Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Még jó, hogy mondod, megnéztem, így magam alá kerültem, azzal hamar valamit kezdnem kell ;)

Én először az első ezüstjét beadom, aztán a 2. sort végig és akkor már teszem is ki a fákat. Az összes többit, majd szokás szerint egyben, ha minden kész hozzá :)

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jujjajujjjajujjjjaaaa! Akkor tényleg nem tudom.:oops:
    Szia Imikém!:)
    Nagy leterheltségemben (ráadásul még agyilag is) nem volt időm írni arra a hozzászólásodra, amiben az új terület szükségességéről vagy feleslegességéről írtál. Már régóta várom, hogy mégis csak kapjunk egyet, mert nekem igazán problémát okoz, hogy gyakorlatilag mindenre azt kell mondanom, hogy nincs belőle elég. Valamit úgy gondolom, hogy főleg eleinte tényleg moccant majd a piacon, de egy új terület nem ad elegendő lehetőséget szerintem ahhoz, hogy teljesen önellátóak legyünk és még piacozással némi csp-t is kereshessünk.
    Csupán annyit várnék az egésztől, hogy valamit enyhítsen a helyszűkén.
    Az a "félelmed", hogy esetleg eventekbe mindenből többet kérnének elgondolkodtatott valamelyest, de talán tisztában vannak azzal, hogy egyetlen új terület - akár olyan ami növénytermesztésre hivatott, akár amiről már szó is volt, hogy esetleg ólakat lehetne kitenni rá, nem vonhatja maga után a nagyobb elvárásokat, mert egy meglévő problémát orvosolna, és nem lehetőséget teremtene arra, hogy többet adhassunk be az eventekbe.
    Amúgy pedig végtelenül örülök, hogy végre egyszer el tudtalak csípni!:):music:
    Megnéztem, a palettám elég lesz, egyebekkel pedig megküzdök majd!:)

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, én most is ólazom állandóan a Főn. 200 körüli állatokat hozok össze fajtánként persze én nem mindíg eventezek ezért ritkán fogy ki valami. Most példáúl libázok már közel a cél 600-at akarok belőle mert tenyésztve lesz. 9 ól van kint folyamatosan, + 2 kiviól, 4 kacsacsőrű és 1 bajuszól. A kacsacsőrűből tartom a farmom az marad is főleg, hogy még mindíg közel 30 ezer/db áron tudom eladni őket. A lényeg, hogy a tisztás és a szédült sose nincs bántva (különleges eventkor igen) mégis meggyőzöm állatokkal a tenyésztéseket és az eventeket - ha csinálom éppen. Egyedül ültetni nem tudok, így abból vásárolgatok és az első táblát összehoztam 6 ezret fajtánként szinte a kosárból, a hosszúakból bizony kevéske van. Nos, kimaradt a terményes ól terményből kevesem van vásárolni ilyen árakon nem szeretek és bizony nekem is jó lenne egy új terület, hogy ott terményólazzak.
    Roli ötletét nem vétóztam meg csak azt ecseteltem nem mindenki szeretne új területeket. Persze, hogy én is bírnám: a mostani 3 terület be lenne állítva Tp-re, egy újon meg éppen azt raknák ki amihez kedvem van. De, hogy 1 új területet csináljanak és azt bekapcsolják a vérkeringésbe szerintem szinte esélytelen.:)

Vakond-Gazda, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ez ügyben kérdezd Emát, mert most nem érek rá, vár a kapa... [​IMG]

5. Zsémbes-banya

Értem én ezt Imikém! Azonban a te helyzeted merőben más mint az enyém. Nekem az event, ha morgolódom is csak ritkán marad ki. Jó ideje jóformán csak egyszer tudok aratni, ezért nem tudom ezt olyan szépen, szisztematikusan, és olyan ütemben csinálni, ahogyan kellene ahhoz, hogy közel úgy álljak ahogyan te.
    Na jóvan Erzsi! Engem is vár, úgyhogy majd később megtudom.

Magdusnéne, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  6. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.

Én is el vagyok a meglévő területekkel, nekem sem hiányzik hozzá még egy. Az eventeket majd mindet kivégeztem, csak az maradt ki, ami bántóan keveset adott az elvégzett munkáért. Egyébként sem sétagalopp egyik event sem, mert a szédültön várom a boldogságot..
    Azért a holnapit megcsinálom, nem kell beleszakadni, és kifejezetten szeretem a tenyésztős dolgokat.

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    A színkavalkád event nálam kérdéses lesz. Az egyiken még megoldható, mert csak 25 lovaglóóra hiányzik, de a másikon kb.: 75 db festékpaletta. Ehhez kellene kb 15 db festőtelep, vagy megvenni őket. Jelenleg 9800 píz a piacon. (fejvakarós barifej) :p

8. Zsémbes-banya

Szia!:)
    Ettől szép ez az egész! Mindenki másképp csinálja, és mindenki megleli benne a maga örömét - legalábbis optimális esetben!:)
    Nézegettem a feladatot, és úgy döntöttem, hogy nekiveselkedek én is. Szeretném azt a felhősort.:)
    Szia!:)
    Mondanám, hogy építsd meg a hiányzó pulykalábasokat, de van egy olyan érzésem, hogy a barkácsokkal is csínján kell bánni.o_O Azért nem aggódom érted, majd kitalálod a megfelelő taktikát.:)

9. mikszafarm

Igen. Épp most olvasom a gangon, hogy kellenek majd barkácsok a pecás eventhez is. Na még számolgatok.

