Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lizivon

lizivon Fórum-zöldfülű

Egészségedre! Látod pont emiatt nem tudtam abból enni amit Breki hozott, pedig......, talán marad egy pici délutánra belőle!:)
    Most el! Mosogatás van, végre érzek egy kis erőt magamban!:)
    Ja! Izé' én vagyok ám!:D

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én??? Az ki? Ki az az én? Én én vagyok, és te én vagy? xD:p

gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Tetetetetetetetete!;) Ne bosszants! ;):p Itt kapkodok, mint Bernát a ménkű után, erre még zrikál is :p Hát nézze meg az ember xDxD
    Volt egy felkérésem tegnap este, erre ma mire bementem a banneresbe még kettő volt ott. Azt sem tudom hol áll a fejem [​IMG] és muszáj amit lehet ma megcsinálnom, mert holnaptól még egyáltalán nem tudom hogy fognak alakulni a napjaim :oops::cry:

Megyek megkeresem a fejemet, ha másképp nem találom akkor csinálok valami ennivalót (a pocakom hangosan korog) és akkor a számat azzal csak megtalálom. Ha pedig a szám megvan, akkor valahol a környéken kell lennie a fejemnek is ;)

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Mivel a számításom szerint 4500 ft-os 200db-os party pöri "csak" 2200 ft-ba került, ezért bátorkodtam megvenni, úgysem vettem egy fia ólat sem legutóbb. Ha érdekel valakit az erdmény az első 20 pörgetés ezeket adta: 18 szupitrágya, 12 ó farmmunkások kup, 1 tojástojó (muhhahaha, wehhehehe!)xD, 4200 Baha Tp, 20,300 Tp, 1XXL szivar (véééégreee, úgy váááártaaamm!)xD, 1 pünkösdi csok, 1 struccászati tsz, 1 narancs strucc, 1 piros struccászati tszcsé (hehe, igéretem ellenére csak lett piros ólam!), 1 narancs halastó, 1 sárga birkanyíró, 16 kacsakata szup.trágya, 1 ninja méh, 20 szupertrágya, és 1 álbőregér. A trágyákat és Tp-ket össze vonva írtam le. Én úgy látom elég jó eredmény ez annak fényében,hogy még a narancs ólakra sem hajaztam fényességes farmos-pályafutásom alatt, tehát azt is értékelem. Most megnézem mit is ér vagyis hanyadik szinten van a ninja méh, mert foggalmam sincs.:eek: (nálam 1 millión felül van az ára és 9db van kirakva)

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
  5. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Néddide! Én!:D
    Helyén van a Te fejed Emácska! Tudom!:)
    Minden, de minden elrendeződik, csak higgadtan, módszeresen - még véletlenül se úgy, mint én tenném!:):D

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. Ninett79

No hát tudtam én. :) Csak vicc vót ám :p;)xD

7. .Emama.

Szia Imi! :) Jól tetted, hogy vettél pörgetést és örülök, ha elégedett vagy :) Az nagyon jó dolog :)
    Virágot még nem sikerült pörgetned ezek szerint? Bár nem olvastam a kiírást, de gondolom arra lenne jó most ez az akció, hogy azokat a virágokat (is) meg lehessen szerezni. :)

Megtanátam, a szendvics segített ;)

Mást is találtam ám. [​IMG] Egy képet, amit korábban kifejezetten neked mentettem le :p Na abból lesz valamikor a következő bannered, de nem árulom el, hogy mi van rajta ;):pxDxD

Megyek vissza a varrodába :)

8. Zsémbes-banya

Nekibuzdultam a példádon, és megkockáztattam én is.
    60-at pörgettem el, ebből:
    155 sz.trágya, 56 sz.táp, 51520 tp, 8300 baha tp, 80 kk., 26 zoknis, 55200 csp,
    2 Démoni bokréta, 2 Őszi asztaldísz, 1 csatni, 1 karácsonyi süti, 1 forró csoki, 2 pünkösdi csokor, 4 eskűvői csokor, 1 levendula lekvár, 2 húsvéti lekvár,
    3 XXL szivar (hurrá!) angóra simogató, birkanyíró (2 darab), aranymosó hollótanya sárga(!), 1 - 1 narancs ló és disznó, pulykalábas festőtelep sárga(!) 2 db,
    2 sült pulyka, 2 virágos strucc, 1 doktorhal, 1 fürkész strucc, 2 ninja méh és
    1 Boldog liliom.:)D)
    Nem akarnék kíváncsiskodni, de mi van rajta? Illetve hát, hogy mit ábrázol? Vagyis milyen kép? Tájkép? Játékos valami? Izé' ne vedd ám faggatásnak, csak......:cry::cry::cry:
    Ninikém
    tudtam ám, hogy viccősz!:)

9. Ninett79

Na mégis csak elcsábultál és vásároltál pörgetést. :) De a liliom szuper. Gratula hozzá :)

10. .Emama.

