Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Engem is egy halvány kísértés elkapott, de nem költök. Kell a pénz a munkásokra. Egy nagy kosár árából egy havi munkást tudok venni.

Mikszát én is nagyon várom már, remélem sikerült neki is.

Neked gratulálok a felhőhöz! :)

Küldök neked egy kis nyári (lightos verzó) töltött káposztát vagy lecsót, illetve van még egy kis gezemice levesem ;):)

2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

A káposztát nem szeretem, de a lecsó és a leves jöhet:)

Zsémbes-banya, .sutimami., Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  3. .Emama.

Tessék a leves (répa nincs benne, mert azt nem szeretem), .......

....és a lecsó :)
    Jó étvágyat! ;):)

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Szóval elküldted Vakond-Gazdát a kifőzdébe, hogy ne kelljen adni a saját lecsódból...???!!! [​IMG]

5. .Emama.

Te, te...... xDxD

Szia Kukucska! :) Olyan képet kerestem, ami legjobban hasonlít az én lecsómhoz, mert saját képet nem tudok hozni róla. Azért tényleg van itthon is;)xD

6. kpe59

Ezen a képen nincs lecsó, csak az, hogy egy kifőzde oldaláról akartad linkelni a képet, és nézzem meg inkább az eredetit...

7. .Emama.

Akkor itt van, most tuti látszani fog, mert lementettem és a saját képtáramból linkelem be. ;)

Utoljára szerkesztett: 5.7.15
  8. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Hát ez aranyos volt! xDxD Engem is elkapott, de zoknikkal, CsP-vel, szupitrágyával és tapasztalattal lettem gazdagabb. Ez van, de ettől még nincs világvége.
    Neked gratulálok! Ja, és mindenkinek akinek teljes a felhő!

9. .Emama.

Mid hiányzik? :) Ez sincs 4 szó, de így már igen ;)

10. Kriszti

Inkább mim van? Pocsolyaszörnyek. xD

11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Na kérem! 13:39-kor értem a géphez, ami - az is lehet, hogy aki, mert truccolt velem - nem akarta betölteni a játékot. Hidegvér Zsémbi! - Mondtam magamnak. CC-s tisztítás, újrakezdés után végre bent voltam az 59-esen, mert ott akartam gyorsan még a harmadik kitehetőt. 12 db normál csalira futotta, hittem én, de egyik sem volt normális, mert nincs meg a harmadik kitehetőm. Már amúgy sincs idő, gondoltam, megnézem mit adtak a kirakott titokólak. Nem kellett volna.
    Ezek után kiraktam azt az ötöt amit a pecázásból még kaptam, amiket valószínűleg ugyanúgy nem lesz érdemes megnézni mint a többit.
    Aztán elkapott a gépszíj, és motoszkált bennem a gondolat, hogy a hátralévő hat percben még itt is csinálhatok valamit. Betöltés piszkoskodott, ezért CC, aztán újra, aztán még volt négy és fél perc. Ami alatt azért is megnéztem a kitett 14 titokólat, nem kellett volna....
    Még mindig volt több mint 3 percem, gyorsan megettem mindent, varjak, baglyok, táltos, aratás, hat táp megkeverése, és peca!
    Fogalmam nincs róla, hogy miket kaptam, egy biztos nem azokat amiket szerettem volna. Elfogyott a csalim, éppen lejárt az idő. Noccerűűű!:pxD Ennyit a mai napi nagy farmozásomról.

