Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm szépen. Lehúztam a sörikét, jól esett.
    Remélem nem ittam előre a medve bőrére!:);)xD

Zsémbes-banya, Vadóc, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Lehet, hogy mégsem próbálkozok, elég negatív véleményt kaptam a prémiumcsalira többektől...

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ettől függetlenül tegyél egy próbát, hátha neked bejön... [​IMG]

4. nemethkrisztian23

nemethkrisztian23 Járnitanuló

Okés...

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Nagyon érdekes, de közben megtaláltam a képet, le is mentettem,

Jó pihenést...:)

úgy legyen...:) türelmem nekem sincs én is mindent azonnal akarok...., de mivel dolgoztam, így volt időm kivárni, most meg nem kevertem, csalit majd este addig gyűjtögetem:)

hmmm.... esetleg pihenhetnél..... engem a meleg nem zavar, de szombatra mindig olyan vagyok, mint akit agyon vertek:wuerg::p:D:D lassan de biztosan haladgatok...

hoztam a kávét....

Vigyél a macinak is hátha sikeresebb lesz a horgászat...;):D

én pár prémium csalit mindig csinálok, a sima közé beszórom, kell a beetetés :D:D de sok különbséget nem tapasztalok....:)

szia kukucs, nagyon aranyos ez a kép:)

Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  6. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a szurkolást, én is kívánok mindenkinek sok-sok szerencsét, remélem megtalál minket .. :D
    Jahj ne is mondd, tudom, hogy nem éppen jó dolog, de ma egy , azaz egyetlen egy db szendvicsen vagyok .. nincs étvágyam .. egyszerűen nem menne le a torkomon ..
    Jaj én ezt a kukacot még egyszer az életben nem akarom többé látni!! :D
    köszönöm .. tényleg szép lett a bannerem .. Emama-nak köszönhető!!!! :inlove::inlove:

Várom a lúd tenyésztést .. alig 300 tápom van .. nem tudom mire lesz elég ... tartalékolni is kellene .. nem tudom mennyi fog rá elmenni, nem akarom teljesen lenullázni magam.
    Az a tervem, hogy megcsináljam először a lúdas feladatot ... utána a Bahamán pár kör tevét tenyésztek .. mert azoknak jó áruk van a piacon .. és abból veszek 4-5.szintű tenyészállatot a lóból .. mindenképpen kellene nekem a Picasso paripa .. mert a LevesMester feladatsorból ... sok szupertrágyát lehetne kiváltani belőle .. szóval ez most a terv a jövőhétre, szerintetek is teljesen reménytelen, hogy sikerülhet? :cry::(

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóó...kellemes délutáni pihenést! Nálam most ért véget. Annyi volta sziesztám, hogy el kótyavetyéltem a mai pár csalimat.
    Mondanom se kell, hogy mindent adott, csak a kitehetőt nem.

Én is próbáltam a prémium csalit, én bolond eszement, még vettem is......azzal is éppen úgy a csellék jöttek, egy arany, ami tp-t adott. Akkor be is fejeztem az ilyen könnyelmű pocsékolást. A kicsi farmon egyet se vettem, csak az olcsó csalival pecáztam, fele annyi volt, mint itt, mégis meg lett mind a 3 kütyü.
    Akkor sem értem.

Most megyek, iszom egy kávét, és ki bérelem a fürdőszobát, mert jelenésem lesz..:D :D :D Az Ajkai hastáncosok gála műsorát nézzük meg, ahol a menyem is táncol, minden évben el megyek, mert nagyon látványos, szép előadást nézhetünk meg, érdemes végig nézni ezeket a lányokat. A menyem most már csak vendég, nézőként vesz részt a Gálán, már nem táncol..:D :D Túl nagy a pocak..:D :D

Biztosan mondtam már, de most azért szólok róla, hogy jól van a menyem, és a baba is, másfél hónap még..:) :)

Kisfiú lesz, már majdnem két kiló a baba, és Bence lesz a neve.

Na, most akkor jühet a kávé, és a zuhany..:) :)
    Még jövök ám!

8. kpe59

Jó hír, hogy minden rendben van mindkettőjükkel. Nem lehet könnyű ebben a melegben, de lassan leteszi a menyed a csomagot...

9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A lényeg annyi, hogy bármit teszünk, úgy is mi járunk rosszabbul!

