Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Erről van szó.

2. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Megkóstolhatod mindet persze, mindenkinek jut! :)
    Úristen ez nagyon gyönyörű! De ott lennék most egy picit hűsölni!
    Én is várom nagyon a lehűlést, sajnos ma megint fel kellet locsolni :( Nem tudom mi lesz így velem, voltam az orvosnál .. csupa olyan dolgot mondott, amit én is tudok .. ajh .. :( Várom a szerdai lehűlést, addig még várni kell .. remélem, azért megélem a szerdát :D
    Mostanában jobban ezért nem tudtam fent lenni, farmra sem tudtam, csak most jöttem fel learatni ...
    várom a holnapi eventismertetőt .. tényleg, holnap event ismertető .. el is felejtettem, nem is csodálom!
    Ti szeretitek a sorozatokat, novellákat? Én imádom, most hármat is nézek egyszerre ..
    Emlékezz Reina, A bosszú angyala és Több mint testőr .. van időm, nézhetem őket. :D :)

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  3. lukimi

Holnap a libatenyésztést jelentik be. Event még odébb van a libatenyészet után még telihold is lesz majd 20-ától Magyar event.

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszi :) Biztos ez volt az annak idején is, de tényleg teljesen elfelejtkeztem róla. Kár ;)

Szia! :) Én nem nézek semmit a TV-ben az esti híradáson kívül.

5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Jó kis csevejt folytattatok, kár, hogy kimaradtam belőle.:)
    Öntözés volt, és most végre igazán megöntöztem a paprikákat, paradicsomokat, mert a szomszédasszonyom addig ügyeskedett, míg átadta a slagot, és egy jófajta kis esőt rendeztem a növényeknek.:)
    Holnap este megismétlem, aztán talán szerdán az ég csatornái is megnyílnak!:)
    Mié' a libás az nem event?:p:p;)xD
    Jól kibogoztad azt a kitehetőt, majd cserenapkor próbálok belőle szerezni egy - két darabot!:)

Andersennek:
    jó ideje nem nézek tévét, de úgy két hónappal ezelőtt leültem a fotel karfájára, épp a Don Matteo ment, azonnal függővé váltam. Azóta ha nem látom - márpedig előfordul ilyen - teljesen kétségbeesem. Amúgy ezen kívül csak az időjárás jelentésért ülök tévé elé.:)

Most pedig elolvasom, hogy miket írtatok. Ha ezek után felmerül bennetek a kérdés, hogy miből szűrtem le a jó csevejt, hát a hozzászólások számából.:oops:

Elolvastam mindent - na ugye, hogy igazam volt!:p;)xD

Megyek aludni, mert az éjjel még fél kettőkor megnéztem, hogy hány óra. Pipa voltam nagyon, alig tudtam magam lehiggasztani, hogy végre el tudjak aludni. Ezennel a hétvégi délutáni szundikálásról lemondok, ha ez az ára.:eek:
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 6.7.15
  6. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +19 fok van.
    A nap még alszik. ;)
    Ma is dögmeleg lesz. Folyadék legyen nálatok, ha kimentek.

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Csodás az idő, és ma ünnepélyes keretek között leszedem a paradicsomokat.Igaz zeneszó elmarad, hogy a szomszédok még tudjanak aludni, de magamban még a harsonák is fújják a győzelmi indulót...
    Gondolat szárnyain küldök nektek is belőle...

9. lukimi

Jó reggelt.

Magas lapta lecsapva!! xD:p

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A Horsetail Fall a Yosemite nemzeti parkban Kaliforniában található, ez egy szezonális vízesés amely télen és kora tavasszal folyik. Ha tiszta az ég a lemenő nap sugarai a gránit lejtőn folyó vízre esnek és úgy tűnik, mintha a szikláról tüzes láva folyna.

Nem enged idézni már megint a fórum, na majd mindjárt kibabrálok én vele ;)

Szia Imi! :) Egy kis "sváp" vér nem csordogál az ereidben? ;) Az enyémben igen, nem is kevés :pxD

Szia Biciklis Lány! :)

Ezt csak neked és csak most az ünnepélyes pillanathoz ;)

Utoljára szerkesztett: 7.7.15
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Néha itt-ott belenézek egy-egybe, de nem tud annyira lekötni, hogy folyamatosan nézzem.
    Tv helyett jobban szeretem az egyéb elfoglaltságaimat.

Úgy gondolom, ma sem kell begyújtani a kazánba... [​IMG]

12. .Emama.

Szia Kukucska! :) Ilyenkor kell ilyen képeket nézegetni ;)xD

.........vagy ilyennel telerakni a farmot :[​IMG]

Vakond-Gazda, Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Telerakniiiii....?!!! Azt se tudom mi ez...???!!! [​IMG]

14. .Emama.

Piros nyufi xD nekem is csak kettő van belőle ;):p

15. lukimi

Munkások akciós áron >>>>>

Lúdtenyésztés >>>>>

Légiparádé >>>>>

Állandó gazdakörik (2) >>>>>

Turbómalom előfizu >>>>>

16. Andersen-farmer

A jég egyáltalán nem lenne jó .. mindent elverne, bár én hatalmas nagy viharra számítok, ezek után a meleg napok után ... :(
    Nem ismerem, majd rákeresek, biztosan jó, valamit kifelejtettem, még nézem a Barátok köztet, a Híradót, Tények .. Fókusz ilyesmi .. :D :p
    Gyönyörűek a képet, köszönjük!
    Én is hozok párat. :)
    vegyetek egy kis jégfürdőt :D
    1. de szeretnék itt sétálgatni ...

Hogy tetszik nektek az eventleírás?

17. .Emama.

Köszi Imi a híreket :) Még Turbómalom is lesz, csak elhagytam a linkjét. Zsémbinek szólni kell róla feltétlenül :)

Szabvány 1-es [​IMG]

18. lukimi

Teljesen a szokványos tenyésztés a feladatokkal együtt. Jó lenne a felhősor, ha jól emlékszem mindíg végig tudtam vinni eddig az ideiglenes körit. Mindenesetre most nincs túl sok szupitrágyám de 900-al lehet azért valamit kezdeni.:)

Azért hagytad el mert ebéd utánra tették be és most láttam meg. Így már biztosan meg látja Zsémbi is, habár ő végig olvas mindent ha csak nem földművel mert akkor húzza az ágyxD:

Turbómalom előfizu >>>>>

Az utóbbi hsz-eimmel megharcoltam ám ezért most lecsukok, fél háromig séta. De lehet, hogy csak itt bent mert az előbb kiléptem nagy bátran és a meleg majdnem hanyatt lökött.:eek:xD:p

19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imi,
    azt gondoltam amikor elkezdtem olvasni a leveledet, hogy te jó ég, de bátor vagy.S még ráadásul fél háromig...séta.....utána amikor tovább mentem akkor látom, hogy a lakásban, bár, most még az is kimeritő...
    Ema,
    reggel amikor hajlongtam a paradicsomok között beszűrődött ám a fanfárok hangja, csak akkor még nem tudtam, hogy jól hallok e, vagy csak halucinálok.

Ó jaj a turbó malom, nehogy nálam feledésbe menjen, mert legutóbb, sajnos elfelejtettem.Igy aztán most olyan hosszan csattognak a malom kerekei...

Megyek én is...[​IMG]

20. Andersen-farmer

Sziasztok! Nagyon csendes most mindenki, biztosan nehezen bírjátok ezt a hőséget, tényleg nagyon kemény, nehezen lehet bírni a fenébe is,

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.