Gratulálok a lilomhoz! :)

A kérdéseidre elfelejtettem a választ :p
    Ne sírjál pókusom, nincsen semmi baaaaj!;):)

Mennem kéne hunyi egyet, de a varroda is vár. Még elszívok egy cigit és addig eldöntöm, hogy mit tegyek [​IMG]

11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

Szerintem pihenj egyet, a varroda megvár... A készíttetők is türelmesek.
    Csak egy van, aki meztelen álldogál a milliónyi farmjával és az üres gardróbjával...[​IMG]

12. Zsémbes-banya

Jujjajujjjajujjjjaaaa!
    Nagyon rossz idő van, gyorsan, gyorsan felöltöztetni szegényt! Nehogy még a végén megfázzon!:)
    Nem felejtetted eeeeel, soha semmit nem felejtesz el.:D
    Ha sokáig kukorékoltál tegnap, illetve ma, akkor pihenj egyet, aztán újult erővel állhatsz neki a varrásnak!:)

PiciEma, lukimi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  13. kpe59

Csak nem az elevenjébe találtam...???!!![​IMG]

14. Zsémbes-banya

Nem tudom, mert nem tudom, hogy kiről van szó.;) Bárki is legyen az, nem szabad ruha nélkül hagyni.:)
    Először azt hittem, hogy te fázol, és neked kong a szekrényed, hát az nagyon szíven ütött.:( Aztán rájöttem, hogy valaki másról van szó, csak nem tudok rájönni, hogy ki lehet az.:oops::pxD

PiciEma, PiciLona és gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. kpe59

Gondolkodj, Zsémbi... Gondolkodj....[​IMG]

PiciLona és gyongyvergazda kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Iszen gondolkodom, majd szétmegy a fejem mégse nem tudom.:( Vagyis, jóvanna kimondom: neked nincs egyedül ruhád, már egészen biztos vagyok benne, hogy üres a gardróbod. Nyugodtan megmondhatod ám, hogy szeretnél egyet. Ha akarod még szép képet is keresek hozzá.:)

17. kpe59

Azt hiszed most megfogtál...???!!!
    Elárulok neked egy titkot...[​IMG] Ez az egy farmom van és ebben a ruhában jól érzem magam, mert az ismerőseim már előre köszönnek a kabátomnak...[​IMG]
    A megoldáshoz ajánlanék neked egy szép tükröt...[​IMG]

lukimi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Ez nem jó tükör.:( Olyant szeretnék ami ovális és olyan szép kerete és fogantyúja (vagy nyele) is van.:)

19. kpe59

Kívánságod számomra parancs... Választhatsz... Vagy inkább elegánsabbat szeretnél?

Zsémbes-banya és gyongyvergazda kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

:D Köszi, az uccsó jó lesz!:D
    Elpörgettem mindet.
    Összességében lett 4 Ninja méh, 2 Kőszáli, gumikacsa, 2 Minimalac, 2 Sült pulyka, 2 Virágos strucc, Pulcsis bari, Virgonc 2, Gömbhal,
    2 piros struccászati tsz - láttam többször a rózsát is, de nem sikerült -,
    Tavaszi koszorú 1, Pünkösdi csokor 4, Húsvéti lekvár 3, Karácsonyi süti, Csokis palacsinta,
    a háromféle virágból kettőt, a liliomot és a betöltőt sikerült kipörgetni. A tulipánt láttam vagy négyszer, de hiába.
    Emellett kb. 15 szupertáp és kb. 300 sz.trágya lett, tp úgy százezer körül, csp
    Kupont 2 x 12 és 1 db. 24 órásat adott. nagyjából ennyi.
    Aztán lett sima tojástojóm, angórasimogatóm, birkanyíróm, ezekből majdnem mindből sárga is.:D Kacsa Katát is csak úgy szórta,zoknisból is jött szépen. Narancsból birkák, disznó, tehén.

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
    PiciEma kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.