Egyébként pedig sziasztok, szép napot!:)
    Köszi a rengetek minőségi fagyit Andresennek.
    Köszi mindenkinek, hogy miután elolvastam mindent, elfújták a mérgemet, akkorákat nevettem. Imit pedig igenis eccer megeszem, meg Erzsit is, meg Bettit is, meg Emát is, meg Hugit is, meg Krisztit is, meg mindenkit is...:p;)xD

Most pedig pihenek.:)

Magdusnéne, Vadóc, .sutimami. és 4 más kedveli ezt.
  12. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Ema köszönöm a lecsót, meg levest:)
    Nem kell a kifőzdébe mennem, mert azért elkészült az ebédem,;) most tele pocakkal lepihenek, a forma 1 meg elaltat:p:D:D

Szia Zsébmbi jó pihenést neked is:)

13. kpe59

Zsíros már nem annyira, mint pár éve, de rágós falat egyre inkább lennék... [​IMG]

14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Köszönöm a szurkolásokat. Gratulálok mindenkinek az elért eredményekhez.
    Az utolsó pillanatig kihasználtam a horgászat adta lehetőséget. Egy hajnali nagyobb és a vége előtti pillanatokban pedig egy kisebb ciklus volt csaliügyileg.
    100 /102 normál csalit használtam el a két farmon.
    Mindkét farmra vonatkozóan: CSP 600 000 felett, a bahákon ma kétszer léptem szintet, TP 800 000 magasságában, 48 / 12 órás munkáskuponok 1/1 és 2/1, titokólak / titokfák 7/25 és 2/8, aranybanán 4/8, tavaszi koszorú 2/6.
    Az egyiken teljes lett a felhősorom és szörnyem van pluszban, a másikon hiányzik a legjobb barát.
    Összességében elégedett vagyok. :)

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nagy gratula, már nem tudtuk hová lettél.:)

16. .Emama.

Ha sikerül Halfogócskát szerezned valahonnan, akkor én adok neked Legjobb barátok-at :)

Mi meg téged és így teljesen körbeesszük magunkat és egymást :pxD

Szia Miksza! :) A Legjobb barátod sem hiányzik, már felírtalak rá ;):)

Gratulálok az elért eredményeidhez! :)

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  17. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Végig olvastalak Benneteket, szurkoltam, mosolyogtam, izgultam veletek, ettem jókat, nyaltam fagyit......
    Amúgy nincs jó kedvem. gratulálok a sikerekhez, a sok ajándékhoz, a felhőkhöz!

Nekem nem sikerült, hiányzik a pocsolyaszörnyes kütyü.

nagyon utáltam ezt az eventet, és ezekben a percekben valahogy az egész farmot. Nagyon igazságtalannak tartom, hogy egyik farmra regiment kütyüt küldött a rendszer, a másikakra még azt a nyomorult hármat sem adta meg. Magamat moderátolilag hülyének tartván, eszement balga ökör vagyok.

ha mégegyszer szerencsejátékos event lesz, még a föld színéről is el zargatom magam.

De legalább meleg van, annyi jó a mai napban is. És jó, hogy vége enneka pecásnak. Cseppet sem érdekel a tp, meg a csp, mikor a lényeg nincs meg. Na, megyek is, mert ennek aztán semmi értelme.......

Ja, köszi az érdeklődést, a menyem nagyon nehezen viseli a meleget....:) :I) Minden baja van..:)

18. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok!
    Nekem is csak 2db. pocsolyaszörnyre és 2db. halfogócskára futotta :(!
    Na azért lett még 4db.rió talányos+8db. lant talányos+3db. orion talányos+9db. borneó tiki+4db. szumátra tiki fám.
    A felhősorra meg majd össze jön a csere napkor! Addig is kitettem őket a kupák közé legalább ott hozzák a hasznot;)!
    Főleg ha beteszik majd a cserélhető dolgok közé és nem tiltják le mint sok mást eddig.......!

19. .Emama.

Felírtalak egy Pocsolyaszörnyre ;)
    Szegény menyedet nem irigylem, nehezen fog neki eltelni ez a másfél hónap :oops:

Még egy szörnyem van szabadon, a többi pluszom már elkelt :)

20. Kriszti

Ó, Te legjobb barát! :)
    Illetve itt mindenki legjobb barát! :)

Köszönöm előre is! A többit megbeszéljük majd priviben.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.