Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hol és mikor pörgettem-e? Nem értem a kérdést, bocs :)

2. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

A Party-pörgetésen. :)

Én is megyek aludni. Jó éjszakát! :)

Vakond-Gazda, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. .Emama.

Közben leesett, hogy arra gondolhatsz :)
    Pörgettem tegnap. A nagy farmon nem sikerült az új, a Picin igen, ott viszont nem sikerült még mindig az éneklő tulipán. Az hiányzik már csak a felhőre és nem akarja megadni. Az előző két madárijesztőből mindkét helyen van már.

0:31

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 17.6.15
    Vakond-Gazda kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +11 fok van és az egyik irányban azért van felhő az égen rendesen. A másik irányban nincs.

Magdusnéne, Vakond-Gazda, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!

Korán keltem, mert hát munka az van, rengeteg...meg a farmon is el kell látni az állatokat, rendet rakni, miegymás, utána jöhet a valós. Nem is tudom, milyen napom lesz, az biztos, hogy nem unalmas......

Ema! Valóban, Téged olvastalak többször az állatozással kapcsolatban, és Zsémbire is emlékszem...meg mások is írták, hogy szívesebben állatoznak. Jó irány ez is..:) :)

Rozikánk haza jött pár napra, de még vissza kell menni. A körülményekhez képest jól van, azt írja, hogy a fájdalmai el múltak, és szépen gyógyul. Ez jó hír..:) :)

Remélem, ki süt a nap is ma, mert nagyon kellene.........Szép napot kívánok!

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Reggeli [​IMG] itt megfelel?
    Ne haragudjatok a megint csak eltűnésért, de estig máshol volt dolgom, aztán meg aratás közben az egyik farmomra levelet kaptam, de olyant amitől kis híján lefordultam a székről. A játékost letiltottam, ezen túl már nem tud nekem írni, mégsem megy ki a gondolataimból a dolog. Lassan oda lyukadok ki, hogy már sajnálom. Akiben olyan indulatok gerjednek mint benne, és annyira gáttalan, önkontroll nélküli ordenáré módon adja ki magából a dühét mint ő, azt az embert tényleg csak sajnálni lehet. Bármi miatt is van ilyen állapotban remélem felismeri a bajt, és keres megoldást a problémájára.

Nem a kedveteket akartam elvenni, csak muszáj volt legalább ennyire kiírnom magamból. Szegény Emát este már részben "tönkretettem", és hát több váll, többet bír el.:)
    Jövök, ahogy tudok, addig is minden szépet és jót!:)

Vakond-Gazda, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben úgy érzed, hogy a levélben megfogalmazott tartalmak túllépnek a "megengedett határokon" jelezd a supporton. Feltételezve, hogy nem törölted a kifogásolt üzenetet.

Vakond-Gazda, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Szia Laboviti!
    Köszönöm segítő javaslatodat. Már túlléptem a dolgon, csak szánom őt, és remélem, hogy részemről ezzel lezárható az ügy...!

9. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A mai kép :)

Szia Laboviti! :)
    Minden határon túlmegy az az iromány. Valós indok nélküli ocsmány mocskolódás az egész.
    Én még életemben nem hallottam nőt ilyen mosdatlan szájjal beszélni, nemhogy írni.

Szia Zsémbi! :) Tudod? Lábat fel, laszti elgurul alatta ;)

Szegény Emát azért sajnálhatjuk nyilvánosan, és rettentő nagyon, mert legalább törődsz velem addig is;)Amúgy ok nincs a sajnálatra, de a törődés jól esik :pxD

Szia Sütike! :) Rozimamának további gyors felépülést kívánok! :)

Neked kisütött a Nap, nekem meg kellemes szellő lengedezik még. Jó kis kereszthuzat van a lakásban, egyelőre kellemes a hőmérséklet is ;):)

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnálom, hogy ilyen helyzet adódott.:(
    Átgondolnám a lehetőségeket, egy ésszerű megoldással.

11. .Emama.

Kedves vagy, szerintem tényleg túllép rajta hamarosan Zsémbi. Okos, erős nő ő, és tudja, hogy nem érdemel az ilyen ennél több figyelmet, mert azzal csak elérné a célját ;):)

12. Zsémbes-banya

Szia.:)
    Mai kép....,hm....nem tudom hány imát kellene elmondanom teljes hittel ahhoz, hogy bemenjek akár csak egy percre is...
    Lábaimat fel? Persze! Aztán meg jól hanyatt esek.
    Szegény Emát ettől függetlenül: ajajajajajjjj! Szegény Ema! Szegény Ema! Eddig a sajnálkozás, most jön a törődés: kinyitottad? Megnézted többször is?
    Másikon is nyitottál? Megnézted? Többször is????
    Köszönöm, hogy rengeteg munkád mellett még erre is fordítanál időt és energiát.
    Miután ma megerősítést nyert, hogy komoly problémákkal küszködik a levél írója, - amennyiben ez a valóság - másképp érzek mint tegnap este friss dühömben és döbbenetemben. Azért az ésszerűség jól jönne, mert nem vagyok teljesen biztos abban, hogy nem fordul elő hasonló eset akár velem, akár mással.
    . - . - .
    Event!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/színkavalkád.12700/

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Kicsit nem vagyok itt és máris micsoda események vannak...
    Nem unatkoztam ma sem, a vállaimon meg is látszik a "paraszt szolárium"...
    Délután megyek vissza, ha kicsit hűvösebb lesz. Még a maradék borsót is le kell szedni.

