Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ühüm.:cry: Megjegyzem nekem van okom félni, nem neked, mert majd jól meg akarsz nyugtatni, és nem lesz kivel zsémbőnöm, aztán nesze nekem! Jól bennem marad a hiszti. Brrrr!:oops: Mitévő legyek, hová menjek, micsinájjak?:(

Magdusnéne, Vakond-Gazda, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  2. Wekendtelek

Wekendtelek Utánpótlás-írogató

Elzemari
    Igen jó ez a megoldás is én is csinálom Lila színű burgonyával ,de én kerestem a termesztőzsákot is mert erre a célra az a legjobb mivel nem kapható kisebb kiszerelésben ezért maradt a műanyag zsák ez van majd ősszel kiderül hogy legalább azt amit el ültettem ki tudom-e szedni a földből.
    Zsémbi
    Hisztizd ki magad ha az megnyugtat, de nézd a jó oldalát ha locsolásból vizesebben jöttél meg már nem kell fürődnőd ;)

3. Zsémbes-banya

:D Jujuj! Komolyan vettél? Kedves tőled, hogy te legalább meg akartál nyugtatni, de tényleg nincs semmi baj, csak azt szerettem volna ha velem is foglalkoztok egy kicsit.:) Ez sem teljesen így van, inkább arról van szó, hogy amikor írni kezdtem tényleg valamelyest "hisztis" voltam, mire befejeztem a hozzászólást, már nem.:)

Magdusnéne, Vakond-Gazda, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  4. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Azért az lenne a legjobb, ha a tenyésztős eventeknél jönne egyből a bumm is, főleg ilyenkor nyáron, amikor sokan mennek nyralni, stb.
    Lehet, hogy holnap elkezdema libákkal a dolgokat, mert csütörtöktól aztán nem lesz időm. Hétfő este már nem jó......

Zsémbi, hisztizzél nyugodtan!!Utána jobb lesz, majd meg látod. Én meg megyek zuhanyozni, hogy én is vizes legyek..:D :D

5. Zsémbes-banya

Azért az finomabb víz lesz Sütike!:) Hamar, hamar, aztán gyere vissza!:)
    Ezt nem hiszem el! Esztnemhiszeme'! Végre jókedvem lett, erre azt mondja a Jema, hogy olyan a hangom, mintha dobozból beszélnék! Szerintetek? Erre mit lépjek? Ezt érdemlem én? Ezt?!!!!:cry:;):pxD

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

És azzal mit csinálsz, ami már nem [​IMG] tud beérni ősszel, mert már nincs ideje rá?

7. Zsémbes-banya

Addig veri, míg piros nem lesz! Attól még éretté nem válik, de színben olybá tűnik!:p
    Különben direkt nem szótá hozzám?8)

8. kpe59

Gondoltam megvárom, míg kihisztized magad... [​IMG]
    Ha veri, attól csak löttyedt lesz a zöld paradicsom, de nem piros...

9. Zsémbes-banya

Már régen....Erzsike már régen....(pislogós szmájli)
    Azt mond még meg lécci, hogy a kerted bírja a szárazságot, vagy nálatok nincs is szárazság?

Magdusnéne és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  10. kpe59

Itt felénk 25 fok van és minden reggel és este esik tíz perc eső... [​IMG]
    A nagy kertemben csak hagyma van, az bírja víz nélkül is, itt a ház körül locsolok, vagy reggel, vagy este.
    A pislogóssal erre gondoltál? [​IMG]

11. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sajnos napról napra egyre nagyobb a hőség .. tényleg ember legyen a talpán akit semmi nyavalya nem kap el ebben a forróságban.
    Nálunk is van pár sor paradicsom, sajnos mi még egyetlen termést sem tudtunk leszedni róla, várunk amíg a természet végi a dolgát. :)
    Ez valami gyönyörű szép! gratulálok!
    Sajnos mi sem bírjuk jól a meleget szerintem mondhatom a többiek nevében is ... :(
    Holnapra 40 fokot mond Szabolcs megyére .. esküszöm megfogok fulladni .. :(
    Csuklóra vízet engedni? Próbáltam... de nem tudom, hogy mennyi ideig kell ezt a praktikát alkalmazni? Én egy percig csináltam, de semmi hat
    Szia! De jó, örülünk, hogy jöttél! :) Sok szeretettel üdvözöllek! :)
    Nálunk is van minden földi jó .. te, hogy bírod ezt a hőséget?
    Szia! Annál nincs nagyobb pokol amikor süt,főz az ember ilyen nagy hőségbe ... mert a gáztűzhely mellet pokoli a hőség ..
    Én a holnapi eventet sajnos el sem kezdem ... majd csak pénteken a boomkor .. várok addig, bár nehéz lesz kibírni, de megpróbálom .. :D
    Most az a tervem, hogy nem nyavalygok .. hogy jaj üres a pajtám, megfogom magam, és dolgozom :D ;)
    Most az a tervem, hogy mindenhová földet teszek, és a Bahama illetve a farmos növényeket 20 ezerre tornásztatom fel .. szerintetek sok időbe fog telni? Szóval most azt akarom, hogy mindenhol 1x1 föld csatnival .. és termelek, hogy minden növényből legyen 20 ezer körül, utána csak fákat mindenhová, utána csak terményeseket, ólakat .. stb ..

