Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nekem a Jamaicai trombitás akkor is vonzóbb
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ASVLnzodnMw

Szép napot Mindenkinek! (Mindenkinek ám!!!!):)
    Köszönöm Elze! Élménybeszámolódat mint mindig, most is nagy élvezettel olvastam.:)
    Édes Bogár!:(
    Pedig vártalak ám 11-ig, addigra már nagyon fáradt is voltam, meg éreztem, hogy nem tudsz jönni, aztán elköszöntem a Jemától és eltettem magam.:)
    :D Úgy elképzeltelek!:)
    A rend

Tűnődésem a rendről, mely fogalom
    nem más, mint a káosz ellentéte,
    hogy rend, csak rend által jöhet létre,
    amelynek értelmet ad a tudatom.

Létének tényét magamban tudhatom,
    formálhatom önmagam kedvére,
    a rend megőrzésének törvénye,
    melyet megteremt szabad akaratom.

Maga választotta szabályok rendje
    a szabályok betartásával lenne
    csak az, amivé szeretne lenni.

De miért kell egyáltalán a szabály,
    miért kell a rend, ha az csak akadály,
    miért kell mást mutatni, mint tenni?

Ajánlás:

Azoknak, akiknek lételeme a rend,
    és azoknak is, kiket nem szabadít meg
    az örök rendetlenség rabsága alól.
    "Serva ordinem, et ordo servabit te!"

Vakond-Gazda, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Én ma aranyrögök keresése helyett a képek tengerében merültem el. Végül ezeket sikerült kipecáznom onnan mára:
    Dubaiban, a sivatag közepén található ez a csodás virágoskert :)

Szia Miksza! :)
    Már csak az a kérdés, hogy az a dobos korán kelt-e vagy sem? ;) Fontos lenne tudni a saját meggazdagodásunk felé vezető utat keresve :pxD

Szia Biciklis Lány! :)
    Én a "tour de farm" helyett csak a "túrd a farmod" versenyben indulhatnék. Az ilyen nemesebb megmérettetéseket egyelőre másoknak hagyom ;) Lárod, te ügyesen és sokáig eljutottál benne ;):)

Szia Kukucska! :) Pedig milyen jó lett volna, ha te is jössz :) Így csak egy kicsit ketten bohóckodtunk Zsémbivel, aztán fel is adtuk....

Szia Vadóc! :)
    Neked komoly hiányzási listát kell igazolnod ;), vagy ha az nem megy, akkor legalább a közeljövőben pótolnod az elmaradásaidat;):)

Szia Zsémbi! :)
    Ezt neked hoztam megmutatni :)

Utoljára szerkesztett: 23.6.15
  3. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Igyekszem!!!xD

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igyekezzél jobban!:):D
    Kérem szépen én ma eljöttem egy vékony, háromnegyedes nyári gatyában, pólóban, ehhez képest kb. 16 fok van, amit hűvösebbnek érezni az élénk szél miatt.
    Eső csak úgy eseget, nem baj, csak sokáig tegye!:)
    Ema délutáni sziesztázik, de hol vannak a többiek?

5. .Emama.

Én már itt vagyok, valóban túl a sziesztán ;):) A többiekről nem tudok nyilatkozni :oops:

Az eső itt is eseget, de te meg jól megfázol, mire hazaérsz:eek: Nem tudsz valami felsőt keríteni kölcsönbe valakitől?

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az este még láttam az elköszönésedet, de már nem volt kinek írnom...
    Néhány ember fantáziája határtalan és ez milyen jó nekünk...
    Majd jövök ám én [​IMG] is, csak türelem...

Mindenféle ügyes-bajos dolgaim elintézésén [​IMG] fáradoztam, ([​IMG] és [​IMG] ) most gyorsan lerendeztem a farmot és elillanok egy másik szobába, egy másik géphez...

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és Vadóc kedveli ezt.
  7. .Emama.

