Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ó az jó, ha hozol még, mert jól esne egy kis.....de tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen , csak fagyi legyen.Ha beszabadulok egy cukrászdába, csak nézek, hogy milyen sokféle fagyit és milyen különlegeseket árúsitanak már.Mint például az egyik Budapesti külső kerületében, ahol megtalálható a cékla fagyi, kecskesajtos fagyi, homoktövises fagyi, rózsás fagyi, pálinkás fagyi, tokaji aszús fagyi, aloe verás fagyi és indiai joghurtos fagyi.

Kedvesek vagytok, hogy kérdezitek, de úgy bosszant ez a sok Csele.Olvasom, hogy gyorsan szaporodik, na azok mind az én pecabotomon landolnak...Ám most a fagyi felejteti velem a kudarcokat...

Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Uhhmmmm.
    Tehát itt már holnap hagyod, a másikon hétfőn még folytatod?!xDxD:p:inlove::music:

Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Nem is engedném, hogy megfájduljon a következő gombóc az enyém.....:p:D:D én csak a csokisat szeretem, amúgy nem vagyok egy nagy fagyizós...

Meg hoztam a linket remélem sikerül, mert a kép nagy ha berakom http://www.fotoklikk.hu/sites/defau.../20120120/0047-100-00000-3356-32915-61903.jpg

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Fekete szeder van itt, azt nem szereti nálunk senki. Én a másikat is szedernek ismertem, csak annak piros szeder volt a neve ott, ahol gyerekkoromban volt ilyen.

A cselle csúnya csele, hogy nálad lábatlankodik mind ;) Reggel az én botomon ficánkoltak számolatlanul :music:

Köszi a képet, sikerült beillesztened a linket. Nagyon érdekes és jópofa kép :)

Én is csak a csokifagyit szeretem, bár amikor még fagyiztam, akkor az utolsó időben citromosat és még valami piros gyümölcsöset (tán eper) ettem néha, az üdítőbb volt a nagy hőségben, mint a csoki.

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Látod, ilyenek ezek, rilok is mindjárt..[​IMG]

6. .Emama.

Ne ríjjál, attól nem lesz jobb semmi ;) Én is dühöngtem egy sort reggel, holnap megpróbálom még egyszer, aztán ha nem sikerül, akkor biztos egy darabig megint pipa leszek:music:

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Neeeeem! Ne kiszeramérájj Teeeee! Azt mondtam, hogy itt már holnap hagyom, de a másikon még szeretném megszerezni a izét...., azt a hiányzó harmadikat, amit csak az aranyhal ad! Kiforgati még a szélmalom kerekét is, meg aztán megtanájja a luk közepin a semmit. Minnyá zsémb lesz ám, apró, de sok!;);)xD:music::inlove:
    Ne búsulj, nekem is jutott belőle az 59-esre annyi, hogy azon gondolkodtam ruszlit csinálok belőlük.:pxD
    Megöntöztem megint mindent. Esküszöm, hogy magamat nem, mégis szakad rólam a víz. Ez olyan külső hatásra belülről jövő reakció:oops:

Utoljára szerkesztett: 4.7.15
    Magdusnéne, .sutimami., Vadóc és 4 más kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Zsémbi! Te már odáig jutottál, hogy saját magadat idézed...???!!! [​IMG]

9. Zsémbes-banya

Hol? Mikor? Nincs is itt ilyen? Nemáááá!;):pxDxD

10. kpe59

Há, nemááá...!!! [​IMG] Gyorsan összeszedted magad, nehogy más is megláthassa... [​IMG]

11. zsémbesbanya

zsémbesbanya Fórum-zöldfülű

Persze, még presztízsveszteség érne mint a döntéshozókat a kókuszok kapcsán. Felfújtam a képem, szerkesztettem, s oszték neeeeem hagyom magam slamasztikában, arra mások szakosodtak.;)xD Ez a kis pittyogó nagyon aranyos, a puszit meg köszi. Ugyanannyi vissza, minimum.:)