Vakond-Gazda, Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Éreztem én! Sejtettem, hogy emögött a nagy nyugalom mögött óriási, szemérmetlenül nagy protekció van az égiektől! Bezzeg....!!!xD Nem erre gondoltam, de tökéletesen megfelel a célnak, csak zöld masni kellene a feje bubájára!;)xD
    Szia!:)
    Úgy érzem most jött el a pillanat - főleg, hogy már sorstársaknak mondhatjuk magunkat, már ami az időjárás viszontagságait illeti -, hogy megkérdezzem a keresztnevedet, vagy becenevedet, hogy mégse Andersennek kelljen szólítani.:)
    Amit a pajta telítődése és a kitartó munka közötti kapcsolatról és tervezett megvalósításról írtál, ahhoz csak sok erőt tudok kívánni. Megvesznék, ha minden növényből le kellene termelnem 20 ezer körüli darabot, aztán jönnének a fák, terményesek......
    Sokszor még azt is nehezen várom ki míg egy kör kukorica leérik.xD

brozsa, Vakond-Gazda, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  13. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Figyelj .. én beleadok apait anyait az biztos ... Erikának hívnak. :inlove: Nem tudom, már írtam-e nektek, hogy azt találtam ki mostantól minden eventről csinálgatok képeket ... és majd milyen jó lesz ősszel nézegetni, hogy milyen eventek voltak nyáron stb .. szeretek nagyon nosztalgiázni .. :)
    Köszönöm az együttérzést .. már ami a sok munkát illeti .. remélem sikerülni fog, tényleg fölszeretném tölteni a pajtát, magamban állandóan sipákolok, hogy milyen üres .. stb .. most már tenni fogok érte, hogy dagadjon az a pajta .. csak a végén ki ne durranjon .. :oops::sleepy:

14. kpe59

Zöld masnis nincsen, csak kék: [​IMG]

Én személy szerint feleslegesnek tartok ekkora raktárkészletet, hacsak nincs vele valami konkrét célod.
    Nekem is van minimum készletem mindenből, ami ha fogy valamilyen okból, akkor kiegészítem. Pajtából bedobálós event még sose okozott gondot, beadás után szépen visszatermelem és nyugodtan várom a következőt.

15. Zsémbes-banya

Esetleg megkönnyíthetnéd a dolgodat azzal, hogy olyan ólakat, fákat raksz ki amiknek a "termése" kelendő a piacon, és ugyanígy teszel a növénytermesztésnél is. Aztán azoknak az árából nagyobb mennyiségű, olcsóbban beszerezhető cuccokat vehetnél a piacon.
    Növelhetnéd a mennyiségeket a napi 100 gazdaraktárból megvásárolható növénnyel is, persze csak azokkal amik olcsóbbak ott, mint a piacon. Ezt Emától tanultam, de nem nagyon alkalmazom (csak el ne árulj neki), mert mindig elfelejtem.:oops: Gondolj bele, hogy hosszú érésű növényekből 20 ezer darabot letermelni milyen bűn unalmas!:)
    Erzsi köszönöm, hogy időt szántál rá, ezt sokkal inkább illőnek tartom magamhoz. Köszi.;)xD
    Elköszönök mára, mert túl vagyok a harmadik olyan éjszakán amikor alig, és rosszul aludtam, a telefon pedig kegyetlenül jelez amikor ideje van.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Van egy kérdésem...

Utoljára szerkesztett: 7.7.15
    brozsa, Vakond-Gazda, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  16. kpe59

17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda és Andersen-farmer kedveli ezt.
  18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +20 fok van és lehet, hogy estére itt fogok toporogni locsolás helyett. ;)

Szia Gyöngyi! Érezd magad jól köztünk.

Napról-napra kevesebb. ;)

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Zőőőd trágya.

Nahát?! >:(xDxD:p:p
    Köszönöm. Láccik, hogy kertészek a szomszédok de dolgoztam is náluk tizen évet. Az ő paradicsomuk olyan magas, hogy nyújtózkodva érik el a tetejét.:eek::)

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Kedves bgyongyi ,
    ha nem okozna nehézséget, megosztanád velem az elkészitési módját??Én nagyon bizom benne, hogy az első megszólalásodat majd követi több is...Jó itt lenni...
    Kedves Wekendtelek,
    örülök, hogy te is jó megoldásnak találod ezt a zsákos ültetést, kivánom szivből, hogy sikerekben gazdag termésed legyen az ősszel.
    Imi,
    a cukkinifasirt lesz ma próbaképpen nálam a mai tétel.Nagyon kiváncsi vagyok hogy miként fog sikerülni.Igazi vega ebéd lesz ma, rakott karfiol, cukkini fasirt és a na, hogy a csodába hivják, kerek, olyan mint a cukkiini, de nem cukkini, rántani lehet.Na hogy is hivják.....ha ez nekem ma eszembe jutna, de nem fog.Ez a rossz az önkiszolgálóbvan, hogy még megszólalni sem kell, csak elveszi az ember.
    Pattiszoooooooon, na végre...csak hogy eszembe jutott...

Megyek is, mert a bicajom már türelmetlen, és sietni kell, mert támad ma újra a meleg..További szép napot kivánok és jó játékot!!!

Zsémbes-banya, Vadóc, lukimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.