14. Zsémbes-banya

Szia Erzsi!:):)
    :cry:Ez azé' van, mer' nem vigyáztál ránk!:cry:;):pxD
    Még szedés után termést vársz a borsón?
    Ha már nem várható, hogy még kifejleszti a szemeket, akkor fel szoktam húzkodni, és a diófa alatt, finom árnyékban lecsipegetem a hüvelyeket.:)

15. kpe59

Majd legközelebb őrt állítok melléd... (Tudod, azt aki beállt Bécsben az őrbódéba...[​IMG])
    Kétszer már szedtem róla, most még az utolsó adag van rajta... Ez az árnyékban csipegetés tetszik.[​IMG]

16. Zsémbes-banya

Fess fiú! Majd jól odabújok, hogy ne érhessen semmi baj!:)
    Árnyékos csipegetés tényleg nagyon jó. Közben képes vagyok olyan állapotba kerülni, hogy még gondolatom sincs, ami nálam nagy öröm.:D
    Volt, hogy azon vettem észre magam, nem tudom mennyi ideje van egy cukorborsó hüvely a jobb kezemben, egy szár a balban, és mióta tartom a szemeimet kb. 10 fokos szögben felfelé. Olyankor mindig pipa vagyok, hogy bezzeg amikor tudatosan le szeretnék menni alfába, az soha nem sikerül.:mad::oops::p;)xD
    Hanem lassan pakolok és bezárok, aztán oforc a buszra!:)
    Nektek további szépet és jót!:)

Vakond-Gazda, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  17. kpe59

Fiúúúúú...???!!! [​IMG] Az a gyanúm, hogy te nem [​IMG] tudod, mire gondoltam...

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Sajnálatos ez a levél, amiről szó esett, de én is inkább az íróját sajnálom. Nem érdemel annyit sem, hogy az ember idegesítse magát miatta, a letiltás, törlés a leg egyszerűbb, aztán levelestől mehet a kukába. :)

Kedves Zsémbi, azért itt olvasgatlak, és látom, helyre állóban van a lelki békéd! Öröm látni, mikor hozod a humorodat, és egyben magadat! Ema mindig törődik velünk, és odafigyel a bajainkra, és jó tudni, ha ki pakoljuk a cuccost, más szemével is látunk, más fejével gondolkodunk a vélemények, vigasztaló szavak révén, és máris könnyebb...:)

Nyakig munkás napom van, de elég jól haladtam a dolgaimmal. Jelenleg a varró gépet nyomom ezerrel, mert még van itt egy kupac varrni való, és jó lenne ma be fejezni...:) :) Szép délutánt Mindenkinek!

19. .Emama.

Köszönöm a sajnálkozást és a törődést is ;) Hát te kinyitottad? A másikon is? :pxD

Az eventet is köszi, lányos zavaromban kiárultam hamar pár M-t mindkét farmon ;)
    A palettával pléhre csúsztam, nem szoktak terményből ilyen sokat kérni. Kénytelen leszek kitenni a palettásaimat, mert nincs már a piacon, aztán gondolom aranyárban lesz majd.

Szia Sütike! :) Aranyosat írtál, igazad van, és köszi a rám vonatkozó részt :)
    Varrogassál csak, majd készen leszel azzal is :)

Hír: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.12702/#post-269951

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és lukimi kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én csak az ezüstöket csinálom meg, a másodiknál az aranyat is és az utolsónál mindet. Így az elején lesz 6 sima de 12 órás paratölgyem amit mindjárt kirakok katával zoknival. A végén meg meg lesz a nagyon szép Tp-jű 3 xxl fa és a darts is a nagyon szép Tp-jével amit valószínüleg a kincsesre teszem.:) Azért csinálom meg mert a fák játékban maradnak. Jön szépen szupitáp is így amit én megcsinálok ahhoz szinte elég lesz vagy kevés kell hozzá.
    Nó problem, aki hamarabb hozza az nyert.xD
    Rögtön töröltem a felesleges hsz-m mert látom máshol milyen szép amikor egy és ugyanaz kérdéssel kapcsolatosan 20 válasz van, majd jön a kérdező és egyenként meg köszöni!!!:p:p:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.