Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Valamennyit már tenyésztettem, a többit péntek estétől. Addig fel kell tankolnom ludakból. Minden tenyésztéskor ugyanezeket a szinteket kérték eddig is.:)
    Mára elteszem magam én is.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

Andersen-farmer kedveli ezt.
  2. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

De, csak már olyan rég volt, meg akkor tudod több tápom volt .. de már nemsokára végzek, csak az utolsó rész hiányzik .. :) Ide meg nem akar jönni a vihar .. azért jó lenne ha lehűlne a levegő .. kicsit fújt a szél és annyi, szerintetek ne adjam fel a reményt? Ide érhet még ?
    Jó éjszakát, szép álmokat!

3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +16 fok van és borult égbolt.
    Ema@ tegnap elkerülte a figyelmemet a nálatok történtek, de remélem sikerül visszatérni a rendes kerékvágásba.
    Nálunk végül elvonult a vihar estére.
    Remélem mindannyian átvészeltétek és lenyugodott mindenhol az időjárás.

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az éjjel volt még egy kis csihi-puhi, [​IMG][​IMG][​IMG] azóta szép csendesen esik az eső.
    A libás felhősort még az este beüzemeltem. Legnagyobb ugrásom egy sima lúdból kanadai liba lett.

5. Zsémbes-banya

Sziasztok, szebb napot!:)

Sajnos Emát nem látom, lehet, hogy áram nélkül vannak még mindig?:(
    Rettentően szurkolok nekik, hogy normalizálni tudják a helyzetet!
    Remélem Imi és mindenki aki a keleti országrészben él jól van, nem történt baj sehol sem!

Érezzétek jól magatokat, megyek dolgozni gyorsan és sokat, aztán talán még be tudok nézni később.:)

sutimami57 és Andersen-farmer kedveli ezt.
  6. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Remélem mindenki jól van, s nem történt nagy baj a vihar miatt!

Szerencsére áramkimaradással megúsztuk a vihart, de rengeteg vastag fát tört ketté, a lehulló vastag ágak elborították az utakat, vezetékeket szakított el,na meg a víz, ami nem tudott elfolyni, összegyűlve méter mély tóban állt meg, lehetetlenné téve az autóval való közlekedést.
    De gyors voltál! Ügyes vagy!:)

7. kpe59

Ha nem lett volna ez a rendkívüli boom, akkor még mindig várakozó állásponton lennék...

A kidőlt villanyoszlop miatt lehetséges még az áramszünet. Most a kialakult helyzet kezelése fontosabb, mint a farm. Ha már rend lesz körülötte, biztos jelentkezik.

Zsémbes-banya, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Magam sem a farm miatt aggódom, sokkal inkább azért, mert el sem tudom képzelni hogyan lesznek úrrá a helyzeten. Nagyon várom, hogy meglássam a zöld pöttyöt vagy itt a pillangóját, az már jót jelentene talán.:)

Szia Vadóckám!
    Örülök, hogy veletek minden rendben!:)

Utoljára szerkesztett: 9.7.15
    Vadóc, sutimami57, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kpe59

Biztos voltam benne, hogy nem a farm miatt...

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  10. Andersen-farmer

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek! Hát itt nem volt vihar, sőt még eső sem .. nem tudom, hogy került el bennünket .. pedig jó lenne ha lehűlne a levegő . :(
    Szia! Már nálam is üzemel a felhő ... :) Gyönyörűek a kitehetők.

