Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Köszi a tanácsokat, aranyos vagy ... sajnos ez van, ezt kell szeretni .. mindig kalapba mozdulok ki, vizet nem vittem, de úton a közértbe beszaladtam és vettem egy vizet .. valahogy csak át vészeljük. Jó pihenést, lehet gondolok egyet és én is ledőlök majd egy picit.

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Biciklis Lány! :) Jól tetted, hogy lemézezted az öreg mackót ;)
    Örülök a szerencsédnek, kívánom, hogy így folytatódjon majd tovább a sor! :)

Szia! :) Örülök, hogy teszettek a képek :)

A zoknissal igazad van. Aranyhalért 8 db zoknis, amikor még a kitehetői sincsenek meg az embernek, nem nagy vígasz.

A meleget én sem bírom, de szerencsémre én hűvösbe húzódhatok. Sajnálom, hogy te is ilyen rosszul tűröd. Érdemes minél többet pihenni a besötétített szobában, némi vizes ruhákkal a karodon és a lábadon. Ha muszáj kimenni, akkor is egy vizes törölközőt nyugodtan a nyakadba teríthesz, ilyen hőségben legfeljebb irigyelni fognak érte ;)

Nekem az ablakban, ládában vannak paprikapalánták (amihez a magnak valókat Mikszától kaptam tavaly). Azok szegények először szó szerint hőgutát kaptak, amikor kitettük őket, akkor volt az előző nagy meleghullám. Mostanra ami megmaradt, az szépen magához tért, van már 3-4 új levélkéjük, de picikék még. Az egyiken már így is van 3 picuri bimbó, nem tudom, az hogy fog paprikákat nevelni? :)

Örülök, hogy neked is tetszettek a képek :)
    Mit csinálsz a levendulával/ból? :)

Jó pihenést neked! :)

Csodásak........ :)
    Én meg hoztam egy képet, hátha valaki nem ismeri ezt a Petra-t ;):)

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem tudom hogy vagytok a mozival de nekem tegnap és most is volt 1-1 klip végig engedem és 15 mozipont. Lehet, hogy adja sűrűbben csak el felejtem.

5. -elzemari-

Ema, ez a szerencse, a vakszerencsével egyenlő, de jó kis pontokat hoznak a felhő nélkül is...
    A levendulákat egy vázában gyűjtöm, minden különösebb gondolat nélkül.Szép kékek és ha felnézek a gép mellől, éppen szemben van velem...Az illatát is nagyon szeretem.Ifjú lánykoromban nagyon kedveltem a levendula kölnit.
    Ó Petra, szerencsém volt a maga valójában is látni ezt a csodás rózsaszinű világot.

6. .Emama.

Én néha ránézek, de szinte sosincs semmi. Nagy ritkán kérdőívet kapok, aztán semmi reklám.

Nagyon klassz dolog, hogy ilyen szép helyekre eljuthattál :) Nagyon fiatal koromban pár szép helyen én is jártam, de nem ilyen messze. Aztán a gyerekek születése után már esély sem volt rá, hogy utazzunk, meg a férjem nem is olyan "menős", mint én voltam.

7. -elzemari-

Igen, ez a nagy szerelem megmaradt a számomra, hogy utazhattam, és sok szépet láttam.Ez az út volt a legmesszebb, ahová én is eljutottam.
    Szeretem olvasni is a más kultúrákról szóló könyveket..Szivesen időzöm a számitógép adta lehetőségekkel is.

