Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem árthat még egy karácsonyi süti sem...

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Halak a fagyóban vannak. Én nagyon szeretem, minden féle formában. :) :)
    Köszi az ötletet, és a kedves szavakat. Már mondtam máskor is, ha enm lenne a csapat, már lehet, hogy félre tettem volna afarmot. Annyira jó együtt játszani, mérgelődni, örülni a sikereknek...erősebb a közösség vonzereje, mint maga a játék. :) :)
    Délután a nagy farmon kaptam még egy kitehetőt, amiből van. Ami nincs, olyat nem adott...:(

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Imi! :) Erzsike már kiegészítetette :) A kétféle süti és az a 4 bónusz, amit felsoroltál. Felhőm nem volt hozzá, a virágos nem is tudom melyik. Azt hiszem a gesztenyés hat a sztrágyára, azzal lehet 0 perceseket csinálni.

Ez már jó jel, legközelebbinek olyan jön, ami nincs eddig ;)

4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Felhősorok beüzemelve, a bahamán már sikerült kétszer szintet lépni és 12 aranybanánt is nyerni. Nekem tetszenek a nyeremények - kivéve a 2 db-os tápok, trágyák, stb. de erre mondják hogy ajándék lónak.........
    Én sima csalival horgászom, de szerintem minden a véletlen műve, hogy mikor milyen hal jön a horogra. A legnagyobb egyezőséggel is lehet a legkisebb halat kifogni és a legelbénázottabb fogással is aranyhalat fogni.

Ez az idő Sűtike ideje, Ő örömködhet ebbe a kánikulába, én már k.o. vagyok tőle és ez az állapot az én szemszögemből nézve még romlik is, ha 37-39 fok lesz.:cry:

Ema lehet hogy ebben a kánikulában még a kovászos uborkák is megfőnek?:p

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Bár igazad lenne! Örülnék neki, mert már csak egy hiányzik.

Juditka! Még a jövő hétre ilyen időt rendeltem, a végéig. Utána már nem bánom, ha hűvösebb lesz...:) :) :) Délután ki ültünk az udvarra, olyan jó idő volt, kicsit a szél is lengedezett, nagyon élveztem. Addig, amíg a barátnőm nem szólt, hogy jöjjünk be, mert már ki van , nem bírja a meleget..:D :D :D

6. .Emama.

Szia Juditka! :)
    Szerintem igen;) Tényleg nem mernék ilyen hőségben kovászolni. Régen is épp csak hagytam átemelegedni az üveget és eldugtam inkább árnyékba, ha ilyen nagy meleg volt :)

Gratulálok a felhősorokhoz! :)

Nem jól rendeltél, csak szerdáig lesz ilyen hőség, ha minden igaz ;) Utána sem fogunk fázni, de mégsem 38, hanem "csak" 28-30 fok lesz :)

Utoljára szerkesztett: 3.7.15
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Vagyok egy picit.
    Letudtam a valós és most intézem a virtuálist.
    Gratula a sikerekhez.
    Már 50 felett járok a csalikkal. Vasárnap estig nyugi van! :);):p

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, remélem a nyugi vant a meló miatt írtad mert az event vasárnap 14-ig tart?

9. mikszafarm

Köszi Imi!
    Ezt lehet, hogy benéztem volna.:p

10. .Emama.

Szia Miksza! :)
    Vártam, hogy reagálsz-e? Ha nem, akkor írtam volna neked levelet, mert tényleg aggasztó volt, amit írtál.

11. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét, mindenkinek:)

gratulálok a felhősorokhoz, éjjel meg lett a kókuszos is kivártam éjfélt, pedig mentem vissza reggelre, mondták is nem vagyok normális..... de a normális emberek olyan unalmasak...:p;):D:D

Sütike, drukkolok, hogy meglegyen, nem tudom melyik hiányzik, de nekem a legjobb barátokból, és a halfogócskából, van pluszba, ha az kell, jónás szerint közeleg a cserenap, akkor tudok küldeni:)

Zsémbes-banya, sutimami57, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szia Betti! :) Ha engedik majd cserélni, akkor nekem is van pluszom. Nem tudom miért, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez nem biztos, hogy cserélhető lesz. Ne legyen igazam!!! :oops:

13. mikszafarm

Köszönöm, hogy figyeltek helyettem!:);)

14. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Ema, ne legyen....:p:) Jónás szerint "Az event nyeremények hamar a cserélhető tárgyak listájára szoktak kerülni - nem valószínű, hogy ezzel most kivételt mernének tenni.;) " :)

Azért most egymás után hamar bedobják a csere napot, bezzeg a csemete gőzös az nem robog....:mad: pedig annyi selejt fám van.... kicsit gyomlálni kéne...:music::)

15. .Emama.

Ez egy jó hír, köszi szépen :)
    Nagyon bízom benne, hogy a hátralevő két napban sikerül a Picin is megszereznem a Halfogócskát, a másik kettőből viszont nekem is van 1-1 pluszom a nagy farmon.

A csemetegőzös már tán sose fog jönni :( Nem akarják azt nagyon, ellenérdekeltek benne [​IMG]

16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, jöttem jó éjszakát kívánni.
    Jó éjszakát!:)
    Ja! Meg szép álmokat, meg derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

17. mikszafarm

Én is beájulok az ágyamba.
    Jó éjt mindenkinek.

18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Végre sikerült kifognom a harmadik kütyüt is... [​IMG] Egy a szépséghibája a dolognak, mindhárom a pocsolyaszörny lett... [​IMG]

Zsémbes-banya, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  19. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Hahó!!!! Van még itt Valaki?!?! Nincs változás? Zárva marad az az egy szem kókuszom?
    Jó éjszakát, szép álmokat, Rózsás csókokat, bajuszos angyalokat!

20. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Na ezért még visszajövök írni. Hát így becsapni az embert. Már elkezdtem örülni......
    Az a táncoló......, szenzációs, ez vígasztal csak egy kicsit. Sajnálom a 3. szörnyet, de van még idő, remélem most már mást fog neked is osztani a rendszer :)

Zsémbes-banya, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.