Vadóc, sutimami57 és lukimi kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Este kb 18:45-kor írtam, hogy jó félóra kéne a nagy aratásomhoz. Öt percet kaptam, az az elment a szekér. A viharos szél nem volt extrém, az árammal nem is volt baj de a net már az elején elszállt (bizonyára másfelé volt baj ami ide is belejáccott). Már írtam máskor is, hogy egy kis szolgáltatónk van 6-8 települést lát el nettel-tévével. Sajna ha csak közepes időjárási probléma van is akkor is gond van az elérésükkel, na nem minden estben.
    Csakhogy itt nincs más, 11 éve netezem és egyszerűen soha nem lehetett ADSL-em mert erre felé nem lehet vezetékes telefon!!!!!!!!!!! Nincs porthely!!! Bpesttől 160 km-re. pedig ez lenne a legbiztonságosabb mert ugye "dikk anyám, dróton avel a petró?!", szóval ez egy madzag rendszeren jönne nem pedig légkábeleken amivel van elég baj. Egyébként szép időben jó kis internetes kapcsolat ám?! Nem bántom őket, biztosan hárítanak (ebben a pillanatban hívott a szolgáltató, mert kora reggel bejelentettem üzenet rögzítőre a hibát, szóval meg kérdezték rendben van e már és, hogy az eon részéről volt probléma) és 2 aratás csúszása szóra sem érdemes. :):music: Azért a kisördög a bal vállamon sugdosott végig, hogyhát látom Emre, ezért kéne már neked is egy okosságos telefon és arra valami ritkán használatos netelérés, jó ócsón. De hessegetek, mert ezért beinvesztálni.....igaza van a zördögnek a teló jó is lenne, de arra még külön netet fizetni? Esetleg.....ha mindjárt elhúzok a voda oldalára és úgy tudom, vásárláshoz, hűséghez adnak pár 100 megát havonta.

Most olvastam a bébibumm különadásáról, menek bummolok. Remélem, Ema is mihamarabb előkerül.:)

Egyeseknek már üzemel a felhő?! Ezt a frisseséget?! Gratula nektek!:):music:

12. Zsémbes-banya

Jajj Te Emrék Imréje és Imrék Emréje! :music:a lelkem, hogy megvagy!:music::)xD
    Jó lenne biztosat tudni mindenkiről, hogy gubanc nélkül megúszták!:)

Sütikének gratulálok a szintlépéshez! [​IMG]

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Lelkemszötty, rossz píz nem vész el! Tudtad?!xDxD:inlove::music:

Első tenyész adott mindjárt 1 apácaludat és 1 kanadai libát. Remélem jönnek még ilyenek direktbe mert akkor nagyságrendekkel kevesebb sz.táp kell.:):inlove::music:

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Szívemszotty bíztam benne, de az ördög időjárástól függetlenül sem alszik, ezért aztán bizonyosságot akartam.;):pxD Ez már megvan, tyuhéjj!xD
    Egyébként pedig gratulálok te mázlista!;)xD

15. kpe59

Akkor kellene kevesebb szuper táp, ha már elkezdték volna árulni az egyes és kettes szintű ludakat, de még a tölgyes ludat se nagyon teszik ki...

16. Andersen-farmer

Gratulálok akik sikeresek a tenyésztésben, maradt 120 tápom .. jaj, most befejeztem, majd lehetséges folytatom pénteken, bár nem tudom, úgy sem ugrik semmit sem, ebben nem vagyok szerencsés sajnos .. pedig kellenének a rózsa, arany állatok a Levesmesterbe. :(

sutimami57 kedveli ezt.
  17. kpe59

Zsémbi! Hoztam neked ezt a jópofát, [​IMG] mert muszáj írnom gyorsan egy hozzászólást, de el ne áruld [​IMG] senkinek...

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

:( Emáéknál még mindig nincs áram. Le fognak olvadni a hűtői.:(
    Ezt neki hoztam, ha majd egyszer ideér örüljön.:)
    Ezt pedig mindenkinek, de csak ebéd utánra ám!:)

Erzsi hallgatok mint a sír!;)

19. kpe59

A fagyasztót, ha nem nyitogatja nem lesz gond, mert az nem olvad ki olyan gyorsan.
    Egyébként meg tudod, hogy ez kész merénylet volt? Még hogy várjak ebéd utánig... [​IMG]
    Még nincs kész a zöldbablevesem, a másodikat meg még el sem kezdtem...

20. Andersen-farmer

Hm ez nagyon jól néz ki!
    Én is hozok pár dolgot, egészségetekre, csak aztán nehogy annyit egyetek, hogy levegőt se kapjatok! :D :p
    Bár már egy falat sincsen belőle, de nagyon finomra sikerült! :)
    1. 2.
    a második az egy hagymás, tejfeles pogácsa, és valami nagyon finom.

Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.