Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Imiiiiii, ez valami fantasztikus!!!!!!!!!!!Csodálatos lehet ez a paradicsom rengeteg...Ha ilyen fürtöset vásárolok, nagyon szeretem a paradicsom illatot, ami a zöld szárából jön...

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nagyon szépek az üvegfestmények is :) A pandás kalandodat sajnálom, de azért gondolom a bécsi állatkert felejthetetlen élmény a panda nélkül is :)

Szia Imi! :) Ez valami fantasztikusan gyönyörű. Legalább csak 2-3 érett szemet szuszakolj át nekem légy szíves valahogy a monitoron :cry:;)xD

3. -elzemari-

Igen,élmény volt.Kifelé majdnem eltévedtünk .Ez olyan szabadon választott program volt, és olyan egyszerűnek tűnt, hogy egy pontot megfigyeltünk, és majd visszafelé is ahhoz alkalmazkodunk.Igen ám, de valahogy közben is voltak ketrecek, és igazán jól jelző táblák nem voltak a kijáratot illetően.Már szoros volt az idő, és nem nagyon szeretünk elkésni sehonnan, nem hogy a másik negyvenöt embert megvárakoztatni.Ám végül is sikeresen vettük az akadályokat, legalább öt ember útbaigazitása után...

A tenyésztés hogy sikerült?

Utoljára szerkesztett: 11.7.15
  4. .Emama.

Köszönöm kérdésed, a nagy farmon nem lehet panaszom rá. Mindenem lett alapból, kivéve Arany libát.
    A Picin Apácáig ugrált, de ott is kész lettem mindennel, amire szükségem volt. Kész a végleges gazdakörihez is az első 4 tenyészállat és 1-1 narancs ól, illetve műhelyeshez is a tenyészállatok megvannak, csak a címke hiányzik.

5. -elzemari-

A felhőn én is ott csücsülök, de a Bőröndcimke valahogy nem akar jönni. A keddi gazdakörihez én is eljutottam a hetedik szintig, de tovább már szupertáp hiánya miatt szabadon engedtem a libákat, had repüljenek a szelek szárnyán tova...A szines ólakat sem tudom a cimke miatt létrehozni.Sebaj, majd egyszer...Olvastam valahol egy jó mondást."Ha már nem tudsz ugrani, akkor mond azt, hogy hopp, és lépj fel a járdára".Akkor, hopp....

6. .Emama.

Ez aranyos nagyon :)
    Címkém nekem sincs. Most 2 alapot tudtam csinálni, az egyiken rajta van a narancs fejlesztés, amit az eventben kaptunk, meg van egy narancs ólam is. 1 narancs ólhoz és 1 narancs bőröndöshöz készítettem elő a tenyészállatokat, hogy ne akkor kelljen utánok kapkodni, ha már van elég címke. Nem szeretek bumm nélkül tenyészteni, nem is szoktam. :)

7. -elzemari-

Nem tudtam még megfejteni, hogy vajon a Böröndcimke vajon miből fejlődik ki a legjobban.Nagy a valószinűsége, hogy a hosszú érésű növényekből talán?Olyan ez, mint amikor a kalapács volt hiánycikk, még a kedvenc barkácsboltomat is felkerestem, hogy hátha.Igaz ez már régen volt....
    Mára búcsúzom, további jó játékot kivánok!!

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  8. .Emama.

Amikor újonnan érkezik egy felrepi, akkor mindig nagyon lassan és nehezen gyűlik.
    További kellemes délután és estét neked! :)

9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gratulálok az eredményekhez és a szép képekhez.
    Alapból a legnagyobb ugrásom a házőrző volt 1x.
    Az event kész, a gazdaköri 4. szintjéig megvannak a lúdak.
    Egy kicsit kakukkoltam is szupertápért cserébe.
    Részemről a tenyésztést most befejeztem.

10. .Emama.

Szia Miksza! :) Gratulálok a tenyésztéshez és a befejezett eventhez! :)

11. mikszafarm

Köszönöm szépen. :)

12. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Én még sosem ettem .. sőt nem ettem még mangót, papayát, avokádót semmi ehhez hasonló különleges gyümölcsöket ..
    Szia! Nekem is sokszor eszembe jut róla a cselle, no meg az aranyhal, amit nagyon ritkán láttam a pecabotom végén .. :D Tudjátok, most dilemmázok, most nálunk a falunkban aratófesztivál van, ide hallatszik a zene, a muzsika, nem tudom fel menjek-e? Nincs sok kedvem hozzá, de lehet közbe jönne meg hozzá a kedvem, nem tudom ..
    Úristen, ez valami gyönyörű szép .. gratulálok, remek termés lesz!! :)
    Jaj nálunk még zöldek a paradicsomok ... megpróbálok én is képeket hozni, bár az közel sem lesz ilyen gyönyörű! :)
    Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Én délután töröltem a tenyészterepeket, mondván abbahagyom , elég most már nem csinálom, úgy sem ad semmi jót, most estére megint kitettem a tenyészterepeket ... hátha .. bár már 100 tápom van .. nem akarom elherdálni az egészet, mert sok kell még a következő tenyésztésekhez ..

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Eredményes nap után újra itt, és nem tudtam ám megállni, megint csak tenyésztek.:oops::eek::pxD
    Óriási eredményeket várok, remélve, hogy elkerülöm a bilieffektust!

14. .Emama.

Hajrá Zsémbi! ;)xD

Még valamennyit kellene írni, kár azért a 4 szós szabályért. Néha elég lenne kevesebb is szerintem :)

15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszönöm. Ha ettől sem hatódik meg a szerver, akkor elhúzok mint a vadlibák délre!;)xD
    Megyek aludni. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám vasárnapot mindenkinek!:)

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  16. .Emama.

Elsüllyedtem a piacon. A csúcs, 75-ért vettem papagájtollat o_O

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

17. mikszafarm

Jó reggelt!
    +11 fok van felhőtlen égbolttal.
    Aratásig még van időm, megyek a piacra kukkolódni. ;)

18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Nagyon szép képeket hoztatok ismét.
    A felhőket megszereztem mindenhol.
    A legnagyobb ugrásom természetesen nem a nagy farmon lett, de akkor is örülök neki.:) Alapból lett vadliba, a másik kicsin vándor liba az első szintűből.xD A kanadaiból elég nehezen akart összejönni a kellő mennyiség, így azt lépegetve is kellett tenyészteni.:) ( Természetesen a legnagyobbon.)
    Szia Miksza!
    Csapj le a lehetőségekre!;):)

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A lányom zongorázik és mikor itthon van el vagyok kényeztetve mini hangversennyel. Amikor írtam a hsz-t, akkor épp a Monti csárdást hallgattam...

20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma Zsémbinek jó napja lesz, bár nem direkt az ő kedvéért hozom a képeket, hanem tegnap éppen ezt találtam és mentettem el, mert úgy gondolom érdemes megnézegetni őket :)

1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.,

Szia Miksza! :) Remélem sikeresen kukkoltál, én megint bevásaároltam egy csomó mindent ma reggel is [​IMG]

Szia Vadóc! :) Gratulálok a felhőkhöz és a sikeres tenyésztésekhez! :)

Szia Kukucska! :)
    ...........és pont azt? :cry:;):pxD

Utoljára szerkesztett: 12.7.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.