Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Miksza!:) Köszi szépen a segédletet. Pecás eventen még töröm nagyban a fejem. Az biztos, hogy kipróbálom, aztán majd meglátom, hogy mennyire szegődik mellém a szerencse.:) Neked is szép estét, és álmokat!:)
    Jucim azért ennyi mindent mégsem kellett volna hoznod, mert lehet, hogy elsőre nem hizlal, de már harmadjára markoltam végig az összes tálca kínálatát. Rád fogom minden egyes deka súlygyarapodásom.:pxD
    Szia Gabi!
    Ezt honnan ástad elő, illetve, hogy pont ez jutott eszedbe...., a mai napig visszatérően eszembe jut, és ugyanolyan jókat tudok rajta derülni, mint annak idején.:)
    Ahhha! Szóval ráadásul több napra áthúzódó élvezetekről van itt szó! Neked még úgy, ahogy!xD;)
    Szia Csókos!
    Hogy szólna ki belőled az a nagy hatalmú! Boldogan mondanám, hogy éppen e célból pakolok, de ekkorát mégsem hazudhat az ember lánya!
    Legyen a hétvégéd legalább annyira szép, mint amilyent kívántál!:)

Csókos, Vakond-Gazda, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Hát, én is szívesen csomagolnék, de minek, ha enm utazom!!![​IMG]

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Azér', mer' ha váratlan utazás jön közbe, csak gyorsan felkapod a pakkot. Arra vigyázz, hogy előtte a porszívót tedd el!:) Jó ez az ugrálós.:)

sutimami57 kedveli ezt.
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sütike, igazságod van, tényleg nem lehetne kitalálni! De jó hogy azért egyszer csak kitaláltak!:pxDxD
    Zsémbike nyugodtan fogjál rám minden dekát (majd úgyis azt mondom hogy a hiba az Ön készülékében van!)

Dehogy is, nyugodtan vegyél ám negyedszer is, nehogy már csúfok csúfjára ránk száradjon. Majd ha jön a kánikula, akkor a felesleget kiizzadjuk.;)

5. sutimami57

[​IMG] Hogy ez milyen remek ötlet!!! Tényleg...és ha vinném a porszívót is??? [​IMG]

Akkor veszek én is még egy adagot..........:D :D

Azt hiszem, hatalmasat találtam ki. Miután bevacsiztam rendesen a sok finomságtól, nem is értem miért vagyok éhes..:D :D Így most szépen el megyek aludni, és színes tortákról álmodom!! :D Mindenkinek nyugadalmas jó éjszakát, szép álmokat kívánok!!![​IMG]

Utoljára szerkesztett: 26.6.15
  6. Zsémbes-banya

Jó volt veletek, köszönök mindent, és elköszönök, mielőtt leesne a fejem.
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen, és legyen szép a holnapotok!:)

Vakond-Gazda és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hát ,hogy is mondjam egy fél éves lemaradásom volt a saját kis eltervezett magán munkámba és a madárdal egy finom rókagomba leves plusz a fűnyírás és a szabad levegő ezt váltja ki mikor kapom a sms-t sorozatban a telomra.:-D

8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát, szép álmokat Nektek!

Én is elköszönök, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, jó pihenést!

9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szupertrágya 40 és 3 aranybanán.

11. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét,éjszakát ! /mit írjak/

Imi megelőztél.

Juditka még sokáig : http://img5.lapunk.hu/tarhely/napcsi/kepeslap/100281.gif

Gratulálok az ólakhoz / éjszakára raktam ki/.
    Ema ! Milyen szép , én is szeretem a kéket.

Edzem magam .
    Csütörtöki napom jól sikerült ,elég sokat kerékpároztam ,jót beszélgettem , kis gombóc cirmos
    cicát is megdögönyöztem ,nem tetszett neki ,hívta a mamáját . Unokám megmutatta még
    kedvenc csirkéit is.
    Ma meg segítséggel szoba nagy takarítás ,utána ne unatkozzak egres dzsemet csináltam.
    Este Ági kérdezte beszéltem e a húgával , mert 1.és2. Nem tudja kire hagyni kisfiát és vigyázna e rá.
    Most Ági nem tud szabadságra jönni ,napközben enyém lesz a legény.
    Mivel mindjárt 4 éves mozgékony legény felköthetem a nadrágom.
    Szerencsére a lábam csak dagad / nem kellet orvoshoz menni az alma ecet és a nadálytőkrém
    használt/.
    Holnap/ja ma a Sóstó partján buli lesz ,délután kézművesek vására,veterán járművek,
    bor és pezsgő napja alkalmából koccintás rekord kísérlet meg 2 színpadon műsorok.
    Este máglya gyújtás ,és ha bírom jó lenne megnézni a lampionos csónakázást és az éjféli tűzugrást.
    Persze jó idő is kell még hozzá.