12. Vakond-Gazda

Mondtam én, hogy este kell horgászni, 15 normál 4 prémiumot tudtam csinálni, 5 aranyhalat kaptam abból 4 kitehető és 250e tp, az aprók 2XL-s barkács, 30-12 e BTp azért egy kis AB-t elfogadtam volna....:)

Zsémbes-banya, .sutimami., lukimi és 5 más kedveli ezt.
  13. kpe59

Úgy látom, ő tikkel... Amúgy tényleg aranyos.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Ez az 5 aranyhal, nagyon jó arány, a 4 kitehető meg egyenesen assszta kategória!:) Még talán holnap bejön az AB. is!:)
    Erzsike neked megvan minden kitehetőd?

.sutimami., Vadóc és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  15. .Emama.

Nekem a reggeli aratás hozza meg a gilisztákat és eddig nem is volt gond a reggeli horgászattal. Egész estig 1 db gilisztám volt a Picin, most 21 db-bal büszkélkedhetek ;)xD Majd reggel leszedem a hosszú ólakat, amiket már nem érdemes visszaetetni és komfortos rózsával kipótolom amennyi hiányzk a tollak mellé. A napi 20 körüli csalim eddig azért összejött rózsa nélkül is.

16. kpe59

Van három kitehetőm... [​IMG] El ne áruld senkinek, egyformák...

.sutimami., lukimi, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Így legyen!:)
    Elköszönök, mert holnap szeretnék korán felpislantani, hogy még a melegedés előtt tudjak öntözni. Aztán jó lenne a főzést is időben letudni. Nem szeretném ha szakadna rólam a víz, mire kész a kaja.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    (Hüjj Erzsike! Most olvastam.:( Nem árulom el, ígérem, amúgy pedig azt a bánatos lótetűjét nekijje!)

.sutimami., Vadóc, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  18. Vakond-Gazda

Mivel már meg van a felhőm, ezek pluszba vannak, majd cserenapkor elosztogatom, akinek nem sikerült mert nem tartom ezt így igazságosnak, hogy ennyire a szerencsén múlik.... a nyusziknál és deniknél nem volt tét, de én is nagyon csalódott lennék, ha nem sikerült volna a felhő...:(:)

Nekem giliszták voltak a 0 percessel, bár olyan sokat nem csináltam, mert elég sok szupitrágyát elpazaroltam a nemesítésre, a mamutok fent maradtak és csak a főfarmon és a bahán voltak állatok így kitartott, még van belöle 155 db reggel a mamutok még adnak az hozzá megy, így csak a tollakkal voltak gondjaim, azok kellettek inkább...:) reggel én is majd folyamatosan szedegetem le az ólakat ahogy érnek, majd esetleg valami rövidebb érésű óllal még próbálkozok 2-ig.....

19. .Emama.

Én is már cserélgetem le a nagyon hosszúakat amik most érnek be és teszek ki rövidebbeket, hogy reggel még azokat is learassam, aztán jön a rózsa. A tölgyesen a mamutokat én is fent hagytam, de a sima fák nagyon gyéren adják a felrepit, az XXL meg szinte semmit nem ad.

20. Vakond-Gazda

A fák sose adtak jól,/ kivéve a mamutok, de azt csak napi 1x lehet aratni../ azzal nem érdemes felröpizni, én azért szoktam növényezni, meg én nagyon szeretem ezt 0 percest mert utána legalább azzal nincs gond..

Nálatok is volt nyári vetítés előkerült a mozigépész már tegnap, bár lehet, hogy kiböködtem a szemeit, de nem vette zokon a pontot meg adta:):D:D

Jó éjt Zsémbi és mindenkinek szép álmokat..., holnap reggel sikeres horgászatot...:)

Utoljára szerkesztett: 4.7.15
    Zsémbes-banya, .sutimami., lukimi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.