Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nálunk hosszabb szünet után, most újra esett egy záporszerű, csillapodóban van. Elég érdekes a radarkép, kétesélyes, hogy kapunk-e még.
    Néztem, hogy délnyugatról megint jött egy nagyobb zivatarlánc, és halad fokozatosan északkelet felé, emellett a keleti országrészben ott az elvonulóban lévő, még dühöng. Bízom benne, hogy mindenki "megússza" nagyobb gondok nélkül!:) Hányszor mondtam ki az utóbbi hetekben, hogy azt sem bánnám ha jönne egy nagy vihar. Most, hogy látom miket okozott már az országban...., azt hiszem soha nem kellene többet ilyent kívánnom.

Utoljára szerkesztett: 8.7.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Most néztem én is a radart. Ha nem változik az iránya, akkor a széléből kapunk csak.
    Az áramszünetre felkészülve a gyertyákat elővettem.

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Sajnos úgy nézem a fővárost még legalább két gyengébb hullám is eléri ma.
    Emával telefonon sikerült beszélnem, náluk cudar dolgokat művelt a délutáni vihar, nem is tudom, hogy holnap hogyan tudnak úrrá lenni a káoszon. Most telefonon tudtak szkájpot varázsolni, így egy picit tudunk beszélni.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Jézusom, ez szörnyű, igen a nagy hőség után várható volt a kegyetlen vihar .. most fog fölfelé jönni, tombol a szél .. a függönyt a nyakamba csapja a szél ... szerintem nagy vihar lesz!
    Örömmel olvastam, hogy NEM KELL PÉNTEKIG VÁRNI, és már megy is a Baby Boom, el is kezdtem a tenyésztést! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Vigyázz, mert csak holnap délután 6-ig van, aztán pénteken este lesz a hétvégi!:)

Andersen-farmer kedveli ezt.
  6. jómanó

jómanó Járnitanuló

Szia!
    Előbb talán megírhatnád a vallomásodat, sokan, régóta várnak rá. :oops:

Zsémbes-banya és Andersen-farmer kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Érdekes felvetés! Kíváncsi lennék rá én is!:)

sutimami57 és Andersen-farmer kedveli ezt.
  8. Andersen-farmer

Ezt nem értem .. na mindegy, megyek átolvasom!!! :D
    Nem tudom, hogy ezt szabad-e hozni ... de olvastam ........ hogy a felhősort a kókuszost, akinek nem sikerült megszereznie, azt majd farmarany ellenében lehet majd kiváltani, és szeptemberben majd jönni fog valami Fáraó event is!
    Milyen vallomást? o_O

Nem támogatott oldal törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.7.15
  9. jómanó

jómanó Járnitanuló

Mondjuk írhatnál ott is ahonnan a híreket hozod. Sokakat érdekelne.:p

10. Zsémbes-banya

Próbáltam neked levelet írni, de "nincs ilyen gazda". Szeretnélek megkérni, amennyiben neked ez nem teher, keress meg!:) A fórum nevemen el tudsz érni. Köszönöm előre is.:)

11. Andersen-farmer

Arra gondoltok, hogy áruljam el a nevemet? Már leírtam tegnap, olvassatok vissza. Rendben írok neked levelet.
    Hiába ez a szélfújás, közelgő vihar.. akkor is szakad rólam a víz ..

12. Zsémbes-banya

Kicsit félreolvastad a hozzászólásokat. Jómanót kértem arra, hogy keressen meg privátban.:)
    A front mindenkit meggyötör, holnapra túl leszünk rajta.

13. jómanó

jómanó Járnitanuló

Nem. Arra gondolok, hogy nagyon csúnya dolog visszaélni mások bizalmával.Be akartál kerülni egy közösségbe, megkaptad a lehetőséget és már az első napon megírsz 10 privát levelet amiben különböző dolgokat kunyerálsz. De ez még nem elég. Információkat viszel szanaszét engedély nélkül. Na ezt kéne megmagyaráznod, de sürgősen.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Amennyiben köztetek ellentét van azoknál az okoknál fogva amiket itt említettél, kérlek ezeket tisztázzátok privát levelezésben! Nem szeretném ha itt nálunk esetleg egy komolyabb vitává fajulna a dolog.
    Amennyiben pedig van olyan amiről úgy érzed, hogy tudnunk kellene róla, változatlanul arra kérlek, hogy írd meg nekem levélben!:)

15. Andersen-farmer

Ne haragudj, ez biztos a meleg miatt van, ne haragudj! :D
    Légyszíves ne üssél meg velem ilyen hangnemet légyszíves, mert én sem tettem, köszönöm!
    Már írtam a másik fórumra, szerintem semmi gond azzal ha bármit megosztok, hogy mások is tudjanak dolgokat, nem szeretnék én sem vitázni!

Nemsokára feljön a vihar hozzánk is, remélem, hogy nem lesz benne jég.

16. jómanó

jómanó Járnitanuló

Nem lesz vita.
    Oda nem ezt írtad, olvastam. A többit ott tárgyaljuk ki, ez nem megfelelő hely. A többi "dologra" még nem reagáltál. Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Nem csak a hírekről volt szó....
    Elnézést a társaságtól. Üdvözlök mindenkit.

Zsémbes-banya és Andersen-farmer kedveli ezt.
  17. kpe59

Üdv neked is!

18. Zsémbes-banya

Semmi gond! Remélem tisztázni tudjátok a dolgokat!
    További jó játékot mindnyájatoknak!:)

19. Andersen-farmer

Már írtam a másik helyre, igazad van, meglehet beszélni rendesen is, civilizált emberek módjára. köszönöm megértésedet. :)
    Ebben biztos vagyok! :)
    Most ettem egy kis vaníliás karikát ... ti is boom-oltok? Most néztem a gazdakörit .. hát elég magas szintű lúdakat kérnek .. sok táp kell rá .. így nem tudom, hogy hogyan fogok csp szerzésre is tenyészteni! :(

20. kpe59

Nincs ebben semmi meglepő, minden tenyésztős gazdaköribe ilyen szintű állatokat kérnek. Vagy te még nem csináltál ilyen gazdakörit?

Azt hiszem kikapcsolok, mert már villámlik is...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.