Te igazoltan vagy távol, amit sajnálattal, de tudomásul kell vennünk ;) Azért jó lesz, ha letelik a penzum....:)

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    Zsémbi,
    felénk már reggel is igen csak barátságtalan volt az idő,s nem hogy szebb lett volna, hanem egyre, sőőőt kettőre még jobban romlott.Ahogy mondod, az eső az oké, igy aztán belenyugodva, zokni, mackó felső, na meg alsó, és igy gubbasztok a fotelben.Sebaj, csak kibirom.Viszont a múltkor felvilágositottál, hogy pénteken lesz a nyár, de hogy melyiken , azt elfeledted mondani.....
    Ema,
    a képek megint fantasztikusak.Ha választani kellene, hogy melyik tetszik jobban, bizony nem tudnék választani...Nekem is olyan aranyosak a virágaim.Szépen nyilnak és okozzák az örömet nekem...Azért nagyon szivesen megtekinteném a rendeltetési helyén én is....

Hoztam én is egy képet, ami élőben szintén fantasztikus lehet."Temető a Tisza, mikor kivirágzik"

Utoljára szerkesztett: 23.6.15
  9. .Emama.

Érdekes és biztos szép lehet ott is megnézni. Azért hoztam ízelítőt belőle, mert szerintem nem sokan fogjuk azt eredetiben látni ;):)

Ma ügyes voltam és már előre "dolgoztam" egy kicsit. A holnapi képek már bekészítve várják, hogy jöhessenek :)

10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Na tessék, megint itt vagyok,;) befejeztem a hadseregre való palacsinta sütését, már csak a töltés van hátra.
    Nem szeretem idő van, fázom.:(Remélem te nem fogsz ilyen lenge öltözetben megfázni!
    Milyen előrelátó vagy!, Mi van akkor, ha találsz egy még jobbat?:p;)

11. .Emama.

Akkor az már a holnaputáni lesz :pxD

Hűs van errefelé is. A pántos ruhámon mellény van, és zoknit is vettem reggel, bár ez utóbbit megbántam már xD

12. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Én meg Elzéhez hasonló öltözetben munkálkodok.Reggel a zokni volt az első, amit felvettem!xD

13. .Emama.

Miután levetted az éjszakait? ;)xD
    Én hosszú ujjút nem tudok egyáltalán elviselni magamon. Télen, ha nagy zimankó van, akkor felveszek kintre egy kardigánt, de idebent sosincs ilyen rajtam. Még a mellény is zavar a konyházásban. Ha mosogatok, vagy bármi egyebet csinálok kint a konyhában, akkor még a mellényt is leveszem. Itt ülve elfér rajtam, mert a hátam mögött másfél méterre, sarkig tárva az ablak. A röbbi meg bukóra, úgyhogy egy kis huzat is van.;)

14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Nincs rajtam már éjszaka! De a plusz takaró igen!xD

Elpakoltam, rendet raktam a konyhában, jöhet a farm!:)

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megérkeztem, megkésve bár, de törve nem...:) :) :)

A mai pihenésem sem igazán jött össze, de azért jól vagyok, túl mindenen.
    A vasárnapi Lord koncert fergeteges volt, eszméletlen jól sikerült, szóval, mindet bele adtak a srácok, ahogy tőlük várható! Hatalmas siker, óriási buli volt!

A tegnapi kirándulás is nagyon jó volt, szinte ki számolva minden idő, de olyan sok szépet láttunk, hogy érdemes volt annyit menni. A talpam olyan, mintha parázson járkáltam volna......:)

Reggel indultunk 7-kor, első állomásunk egy Balaton-parti Óvoda volt, ahol nagyon nagy szeretettel fogadtak minket, és kellemesen telt az ott töltött idő, érdekes volt a szakmai része a látogatásnak. Utána Keszthelyre mentünk, ott egy órát sétahajókáztunk, ha nem fújt volna a szél, nagyon jó lett volna, így kicsit fáztunk indulás után, de szerencsére, ki sütütt a nap. Nagyon jó volt! :)

Utána következett a városnéző kis vonat, amit nagyon élveztünk. Pihenés nem igen volt, mert mentünk a múzeumokba, ahol be voltunk jelentve, közben egy fagyi bele fért, utána a Kastély látogatása, ami nagyon szép volt, és érdekes, múzeumokkal együtt, nem is tudom, melyik tetszett a legjobban, mert mindegyikben csoda dolgok voltak.......este 6-kor indultunk tovább, utolsó állomásunk Szigliget volt, a kikötőben vacsoráztunk, nagyon klassz helyen, utána sétáltunk a parton, nézegettük a szép kis hajókat, beszélgettünk, majd indultunk haza.