Vakond-Gazda, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Ráadásul az igazi kert is egy trotyi.:( Két napja inkább csak az esti öntözéshez volt energiám. Ma végigjártam, és azt hittem, hogy hajamat tépve visítozni kezdek. Amiket kb. egy hete megkapáltam, azokban újra nő a gaz. Csak azt tudnám, hogy a bánatba, amikor egy élő csöpp eső nem sok, annyi sem esik. Ha holnap és holnapután is kitartóan dolgoznék a kertben, akkor mondhatnám el, hogy olyan gondozottnak néz ki, mint azoké akik otthon vannak, és bármikor csinálhatják a kerti munkát.
    Ha mindkét napomat ott töltöm, akkor nincs takarítás, a házat fogom "utálni".

Erzsike!
    Módosítom a véleményemet. Vigye kánya akármilyen jóképű fijjúról is legyen szó, azt a testőrt választom, akit ajánlottál!:):):)
    Itt ma már nem lesz csevej.:(
    Megyek egy jót aludni. A holnapi napot még ki kell bírni, aztán hétvége.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
    Vakond-Gazda, lazanne és .Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda és lazanne kedveli ezt.
  12. mikszafarm

Jó reggelt!
    +10 fok van és kissé felhős az égbolt.
    Végül építettem festőtelepeket (óvva a barkácsklszletemet) és be is üzemeltem őket a ranchokkal együtt.
    A piacon 30000 a házi és 135000 a pávapulyka. Erre így nem leszek vevő!:p
    Ma 60000 CSP-vel gazdagodhatunk.;)
    Változtak a szükséges összetevők az üzenőtáblához! Csak 108 db parafa és 27 db festékpaletta kell!!!

Utoljára szerkesztett: 19.6.15
  13. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én nagyon nem örülök az új Event-hez és a tényhez, hogy megint újabb fa lesz porondon. Lassan, de biztosan úgy érzem, hogy már nem is farmon vagyok hanem egy külön bolygón ahol az a cél, hogy a földön létező össze fát állatott virágot és gabonát termeszünk.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/színkavalkád.12700/#post-269768

Én személy szerint jobban örültem volna egy olyan feladat sorhoz amit ,
    Rolcsi javasolt.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...nem-nyitunk-topicot.11969/page-13#post-268838

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és lazanne kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Na ugye, hogy ugye...??? (Nálunk a 8706. hsz.)

Ma reggel határozottan fázom, 15 fok van...

15. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Jól tetted, hogy megépítetted. Ahogy a dolgok alakulnak, lesz még rá szükség máskor is!:) A házi és a pávapulyka árához: brrrr.:wuerg:
    Legyen szép napod, mer' ám ez a pééééntek!!!!:D
    Szia Gabi!:)
    Valóban kapkodhatjuk a fejünket egy ideje, de ha derűsen próbálunk gondolni az egészre, akár ott is maradhat a mosoly az arcunkon. Azzal, hogy Miksza hozta az összetevők változásáról a hírt, egész megnyugodtam. Így már egyszerűen kezelhető az event.
    A parafafát pedig elrakom, ha már adták. Kellhet még a háztartásban egy - egy dugó.:p;)xD
    Rolcsi javaslatai nekem is szimpatikusak! Talán fontolóra is vesznek belőle valamit, és ha már igen, akkor olyant, aminek a legjobban örülnénk.:)
    Szia Erzsim!:)
    Nálunk is e körül volt a hőmérséklet, de nem fázom, inkább olyan fülledtnek érzem a levegőt. Esély mindössze 30 % valami kevés esőre, az pedig az én szűkebb pátriámban a nullával egyenlő.8)

Vakond-Gazda, Vadóc és lazanne kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Egy tévedés okán (nem csak nálunk) olvassátok el az új hozzávalókat, azért nem hoztam azt ne, hogy hülyeséget írjak. (csak: 27 paletta és 108 parafa kell)
    Az oldalon le kell gördülni az alsó fertályba>>>>>

17. Zsémbes-banya

'S hune az aranpici Zsémbikém, meg az öröm hovvaok? He?:cry:;)xD

Vakond-Gazda, Vadóc és lazanne kedveli ezt.
  18. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A mai képeket egy Holland faluról hoztam, Holland Velencének is hívják (eredeti neve Giethoorn). Na még egy télről is ;):)

Szia Miksza! :) Jó hír ez, így már eladni is tudtam a vásárlás helyett ;):)

Szia! Sok új dolog jön be a játékba, mégis csak kellene az az új terület ;)

Szia Kukucska! :) Fiiííííínom hűs van, én roppant mód élvezem xD

Szia AranpiciZsémbikém! Jajjjjdeörülök, hogy látlak ;):pxDxD

Csak mielőtt én is kikapnék, mint Imi, hogy nem köszöntöttelek megfelelően ;)

Szia Imi! :) Ennél nagyobb tévedése sose legyen Csocsónak! ;) Semmi hiba ezzel, tényleg nem volt még rá példa, hogy a malom négyesével indította volna a termelést, nem csodálom, hogy ez elsőre féreértésre adott okot.

19. Zsémbes-banya

Sziaám!:)
    Amit írtál az jóvan, csak semmi valami mellé?:(

Utoljára szerkesztett: 19.6.15
    Vakond-Gazda, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.