Jó éjt ,szép álmokat.

12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +10 fok van és szikrázó napsütés.
    Legyen szép napotok.

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!![​IMG]

Évike, micsoda program, érezd magadat nagyon jól....
    Felénk ma szépnek tűnik a reggel.Abszolút szélcsend van, egy falevél sem mozdul, a madárkák éneke hallatszik.Remélem, hogy ilyen is marad...
    Ema, a kovi uvira akkor számitok, előre is köszi...

Legyen vidám és szép a mai napotok...

14. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Szia Juditka kicsit ugyan meg késve, de

[​IMG] Kívánok!

Látom mindenki éhes volt, mert nem sok mindent hagytak, de azért a maradékból még csipegettem egy kicsit.....:)

megnéztem ezt az eventet, az event nem rossz, főleg, hogy nem kell event növény, de a szerencse faktort kihagyhatták volna.... mert szerencsém nem nagyon szokott lenni... pedig azt ígérték, a 3. szülinapos után mikor ilyen volt, hogy többet ilyent nem csinálnak, azért változtatták a felhőt nem tematikusra....

Ema, a koviubiért beállok a sorba, és remélem nem kerültem annyira a végére, hogy már csak az üveg marad.... :p:D:D:D

15. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma megmutatok egy másik ritka, és szerintem nagyon szép felhőt, a Kelvin-Helmholtz felhőt. Egy idei februári magyar példát is találtam rá.

Szia Évi! :) Jó sűrű programod lesz ma, de ha mindenen részt tudsz venni, akkor igazán élménydús, jó napod lehet. Jó szórakozást hozzá! :)

Szia Biciklis Lány! :) Itt is szép idővel indul a nap, mindjárt korán reggel 26 fok van a szobában. Biztos, hogy ebből légkondi lesz délutánra, mert már tegnap alig lehetett megmaradni estefelé a lakásban.

Szia Betti! :)
    Üveg nincs, a jóképű 5 literes műanyag vödreimet meg nem adom ;) xD Marad az első verzió, uborkából jó sok lesz, azt hozok majd és természetesen neked is jut belőle :)

Az eventet biztos kipróbálom én is, de ettől függetlenül nem tetszik. Sokan nem győzik majd gépalkatrésszel, a szerencse meg engem is el szokott itt a játékban kerülni.

16. sutimami57

Sziasztok! Évi, kívánom, hogy érezd jól magad ezen a jó kis programon, és a lábad is bírja....:)

Reggel fel raktam az ebédet, utána két marokra fogtam a kefélésre szánt masinámat, és úgy meg hajtottam, mint Zinger a varrógépet..........Porszívózás befejezve. :D

Most megyek törölgetni..:) :)
    Egyet értek Veled event ügyben, aztán uburkáért én is be állok a sorba...igaz, a sok sütinél falánk voltam, de ha marad..:) :)
    Megint csodaszép képeket hoztál!

Szerencse dolgából én is csehül állok....:(
    Aztán, nekem még a nap sem süt. De legalább nem fúj a szél...ez is valami.

Kellemes, szép szombatot, vidám hétvégét!

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ma egy kicsit ráérős napom lesz, de ide ne nagyon várjatok, mert elmegyek csavarogni... Majd néha gondolok rátok is...

18. .Emama.

Szia Sütike! :) Uborka neked is jár természetesen :)
    Én a "varrógépemet" fogtam munkára, most bújtam elő a varrodámból ;)

Szia Kukucska! :) Várni azért fogunk, majd ha vége a csavargásnak, akkor talán kapunk egy kis élménybeszámolót mi is :)
    Érezzétek jól magatokat a csavargós programon! :)

19. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon örülök, hogy végre rájöttem, hogy kell az idézett szövegemre rábukkanni :D Eddig ez nem ment. Pedig, mint kiderült, tök egyszerű....
    Remélem azért ha nem is tengerpartra, de nyaralásra készülsz, és azért pakolsz!

20. sutimami57

Én is kellemes délutáni csavargást kívánok...aztán meg nekem is az van tervezve, de az idő...:( Nem igazán támogat ebben. Csepereg is, meg nem is.....

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.