Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Felfedték a fák és titkosak magukat.:)
    Minden farmon lett olyan, ami még nem volt, aminek örültemxDkacsacsőrű végre itt a nagyon (meg a másik nagyon is):inlove:xD:D, kowhai, kökény, ahol hiányzottxD:inlove::D
    Szia Betti!
    Nagyon szép lettél!;):)
    Ha lesz cserenap, akkor én is tudok ajándékozni a kitehetőkből, szerintem összehozzuk, hogy az épek közül mindenkinek teljes legyen a felhője!;):pxD

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma kedves állatképeket hozok nektek mutatóba :)

Szia Betti! :) Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik. Használd egészséggel és örömmel! :)

3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Gabi gratulálok:)

Szia Ema, nagyon aranyos képeket hoztál:)

egy kis frissítő a melegbe

http://cdn.stiler.hu/000/006/image_6826_16-9?size=2

mindjárt megyek dolgozni, vigyázzatok magatokra igyatok sokat.....
    Majd éjjel jövök írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom:)
    Legyen szép napotok, még ha hétfő is van ...... szerencsére ez is csak éjfélig tart...:p:)

A kép linkre cserélése /Laboviti/

4. .Emama.

Te is vigyázz magadra, jó munkát, kevés bosszúságot! :)

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A frissítőből a citromos mentásat választottam, egyébként meg azt, hogy nem megyek ki a lakásból, csak ha nagyon muszáj...

A madarast nem láttam még, a többi ismerős volt...

6. .Emama.

Szia Kukucska! :) Nekem talán a zsiráfos tetszik a legjobban, de mindegyik aranyos.
    Sok-sok szép és érdekes kép kering a neten, mindig mindenkinek biztos, hogy nem tudok újat mutatni. Én is rengeteget bóklászom és rengeteg képet ismerek, ezekből próbálok reggelenként mazsolázni egy párat :)

Egyelőre végeztem a dolgommal, elmegyek vízszintesbe egy kicsit :)

7. kpe59

Gondolod, hogy vízszintesben nem lesz annyira meleg? [​IMG]

8. .Emama.

Tuti ;) A meleg levegő ugye felfelé száll, az ágyamon viszont alacsonyabban vagyok, mint a széken ülve :pxD

9. kpe59

Ha ülsz kisebb felületen melegít a szék, mint fekve az ágy... [​IMG]

10. .Emama.

...viszont aludni fekve kényelmesebb :pxD Próbáltam már széken is, eléggé macerás xD

Magdusnéne, Kriszti, Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre ide értem...:) :)

Köszi a kedves képeket, az időjárás jelentést, a híreket.....:) :)
    Tényleg jobb fekve aludni, mint ülve.....én is mind kettőt ki próbáltam. Ellenben van a nappaliban egy nagy fotel, és ha a férjem éppen nem alszik benne, néha oda helyezkedek tévét nézni, akkor biztos tuti el alszom. Nagyon kényelmes...:) :)

A mai napom is el ment. Este hozott a barátnőm egy szatyor zöldbabot, amit nem tudtam befejezni, reggel folytattam. Mire mindennel végeztem, szinte este van...erre most beállított egy aranyos kis cukkinivel.......közben fel szedtük a ringlót is.

Jajaj, nagyon szép lett Betti új ruhája!

Megint mindent el felejtettem, de ha eszembe jut valami értelmes, akkor jövök ám! Kellemes pihenést, és kitartást, szerdán jön a hidegfront!

12. kpe59

A hírek szerint viharral, jéggel... [​IMG]

13. .Emama.

Szia Sütike! :) A hidegfrontot úgy várom, mint egy messiást..... ;)

A tegnapi németországi nem ér ide, az elment már Lengyelország felé. Ilyen hőség után nyilván itt is lehet/lesz majd csihi-puhi, de talán azért nem akkora, mint ott volt.

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én sem szeretnék olyan csihi-puhit. Kellemes zápor, az jól jönne, kellene az eső, de jég nélkül.
    Igaz, ez sem kívánság műsor......

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ha így folytatódik bevackolok a hűtőszekrénybe szeptemberig?!:eek:xD

16. .Emama.

Mi most nagy mesterkedésben vagyunk. Az egyik légkondink félig üzemel csak, nem tudom mitől. Néha pár percig fúj hideget, utána meg nem. A fiúk szobájában elég meleg van, úgyhogy nagy adag vizeket fagyasztunk le, és azt különböző módokon ventilátor elé pakoljuk. Jó nagy mennyiségben segít, csak győzzön az ember elég vizet lefagyasztani. Még szerencse, hogy nem régiben került be a lakásba egy fagyasztóládánk a tönkrement hűtőláda helyett és az majdnem üres, így hely az most bőven van vizet fagyasztani.

17. lukimi

Ez aztán nem semmi, ekkora felesleges munka a hőség miatt? Jobb lenne, ha be lehetne állítani a kívánt hőmérsékletet egy gombbal és kész.xD
    Nagy keresésben voltam, a Menő tojglira lettem volna kiváncsi fáncsi, hogy mit is ad? Aztán meg leltem a felhőmön de továbbra sem tudom miért annyira keresett cseretárgy mert ahhoz törölnöm kellene a felhőről.:eek:

Megkaptam a választ: 10 óránként 1100 Tp-vel gazdagítja a farmot.

Utoljára szerkesztett: 6.7.15
  18. .Emama.

Mekkora területen?

Ez már megint kevés szó lett volna......, eddig :pxD

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  19. lukimi

2x1-es, nekem a felhőn van de ki lehet rakni pl a kincsesre is és baha tp-t ad. A legutóbbi cserenapon egy játékos szinte egy egész területre valót szedett össze, akkor figyeltem fel rá. Csakhogy el is felejtettem de a csere topikban az előbb látom ám, hogy valaki ugyancsak ráhajtott?! Eccóval az imént említett játékosnak volt esze, nem nekem mert én fel az égbét hajtottam és lám, jóval többet érő is van.

Vakond-Gazda, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Emlékszem, valamelyik eventben meg is akartam jegyezni a nevét az egyik kitehetőnek, hogy annak nagy jó a TP-je, aztán persze elfeljtkeztem az egészről. Ez lehetett az alighanem [​IMG]

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.