majd vissza kapcs 10 után. Eddig jó. Csakhogy 10-kor internet kapcsolat sehol. Végig jártam a szokásos és lehetséges utakat de siker nélkül. Hibabejelentés. Szerelő csak délután 4 után ért rá. Mivel Linux Op rendszerem van, mindjárt első látásra megnyúlt az orcája. Hosszas kisérletezés, jószerivel én mondtam neki mit hol talál mert a Linux nekik kínai és megfogadta, hogy továbbképzésre fog menni. Telefonos segítséget is kért xDxD:p de kudarc. Annyit megjegyeznék, hogy nálam is reggeltől és nála is minden rendben volt már ami a modemet, vezetékeket, kapcsolatot illeti. Mondta is a telós segítsége, hogy látja a gépemet meg a kapcsolatomat mennie kéne! Nincs más hátra mint előre, szerelő el azzal, hogy holnap délelőtt jelentkezik 1 új modemmel próba cseresznye. Én meg már azon gondolkodtam, hogy 19-kor inóc kanóc a szomszédba nagyaratni. Még próbáltam varázsolni de minden trükkből kifogytam azonban a végén eszembe jutott valami valami, amit minden fórum-topicban ajánlanak a nattudásúak évek óta tudok róla, és nem csak szám.gépnél, de tévénél stb is. És ami reggel óta nem ugrott be szegín fejemnek!!! Nem csigázódok tovább. Áramtalanítottam mindent ami csak a számgéppel kapcsolatban állt, pár perc erejéig. És lőn katarzis meg fényes siker meg örőm és bódottág. Megint megúsztam, nem kell máshoz menni aratni. Ezt a remek és nagyon nattudást kívánó szakmai húzást meg többé nem felejtem el mert mindenki a saját kárán tanul. Csak szegény szerelőt sajnálom, hogy holnapig nem hívhatom fel lehet, hogy nem tud aludni. (nincs ügyelet 17 után):eek:

Örömömbe rohantam a bahamákra és nézem ám a 8 titokfákból mit is kaptam. Egy kókuszpálma xxl, a többi még tűzrevalónak is silány. Ez már sokadszor fordul elő, így könnyű ám adakozni?! Egye fene, van netem mit sajnálkozok?xD:p:inlove::music:

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Valóban , inkább a földművelést preferáltam, de mostanában már az állattartásra is berendezkedtem, és a gyümölcs termelésre is ráálltam.Variálom a dolgokat a kis gazdaságban,éppen elég akkor többször kapálni, kaszálni, amikor muszáj.Most én is a mobil alkalmazást használom, és nem szeretnék kiszaladni belőle, mert azt hallottam, hogy már nem lassitják, hanem letiltják, ha túllépés van.Hallottál te erről valamit?

Imi, örülök, hogy megoldódott a probléma, és nem kellett a szomszédban az aratást megtenned...

Zsémbes-banya, lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Szia Imi! :) Örülök, hogy megoldódott a problémád :)Náluk mindig az első a resetelés (vagy áramtalanítás), sokszor segített már.

Szerintem a szolgáltatónál kérdezz rá, én nem hallottam ilyenről. Én most nem használom el a megmaradt mobil net havi adatforgalmát, amióta van ez az új, de amíg használtam, addig csak belassult (2-3 hónapja van csak ez az új netünk).

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Drága Margitka.
    Ilyen eccerű dógok mennek ki a fejemből. Többször is észre vettem már magamon ehhez hasonlókat, de ez nem súlyos csak kellemetlen.xDxDxD:p:p Mint írtam, ezt a dógot már míg élek nem felejtem el.:) Ezzel kezdek legközelebb, ha lesz ilyesmi.
    Egy hangyányi kompromisszum készség kéne Papi nejének. Nem olyan sok az a napi pár aratás.

9. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy holnap vége az cserélgetésnek, és nem érek haza időben. Ha nem veszem vissza az ajánlatokat, akkor azok elvesznek, vagy visszakerülnek a raktárba? Üdv.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fent maradt ajánlatok bizonyos idő elteltével (remélhetőleg pár óra) visszakerülnek a pajtánkba.

Zsémbes-banya és apa1971 kedveli ezt.
  11. .Emama.

Imikém, én is kezdek felejteni időnként dolgokat, de hát ez van [​IMG] Ez speciel rögződött, mert az őskorban sokszor volt rá szükség ;)
    Az utóbbi gondolatodhoz itt nem tudok mit hozzáfűzni :oops:

12. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Szia Miksza!
    Ha aktuális még a mókusodú, küldjél baglyot!

Remélem a hőségimádókon kívül mindenki örül a lehűlésnek, nálunk azért már csökkent a kánikula, igaz hogy már háromszor volt felhőszakadás jégesővel karonöltve.
    Ez az időjárás nem tud a lovon ülni, vagy egyik vagy másik oldalán van a középutat nem ismeri.

Zsémbes-banya, Vadóc, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm önzetlen segítségedet.:D:D

Utoljára szerkesztett: 15.6.15
  14. .Emama.

Szia Juditka! :) Én feltétel nélkül örülök neki ;)xD

Abban is biztos vagyok, hogy a paprikapalántáim is, mert szegények hőgutát kaptak, csak remélni tudom, hogy valami azért megmarad belőlük.

15. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Én is örülök, mert már pokoli volt a hőség. A felhőszakadást most tudtam volna mellőzni, mert a múltkorinál a tetőn törtek el cserepek, nálunk a padlástérbe van két belső csatorna ami a beesett jég és hatalmas eső miatt nem tudta elvezetni a vizet és kiöntött a vályúból, a fél padlás úszott és hajszálon múlt hogy mi is be nem áztunk. De már úton vannak a tetőfedők, csak még a mai nap volt necces. Meg a holnapi ha esetleg szintén zenész lesz.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  16. .Emama.

Még szerencse, hogy megúsztátok a nagyobb bajt. :) Most egyelőre úgy néz ki, hogy Pestet nem támadja újabb zivatar, holnapra meg már kevesebb esőt jósoltak.

17. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Az a pár aratás nem is olyan sok. Csak mellette a piac átnézése, a fórumok átnézése, alakítgatni az ötéves tervet, amit Varun állandóan áthúz, vissza a piacra, mert hátha tettek ki jót, közben kis időt csak kell várni, mert bevárod míg X Y beér, aztán .... és hopp, oda az egész délután. :eek: Vagy csak én bénázok ennyit?!

18. .Emama.

Szia Kriszti! :) A játék itt szimbolikus jelentőséggel bír......
    Amúgy lehet így is játszani és lehet úgy is, hogy csak ritkán csap kirándulásokat az ember a piacra, gazdakörbe, stb. Én állandóan itt lógok, én se nagyon tudnám kevésbé "alaposan" játszani a játékot, de ha valaki dolgozik és kevesebbet ér rá, az kénytelen ;) Azért akkor is lehet szépen haladni és kedvvel játszani :)

19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia Juditka!
    Köszönöm az önzetlen segítségedet. :D:D
    Amikor nálam is 'rámripakodós üzemmód' van, akkor én is lazább stratégiára váltok. ;) Ilyenkor van, hogy az event is kimarad.
    Meg kell találni a család számara is optimális állapotot.

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szegény cicusom is most kezd magához térni, tegnap már csak ide-oda rogyott a lakásban olyan melege volt.
    A Matyi hogy bírja a meleget, teljesen rendben van már?
    Szia Kriszti!

Nekem a legtöbb időm azzal megy el, hogy átnézem a fórumokat, mire a végére érek valahol mindig van újabb hozzászólás és kezdődik minden elölről.
    Nem Te bénázol, tény hogy sok időt el lehet/ne/ itt tölteni.

Zsémbes-banya, Vadóc, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.