Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Ez valami borzalmas, mi Szabolcsban lakunk, minket valahogy teljesen elkerült a vihar ...
    jézusom, ez borzalmas ... nagyon sajnálom, azért az jó, hogy veletek nem történt semmi baj, és ennek örülünk!
    De beszéljünk valami vidámabbról! Képzeljétek, a minap kaptunk 25 kiscsibét, nagyon aranyosak .. kaptunk hozzájuk tápot is .. nagyon szeretem őket, csak aztán majd nem lesz szívünk levágni, mert hozzánk nőnek .. :)
    Holnap kapunk majd 15 kiskacsát is!

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Vigyázzatok rájuk, mert nagyon sérülékeny kis jószágok.
    Megyek aludni, későre.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Akinek fontos: [​IMG]

Vadóc és Andersen-farmer kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Persze, hogy fontos, jön a lányom haza...[​IMG]

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hát, a képek magukért beszélnek.....

Jó éjt neked és mindenkinek! Sűrű napom volt, azt hiszem ma hamarabb elmegyek én is aludni.

Vadóc kedveli ezt.
  5. Andersen-farmer

Mindent megtetszünk, hogy vigyázzunk a kis csöppségekre! :) Jó éjszakát mindenkinek, szép álmokat!

6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +13 fok van és még a holdsarló látszik az égen.
    Remélem mindenkinek jó irányba rendeződtek az elmúlt napok dolgai.

7. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Most gyorsan megyek az udvari dolgomra, ma talán haladok valamire, ha nem lesz túl meleg és persze eső sem esik.
    Néha azért beugrom, nehogy [​IMG]hiányában cincogjanak azok az [​IMG]-ek...

Zsémbi! Nézd csak kit láttam közeledni...? [​IMG]

8. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma azt hiszem se vizet, se felhőket nem szeretnék látni, ezért inkább erdőkről hozok képeket ;)

Belgiumban található ez az erdő, ami tavasszal a harangvirágtól kéklik.
    A következő "fehér erdő", az amerikai rezgőnyárnak köszönheti nevét, hazájából származnak a képek.
    Az utolsó pedig Japánba visz minket, a Sagano bambuszerdőbe.

Szia Miksza! Nem írtál róla, remélem nálatok nem okozott károkat a jég! :)

Szia Kukucska! :) Nagyon aranyosakat hoztál megint :) Zsémbi persze protekciós, ő külön aranyosságot is kapott:pxD

9. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot!:)
    Nekem már az. Feltöltöttek az Ema által hozott képek, ezeket szeretem, de igazán. Az erdőt, mezőt, hegyeket, jajjjjj, hogy közben még se nem lehetek ott.:(
    Erzsi :D
    Ám nem látom Brekit! Azt hittem ő jön és hozza a virágot. Nem?:(
    Ema
    a Zsémbi azé' protekciós, mer' nem lehet veletek egész nap, és ennyi igazán jár nekijje!:pxD
    Megyek, mert sok a dolgom, és ne tartsatok már föl örökké!:mad:;)xD:inlove::music:

Vadóc, .Emama. és Andersen-farmer kedveli ezt.
  10. Andersen-farmer

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek! elképesztőek a képet, köszönjük, mit nem adnék, hogy ott sétálgassak azokon a helyeken ..
    Én is hoztam párat:
    Tianzi hegység, Zhangjiajie Nemzeti Park, Kína
    Vörös tengerpart, Panjin, Kína
    A szerelem alagútja, Ukrajna

Utca Bonnban, Németország

Vadóc kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Ezek is csodálatosak.:)
    Erzsike
    most jutott el az agyamig, hogy jön a lányod. Akkor neked szuper hétvégéd lesz!:)
    Nekem mára még másfél óra, aztán tűz haza!:)
    Emának jó ebéd utáni sziesztázást, többieknek [​IMG]
    Megyek iszom én is egy valóst.:)

Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szia Zsémbi! :)
    Tudjuk, Zsémbinek minden jár, a portekciós pofi is ;):p