Ez az event jó is lenne, ha a felhősorra megtudnám szerezni a kitehetőket. Eddig egyet sikerült, és mivel alig 1 napom van, elég kis esélyt látok, hogy összejön a másik kettő is. Pláne úgy, hogy igazság szerint nem is értem, hogy mikor fogom ki a jó halat. :D

10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nem tudod megmutatni? Kíváncsi lennék rá :)

Jó hír, hogy jól van a baba és a mama is :) Hogy bírja ezt a hőséget? Kívül-belül fűtve van, ilyenkor ez nem egyszerű.

Az egyik fiammal ilyentájt voltam szülésre kiírva. Terhesgondozáson voltam, nézi/kérdezi a doki, hogy mikorra is vagyok kiírva? Mondom neki és azt is, hogy ez a gyerek hamarabb fog megszületni. Rámcsodálkozik és kérdezi, hogy miért? Mire azt feleltem neki, hogy eddigre már túl meleg van a kórházhoz. Jót nevettek a nővérrel, a fiam azonban június 20-án megszületett és utána pocsék hőség jött a kiírt időpontomra, amit így már otthon tölthettünk ;)xD

16:51

Hozok egy kis hűsítőt xD

Utoljára szerkesztett: 4.7.15
    Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Megjöttem:pxD
    Pihentem egy jó nagyot, aztán sütöttem egy cseresznyés kefirest, elmosogattam és most megint itt vagyok. Tessék nekem örülni! Lécci, lécci, léccciiiiii!;)
    Aztán az történt még, hogy tudtam 7 db csalit csinálni. Megint kaptam 250 ezer tp-t, újabb 2 titokfát, 4 aranybanánt, a többi ment a gyűjtésbe. Ezeknek így, hogy a felhősor már megvan tudtam örülni, de a főnyeremény 8 db Kk-nak nem annyira.xD

Miksza söröskorsója úgy tűnik varázserővel bír, mert bár felhörpintette a tartalmát, mégiscsak tele van, ezért egyet-kettőt kortyoltam belőle. Aztán jártam a dumásoknál, ott nyalakodtam egy kis fagyit, egész jó a közérzetem. Legalábbis virtuálisan már jól vagyok, most teszek annak érdekében, hogy a valósban is topon legyek. Iszom egy finom kávét. Csökkentett koffeintartalmú, talán nem fogja az éjszakai nyugalmamat megzavarni.
    Nektek egy kis üdítőt
    hoztam, nehogy miattam ne tudjatok aludni.
    Na jó! Kaptok egy kis fagyit is.:p:)
    [​IMG] [​IMG]

12. .Emama.

Na azééééé ám ;) Már épp reklamálni akartam, hogy bezzeg a fagyizásból minket kihagysz :pxD

Zsémbes-banya, Vadóc és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  13. kpe59

Már örülök is... [​IMG] (Upsz, [​IMG] ez meg nincs négy szó...)

14. Zsémbes-banya

Jajjjj dehogy! Azé' ezt a kéket gyorsan megettem, mert, hogy olyan szép színe volt. Az ízét nem sikerült megállapítani, de hideg volt és fagyi.:p
    Ó be szépen tudsz örülni, az upsz-ról nem is beszélve.!:):D

15. .Emama.

Pfúj, de csúnyán összemaszatoltad magad, azonnal tessék arcot mosni! :pxD

Kék fagyit nem kérek, csak csokisat :p

16. Zsémbes-banya

[​IMG] A torkodra vigyázz, mert ha az első elfogy, a helyére jön a második, és a mögött is van még!;)
    Még három perc és arathatok, talán összejön megint egy - két pecázásra való. Aztán holnap én azt hiszem itt már hagyom, a másikon kellene még a hiányzó kitehetőt megszereznem.

Vadóc, Andersen-farmer, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Kaphatok egy kis fagyit, legalább vigaszdij gyanánt??

18. Zsémbes-banya

Bármennyit, és bármilyent.:) Hozok még ha kell, csak fogyaszd bátran. Mindenkié.:)
    Miért vagy szomorú?

Háromszor 48 órás kupon, ennek örülök.:)

19. .Emama.

Köszönöm ez fini ;) Nekem sose fájdult meg a torkom fagyitól :p Igaz most már évek óta nem ettem, de szerintem most sem lenne gondom vele :)

Mi a baj Biciklis Lány? :)

Zsémbes-banya, Vadóc és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  20. kpe59

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.