Élményekkel teli nap volt, nagyon jó volt együtt lenni a kollégákkal, nagyon jól éreztük magunkat.
    Most pedig a farmon teljesítek szolgálatot, mert ott aztán akad egy kis zűrzavar..:D :D

16. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Sütike!
    Milyen tartalmas programotok volt!:) Ezekre a kollégákkal közös kirándulásokra még évek múlva is szívesen emlékszik a kollektíva.;) Nem engedjük meg, hogy a jótékony feledés homályába merüljenek az élmények ;):), mert ha van egy kis idő, akkor jönnek az adomák, kivel, hol,mikor, mi történt. A közösen átélt élmények teszik többé a közösséget.;)

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Valóban így van, a közös élmények felejthetetlenek! Minden évben, a tanév végén el mentünk kirándulni, alig vártuk a következőt. Amióta nem dolgozom, azóta is mindig meg hívnak, és az együtt töltött idő is élmény, olyan, mint régen..:) :)

18. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szégyen, gyalázat, de nem olvastam vissza, nem tudom miket írtatok. :(
    Remélem mindenki jól van, jól megy a farmozás, jól megy a magánélet, minden jól megy. :)
    Melegre most nincs panasz (nekem ez most maga a tökély).
    Olvastam, gépalkatrészre kell gyúrni. Tegnap kinemesítettem a tököt. Persze legutoljára adta meg, de úgy, hogy a 8 pipa után volt 7 kör FA-s szupikakis üres köröm, és már a hajamat téptem. Na -gondoltam- majd ma agyontermesztem a farmot tökkel. Aha! Dógozni kellett. (Ezek a főnökök!) Most arattam, kaptam kemény 8 darab alkatrészt. Sírjak vagy nevessek?
    Komolyan ezek a legújabb eventek nagyon próbára teszik az idegrendszeremet. Valaki leállíthatná már Varunt.
    No, megyek pihizek, nem jövök vissza ma már (mert amúgy sűrűn jövök mostanában, naponta többször is xDxDxD )
    Hétvégén benézek, ígérem!
    Mindenkinek minden jót, jó kertgondozást, jó szomszédnézést, stb, meg ilyesmi... xD

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Én nem nemesítek semmit, ha az évek óta összejött 811 fogaskerék nem lesz elég nem fogok sírni. Majd meglátom a leírásból, érdemes-e bele fogni ha annyira kevés lenne akkor legfeljebb mást csinálok.:)

20. .Emama.

Már én is elpakoltam a konyhában :p Volt mit, mert jócskán összekentem mindent a főzöcskézéssel :)

Szia Sütike! :) Nagyon jó napod lehetett tegnap. Az nagyon jó dolog, hogy a volt kollegákról sem feledkeznek meg, biztos nagyon jó egy kicsit visszacsöppeni a volt munkád világába, a volt kollegák közé. :)

Szia Kriszti! Jó, hogy bekukkantottál, az sajnálatos, hogy most megint nem tudsz jönni hétvégéig. Hát milyen főnök az ilyen, aki dologztat? :music:xD
    A tököt én is megcsináltam tegnap, ma akartam kipróbálni, de reggel nagy álmosan visszaetettem az állataimat. Majd holnap kipróbálom, de én komfortba szeretném sztrágyával rakni, ha nem lesz úgy túl hosszú.

Szia Imi! :)
    Én is csak kívácsiságból akarom kipróbálni. Nekem 1.000 fölött van mindkét farmon, de sajnos a szerencsének is nagy szerepe lesz abban az eventben, így azzal számolok, hogy nekem sok gépalkatrész kell majd. Szerencsém ritkán szokott itt a játékban lenni.:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.