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ez is, az is jó! Míg a könyvek olvasása közben igazából a fantáziádra vagy bízva, addig az internet meg is mutatja neked amit amúgy csak elképzelni tudnál. Aztán, hogy kinek melyik ad nagyobb értéket, azt személye válogatja. Olykor a fantázia alkotta világ szebb mint a valóság.
    Volt ős régen egy dal a "szeretném bejárni a Földnek minden városát...." - szeretném én is, de nem csak a városokat, sőt, inkább nem is azokat. Sokkal inkább barangolnék olyan helyeken amiket a természet teremtett, persze közben elismerve, hogy az ember is képes alkotni különlegeset, csodaszámba menőt.
    Ezt a természet...
    A Yellowstone Parkban közel 10 ezer geotermikus jelenség látható: gejzírek, hőforrások, iszapmedencék és gőzölgő lyukak a földkéreg felszínén.

Ezt pedig az ember...
    Vancouver, Canada.

9. -elzemari-

Nagyon igazd van, a természet is nagyon szép, voltam már egy párszor az Aggteleki cseppkőbarlangban, de nem tudok vele betelni...[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 2.7.15
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre ide értem. Párszor be jöttem olvasni, de mindig el maradt az írás, mert nem voltam jogosult.

Jó napom volt, sokat voltam az udvaron, délelőtt kapáltam, gyomláltam, ami nálam nem az élvezeti munkákhoz tartozik, csak mert muszáj. Mostam sokat, teregettem, meg főztem, meg...na, mindegy is, amit kellett..

Én nagyon szeretem ezt az időt, élvezem a meleget, kapálás, gazolás nélkül.
    A kis farmon is el herdáltam a napi csalikat, 14 darab volt. Lett arany hal is, adott 8 KK-t. Na, ettől aztán teljesen el ment az eszem,a nagy örömtől. A többi szokásos tp, csp. >:(

Nem is ragozom tovább.

Kitehető még mindig egy van a nagy farmon, a kicsin egy sem. Le is...m.Ha be lépek, és jön a pecás hal, legszívesebben be se mennék.
    Akinek sikerültek a kitehetők, vagy jó nyeremények, gratulálok!
    Az biztos, ha mégegyszer ilyen event lesz, el se kezdem. Na, de nem sopánkáné.......
    Szép estét, jobb játékot!
    A képek nagyon szépek!!!!! :)

11. .Emama.

A számítógép adta lehetőségeket én is kihasználtam és még most id szoktam bóklászni a neten. Sok szépet találtam és láttam, legílább így, ha már élőben nincs módom megnézni. Egy időben például rendszeres látogatója voltam a Niagara vízesésnek Webkamerán keresztül, imádtam nézegetni :)

A Yellowstone parkról is sok szépet találtam, ez a tó az egyik fő látványosságuk lehet, sok képen szerepel. A másik képpel is találkoztam már és sok hasonló furcsa épülettel is :)

Na ez az egyik fehér folt, valahogy mindig kimaradt, még ha a környéken jártunk akkor is.

Szia Sütike! :) Remélhetőleg nem lesz több ilyen event ;) Szerintem senki nem repes a boldogságtól, nyilván sok kritikát kapnak érte.

12. sutimami57

Csak azt nem értem, hogyan lehet, hogy van, akinek több kitehetője is van már a felhőre, a 3 darabon kívül. Na, de mindegy.
    Zsémbi! Biztosan vissza jövök a farmra, ha nem megy el tőle teljesen a kedvem, mert most ez a szuper event nagyon ki vágta a biztosítékot. Nem tudok örülni az olyan szuper ajándékoknak, amit most is kaptam...3 szupitrágya. Bennem van a hiba, ez biztos.

13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Úgy, hogy a kitehetőket többször is megnyerheted.
    "Ha valamelyik halból a kért mennyiség összegyűlik, akkor kapunk egy értesítő ablakot, a közepén a nyereményünkkel. Ezután a hal mellett található sáv lenullázódik. Ez tehát azt jelenti, hogy minden sor többször is teljesíthető, így halmozhatjuk a nyereményeinket."

14. .Emama.