Némi számolgatás és töprengés után bevonultam a váza ikon alá. Az első meglepetés akkor ért, amikor nem találtam a barkácscuccaimat, hanem helyette egy csomó szokatlan holmi várt ott. Aztán észrevettem - mielőtt kétségbe eshettem volna -, hogy rossz fül alá visz be automatikusan, a jó helyen már megtaláltam a barkácsaimat, de a termékek és a farmmunkás kuponok maradtak. Ez nekem egyelőre káoszos a kitehetők között, nem tudom minek kellett oda ezeket beköltöztetni [​IMG]

Na mindegy, hát az összegyűjtögetett barkácscuccaimért mentem, ki is nyitogattam őket, hogy legyen minél több bőröndcímkém. Itt jött a második, immár komolyabb arcradírozás :p
    A nagy farmon 1.145 db + 2x XL-es barkácscuccból 1 db címke került elő, a Picin 1.875 db barkácsból szintén 1 db lett. Háááát :cry:
    Ezekből mindenesetre nem építek túl sok libás ólat.

Zsémbes-banya és sziszi1965 kedveli ezt.
  13. kpe59

Breki hozzá szokott jönni játszani...
    Ezentúl figyelek jobban, hogy néha te is kapjál valami különlegest... [​IMG]

Igen ő volt... Ezek szerint kis csélcsap és valaki eltéríthette, ha nem ért ide. Nézd, meg is találtam a gaz csábítót... [​IMG]

Zsémbes-banya, Vadóc és sziszi1965 kedveli ezt.
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Sok puszit küldünk mi is neked : Veg_ és greenfields :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  15. kpe59

Ritka az a hétvége, amikor nem jönnek a gyerekek, de néha előfordul.
    Most különösen jó lesz, mert Bajára megyünk a halfőző [​IMG] fesztiválra...

Azt hittem ez csak engem zavar... Miért is nem volt jó ott, ahol eddig volt? Ezután is ott fogom keresni, nem a kütyük közt...
    Most néztem szintén meg őket, most meg át vannak húzva a sárga karikával, hogy nem használhatom őket... [​IMG] Lehet, rájöttek, hogy nem jó helyen vannak...?
    Nekem már nincs is kiváltható barkácsom.
    Két gyárat tudtam építeni, azóta sincs több címkém... [​IMG]
    Megyek [​IMG] mert már időszerű learatnom a tíz óra előtt beért gazakat.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Remélem Breki rájön, hogy ez a lufis szíves - amúgy tök aranyos kis béka - nem várja akkora örömmel, mint én. Nekem belül van a szívem, nem lufin, de nagyon vigyázok rá, és azokra is akik benne vannak.:)
    Mi az, hogy tudjuk......, miért Te nem így gondolod? Óóóóóó!
    Barkács eresztésed tényleg gatya.:eek:
    Majd valamikor jövök még, sziasztok.:)

sziszi1965 és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Nem vagyok ám irigy ;), örülök, ha Zsémbi vagy más is kap valami aranyosat. Én is mindig elmosolygok azokon is :)
    Azért a kutyust köszönöm;):)

Egy alapot csináltam tegnap, és most arra jutottam, hogy még egy alapot fogok, aztán várnom kell 4-4 címkére, hogy narancs fejlesztés mehessen rájuk. Az ahhoz kellő még 3-3 Kanadait a hétvégén valahogy legyártom, bár a Picin nagyon kevés sztápom van.

Megyek vízszintesbe egy kicsit. Rám is fér a pihenés, úgy mozgok, mint egy robotember[​IMG] xD

19. kpe59

20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Asszem én a tenyésztést majd csak hajnalban kezdem. Hátha bejön a mondás: ki korán kel arany(lud)at lel. ;)xD
    Csak útközben kaptunk jeget. Itt nálunk csak eső volt. A paradicsomokat ugyan lekonyultatta a földig, de most már megritkítottam a hajtásaikat és felkötöttem őket függőlegesre, hogy futhassanak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.