Az szerepel a leírásban is, hogy többször is meg lehet nyerni ugyanazt a kitehetőt. Amit a 3. szintű halból lehet kapni és amit a 2. szintűből, azokból nekem is már 2-2- db van. Ami csak az aranyhalból nyerhető, olyanom még nincs. Kaptam aranyból és másik halból is ezekből a kitehetőkből.

15. Zsémbes-banya

Frászkarikát van benned a hiba!!! Egyetlenegy van belőled, ezért senki más nem fogható hozzád. Úgy vagy Sütike, ahogyan vagy, és azok az értékek abban az összetételben ahogyan benned, senki másban nincsenek meg! Bármi is történik, ezt tartsd mindig eszedben!:)
    Arról nem is beszélve, hogy mi pontosan ilyennek szerettünk meg. A szerencse? Bízzunk jobban, hátha szívesebben jön!:)
    Nálam az 59-esen egy fajtából kettő van, aztán slussz. Itt még duplázni sem volt hajlandó. Négy titokfám közben megmutatta magát. Kettő XL-es akármi, egy szakura és egy naspolya. Kiraktam a még meglévő négyet, ha nem tudok 11-ig fennmaradni, akkor holnap tudom meg, hogy mit rejtenek.

Vakond-Gazda, Kriszti, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

Nagyon aranyos vagy!!!!

Meg aztán értem én, hogy vannak itt a dolgok, csak azt nem, hogy a rendszer egyik farmra szórja sorban a kitehetőket, a másikra egyet sem ad.....Azt hiszem, ma hamar zárom a farmkaput. Jó lenne már, ha vége lenne.

17. Zsémbes-banya

Megint csak oda lyukadok ki, hogy mint minden ebben a játékban aminek köze van a szerencséhez, szerverfüggő.
    Azt viszont elmondhatom, hogy több a gépalkatrészem, mint event előtt.:D

Vakond-Gazda, sutimami57, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  18. Andersen-farmer

Sziasztok! Jahj nehéz nap volt, délután szunyókáztam egy kicsit, fölkeltem 6 óra körül és szakadt rólam a víz, szinte csavarni lehetett a ruhámból a vízet, utána szépen habfürdőztem egy nagyot .. :) Utána már picit jobban lettem, meglocsoltuk a veteményest .. és azóta pihenő, így este már kicsit jobb.
    sutimama hidd el nem benned van a hiba, hanem némelyik eventbe .. rám mindent lehet mondani, csak azt, hogy nem imádom ezt a játékot!!! :) De .. azért nálam is kiütheti valami a biztosítékot .. néha van ilyen .. :)

Emama nem akarlak zavarni, de megkérdezhetem, hogy mikorra várhatom körülbelül a bannert? Előre is köszi szépen, puszika!! :)

Most elkezdtem nézni egy novellát Corazon Valiente - Több mint testőr, nagyon szeretem a sorozatokat ..
    most eszek egy kis kolbászt, salátával .. kenyérrel :D ;)
    Ma nyitjuk az utolsó kókuszt, mindenki figyeljen!! :)

19. .Emama.

Szia! Most csuktam be mérgemben a varrodát. Belefogtam, de valami olyan rondaság született belőle, hogy feladtam mára. Zsémbinek megmutattam, ő próbál vígasztalni, de nem tetszik és kész.
    Szerintem ebből a medvéből nem is lehet szépet összerakni. Csúnya szerintem maga a medve is, a háttere meg tiszta őszies színű.
    Nem tudom mikor és mit fogok tudni csinálni belőle :(

20. Andersen-farmer

Ne haragudj, lehet túl sokat kértem .. ne haragudj :( Akkor kérek egy sima szép kis nyárias képet ... legyen egy szép rét .. virágos rét .. és legyen rajta 1-2 farmos állatka .. :) És mint már írtam, legyen olyan az alakja, mint pl a tiéd .. ne rendes téglalap, hanem valami szép formás .. és ha lehet egy pici csillogást kérnék rá ... vagy valami ilyesmit! :) Előre is megköszönöm!! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.